Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
16 Sep 2012, 18:40
4TuningFEST, este un eveniment organizat în perioada 12-14 octombrie 2012, la Exporom reprezintă un eveniment de anvergură dedicat industriei de tuning auto.
Evenimentul se va desfășura în cadrul unui nou complex expozițional modern cu servicii integrate de tipul și la nivelul celor existente în Europa. Situat la intrarea în București pe DN3, în imediata apropiere a Șoselei de Centură a Bucureștiului, Exporom Trading International şi-a propus să devină un reper pentru evenimentele de afaceri naționale și internaționale.
4TuningFEST este organizat în parteneriat cu 4Tuning și reunește importatori și distribuitori de echipamente și dotări aftermarket, tuning, off-road, car audio și multimedia, accesorii, componente auto și moto, piese de schimb, consumabile, echipamente service auto, servicii, asociații și cluburi de profil, companii de asigurări etc. În paralel, va avea loc salonul auto Exporom Auto Show.
Pentru acest eveniment ClubFORD doreste sa participe cu 2 - 3 masini reprezentative pentru clubul nostru si cu povestile acestora. Masinile selectate vor fi expuse in cadrul showului (nu vor putea parasi incinta pe perioada acestuia). Pentru a propune o masina trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:
- masina sa fie a celui care o propune;
- masina sa fi suferit modificari / imbunatatiri care sa se se preteze la un eveniment de tuning auto;
- sa descrieti in maxim o pagina A4 ce si cum ati lucrat la masina
- cateva fotografii (4 maxim) reprezentative, neprelucrate!
Asteptam propunerile voastre pana in data de 1 octombrie in acest topic. Orice alte comentarii nu vor fi luate in considerare si vor fi sterse. Doar propuneri de masini si istoria acestora.
Multa bafta si va asteptam!
16 Sep 2012, 22:18
doresc eu sa particip cu automobilul propriu si personal

revin cu rezolvarea celorlalte cerinte in curand
17 Sep 2012, 11:54
Ma inscriu in cursa de calificare la acest eveniment

. Detaliile despre masina personala se gasesc in link-ul din semnatura, dar revin cu poze si o lista a modificarilor aduse.
17 Sep 2012, 23:06
Va rog respectati cerintele si inscrieti-va ca atare. Nu mai postati alte comentarii caci incurca. Acest topic este doar pentru incriere. Multumesc.
Pentru acest eveniment ClubFORD doreste sa participe cu 2 - 3 masini reprezentative pentru clubul nostru si cu povestile acestora. Masinile selectate vor fi expuse in cadrul showului (nu vor putea parasi incinta pe perioada acestuia). Pentru a propune o masina trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:
- masina sa fie a celui care o propune;
- masina sa fi suferit modificari sau imbunatatiri care sa se se preteze la un eveniment de tuning auto;
- sa descrieti in maxim o pagina A4 ce si cum ati lucrat la masina
- citeva fotografii (4 maxim) reprezentative, neprelucrate!
Asteptam propunerile voastre pina in data de 1 octombrie in acest topic. Orice alte comentarii nu vor fi luate in considerare si vor fi sterse. Doar propuneri de masini si istoria acestora.
18 Sep 2012, 12:12
Ford focus 1.6 Ti-Vct 2007
Bara fata si spate modificate prin adaugarea grilei respectiv difuserului de RS si prelungite in laterale.
Praguri CarZone - cu mentinuea ca acum sunt albastre
Eleron RS
Faruri autoadaptive interior negru
Lumini suplimentare DRL
Venturi RS pe capota
Toba finala RS
Motor - filtru K&N, remapare
Interior - schimbarea tuturor butoanelor cu trecerea de la culoarea verde la rosu, navigatie dedicata 7", TV tuner digital, schimbat ceasuri de bord cu cele de facelift, adaugarea cesurilor suplimentare ST, monitor de 10" plafon cu PlayStation incorporat, adaugat 2 randuri de lumini ambientale la picioare legate la pozitie si plafoniere. Subwoofer si amplificator Fusion.
Fişierul ataşat
ford 1.jpg nu mai este disponibil

Sper sa fie suficient
19 Sep 2012, 22:55
Voi reprezenta si eu CLUBUL FORD "neoficial" ca sa zic asa (nu pot lasa masina acolo) in FINALA NATIONALA CNCA (Campionatul National de Car-Audio) atat in categoriile de SQ cat si SPL.
01 Oct 2012, 16:01
Topicul se inchide. Vom anunta mai jos masinile selectate si detalii referitoare la show.
12 Oct 2012, 10:01
Incepand de astazi si pana duminica, forumul este reprezentat la 4tuning Fest de 3 masini: doua Focusuri si o Fiesta.
14 Oct 2012, 12:31
- Fişiere ataşate
-

16 Oct 2012, 10:49
Frumos, felicitari pentru participare, Slick pune si tu o poza in care sa nu mai apara bara alba pe mijlocul masinii tale.
16 Oct 2012, 12:24
nu am, asa era standul, in coltul din stanga fix unde era masina mea aveam 3 bare pt sustinere
16 Oct 2012, 12:50
Am eu una, dar nu am avut timp sa o descarc din aparat (in plus, card readerul de la servici e stricat).
16 Oct 2012, 18:52
O poza/doua si de la mine:
- Fişiere ataşate
-

-

Ultima oară modificat de
mad3lin pe 16 Oct 2012, 18:56, modificat 1 dată în total.
16 Oct 2012, 18:54
merci
17 Oct 2012, 07:46
Sunt curios cum e trecuta masina alb-albastra in talon
17 Oct 2012, 07:48
"Probleme de identitate/personalitate" ?!
17 Oct 2012, 08:27

ha ha.Nu,serios..e alb sau albastru?E a ta Mihai?Daca da,superba!
Ps:Acum am vazut-o pe a ta. Superba *10!!
17 Oct 2012, 08:37
Nu e a mea.

Ma gandesc, ca este culoarea de baza trecuta in talon (cred ca alb). Daca nu ... o fi trecuta culoarea care are minim 51% din acoperire.
17 Oct 2012, 08:46
Frumoasa ramane si asa
17 Oct 2012, 14:59
In talon o sa scrie culoarea originala + cealalta culoare. exact asa este trecu si la mine gri+alb
17 Oct 2012, 19:59
Si ai fost la rar sa iti treaca cele 2 culori??
Mersi de info colegu'
17 Oct 2012, 20:21
da la rar pt a trecu in CI si apoi la politie pt a schimba talonul, toate astea pt ca asa trebuie la taxi alb sau daca nu partea de sus (stalpi si plafon albi) in unele zone este galben
18 Oct 2012, 12:34
Prin Timisoara cand organizati ceva?:)
18 Oct 2012, 12:42
In eventualitatea in care chiar astepti un raspuns, nu ti-am mai sters postul de data asta ci doar ti-am dat disable la semnatura. Cred ca stim amandoi foarte bine de ce.