Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
08 Ian 2012, 14:07
Pentru început trebuie sa îi mulţumim Danei pentru sprijinul acordat în tot ce a însemnat întâlnire a fordiştilor în Baia Mare...
Săptămâna viitoare, adică pe 17 decembrie când ne vom întâlni vom alege şi RR. Sunt invitaţi şi cei care nu au fost până acum, şi cei care nu au mai venit din diverse motive. Ţînând cont că ar fi ultima întâlnire din acest an, ar fi frumos să fim în număr cât mai mare. Poate facem şi o mişcare de Revelion... cine ştie...
ps. sunt aşteptaţi şi cei din Satu Mare. La ora 19 în parcarea de la kaufland (lângă biserică).
Toate cele bune.
Remus
13 Ian 2012, 10:58
salutare Remus, salutare tuturor din Baia Mare - chiar daca salutul meu este putin intarziat; ma bucur ca tineti legatura, unii chiar si in afara intalnirilor lunare
n-am mai avut ocazia sa trec prin Baia Mare, dar cu siguranta ca va veni, si-atunci am sa-mi doresc sa trec sa va vad
pana una-alta, va doresc un an bun si care sa va mearga la suflet
14 Feb 2012, 22:17
Se mai fac intalniri ale clubului ford din BAIA MARE ??
Astept raspuns Va multumesc !
25 Iun 2012, 08:10
salutare tuturor.
as propune o intalnire a tutror din clubul ford din nou in Baia Mare. au mai aparut lucruri noi, modele noi, probleme noi.
astept raspunsuri.
merci V