Switch to full style
Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Driving Skills for Life.

03 Noi 2014, 21:46

Un studiu FORD arată că unul din patru conducatori auto, cu vârste între 18 şi 24 de ani, a făcut un "selfie" la volan. Jumătate dintre aceştia au recunoscut că au făcut poza în timp ce se aflau în mişcare. Echipa de instructori DSFL te invata sa conduci preventiv pentru a evita orice pericol din trafic. Inscrie-te gratuit acum : https://drivingskillsforlife.ro/inscriere

Pe 15 si 16 noiembrie, instructorii Ford te asteapta in Parcarea Băneasa Shopping City din Bucuresti.
Club Ford va avea o sesiune dedicata. Va rog sa va inscrieti si sa mentionati la inscriere ca sinteti membrii ai clubului.

Re: Driving Skills for Life.

14 Noi 2014, 13:33

Foarte important pentru cei inscrisi la evenimentul DSFL: trebuie sa confirmati prezenta raspunzand la SMS-ul primit (in cazul in care v-ati trecut numarul de telefon in formularul de inscriere).

14 Noi 2014, 22:16

Genial. Am primit sms-ul spaima, l-am ignorat pentru ca deja ma inscrisesem si deja primisem mail. Si arata a SPAM!!! Plus ca nu scria nicaieri "ba boule, vei primi un SMS, nu uita sa dai DA, tarif normal"... Frate, cat de complicat se face un lucru simplu...

Deci, pas.

01 Dec 2014, 04:13

Am fost, a fost foarte tare, plus ca am avut ocazia sa descopar noul focus care este superb :)
O experiență plăcută si oameni minunati. Nota 10+ Mulțumesc Ford pentru efort.

03 Dec 2014, 18:30

07 Dec 2014, 12:23

Jonutz Jonutz, il cunosc!!!

Aveti idee daca se mai organizeaza?
Răspunde