Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: GALATI - Intalnire, se ofera cineva?

31 Mar 2011, 14:59

Reguli inexistente ?

Eu faceam referire la :

REGULAMENTUL GENERAL

1. Membrii

--------------------------------------------------------------------------------
Se recomandă ca membrii

etc, etc.

Pe de alta parte, :D , eu sa-l sperii ? Am fost colegi de scoala, as putea spune ca si-a luat Ford ca l-am batut eu la cap cu Fordu' :D

Corect, Danos e cu Fiestele...

Stima

01 Apr 2011, 10:29

Salutare din nou! Cum inteleg si eu ce masina am? Am vazut Fiesta 1,2,3,4,5,6,7,8............. Asta cum se stabileste? Ca eu caut un manual de utilizare si .... pauza!

01 Apr 2011, 11:59

$1 scrie:$2... Ca eu caut un manual de utilizare si .... pauza!

Am gasit ! :D Daca am ghicit eu bine ca am Fiesta 6.

03 Apr 2011, 11:38

Salut! Ce-mi mai place sa postez! :D
1. Salutare Danos! Cred ca ne-am gasit in trafic sambata pe la pranz! Nu eram pregatit si de aia nu ti-am raspuns la salut!
2. Nu stiu daca asta e locul de postare dar .... Am probleme cu masina. :( In oras consuma cat vrea ea. Asta este! Problema mea este mai groasa! Dupa ce fac un drum ceva mai lungut, cum ar fi intre orase, nu mai pot face schimbul de viteze in jos. Din a 5-a intr-a 4-a si tot asa. Nu intra pe nicaieri. Si asta doar cand e masina "incalzita"! Am patit-o deja de 2 ori. 50-60 de km si hop cu problema. Eu am garantie un am la mmotor si cutia de viteze dar ar trebui sa ajung pe la braila pe undeva acum ca nu mai avem service Ford in GL, cel putin pentru o vreme.
Ceva idei in directia asta, cineva???
Multumesc anticipat!

03 Apr 2011, 12:35

La cine ai garantia ? E problema de garantie.
La Roadhill ?
Vezi cine le-a preluat garantiile ca vad ca Roadhill nu mai e in Galati.
Din cate stiu, ei colaboreaza cu Ada Motors de la Braila. Problemele de service acolo le fac.

Vorbim...
Stima

10 Apr 2011, 09:12

Salutare!
Ca si altii si eu sunt nou pe aici!
Se mai face vreo intalnire in curand cumva?

10 Apr 2011, 09:22

$1 scrie:$2egula :D spune: "ultima simbata din luna ora 12.00, locatia by default platforma de la McDonalds - Gelatteria"

PS: nu e greu sa dai cateva pagini in urma sa vezi ce si unde a fost...... ~X( :P ~X(

Cu stima,
Danos

14 Apr 2011, 08:18

M-am gandit sa discutam mai din timp despre intalnirea Ford de luna asta pentru ca ultima saptamana din luna cade fix pe 30 aprilie adica inainte de 1 mai si toata lumea presupun ca pleaca pe la mare sau mai stiu eu pe unde. Eu o sa fiu plecat si parca n-as vrea sa-l las pe danos sa vina singur la intalnire :))

Reprogramam ?

16 Apr 2011, 06:22

Te-ai gandit TU bine, dar dupa cum ai vazut nu toata lumea isi citeste "email-ul" in fiecare zi. Eu zic sa lasam lucrurile asa cum sunt, si cine poate sa vina la data stabilita (30 aprilie) e binevenit. Cine nu vine, il trecem la condica de absente si la 3 nemotivate.......da o bere. :))
Poate anul acesta reusim sa facem o intalnire ClubFORD si inafara orasului................ Eu prefer sa stau in "fum" decat in praf( 8-} =P~ 8-} ), si mai stiu cel putin 2 FORD-isti ca mine. Ramane de vazut.........

P.S. : Merci ca te-ai gandit la mine Adi...

Cu stima,
Danos

16 Apr 2011, 09:23

Well, asta e ... era o propunere. Eu sunt pentru o intalnire in afara orasului :D asa ca suntem 4 fordisti care vor asta.

26 Apr 2011, 07:52

Hristos a Inviat!

26 Apr 2011, 09:02

Adevarat a inviat!

28 Apr 2011, 18:48

La noi in Galati avem vreun coleg sau stiti pe cineva cu tester pentru Ford ?
Am tot incercat sa aflu daca avem...
Pana la urma ma bate gandul sa-mi iau eu personal un tester/interfata diagnoza si sa nu mai caut ca nebunu'...

Stima

28 Apr 2011, 20:49

Salutare!
Ne vedem sambata? Eu unul vreau sa vin! Facem o lista ceva sau mergem acolo si speram sa fie bine? :D

29 Apr 2011, 06:37

Cu siguranta de vedem. Ramane de vazut cati vor veni. Nu are rost sa facem lista, am mai facut si ........ . De venit vine cine poate, cine are placere si timp liber.

Ne vedem sambata....

Cu stima,
Danos

29 Apr 2011, 09:27

La 12 ?
In parcare la casa de gelatina :D ?

Stima

29 Apr 2011, 23:37

salutare...pe forum mai vechi un pic, coducator de ford de 2 ani, fordist cu toate actele in regula de vreo 2 zile:D.....sunt din braila dar 6 zile pe saptamana stau in gl(student).....as vrea si eu sa particip la o intalnire, pentru ca as avea nevoie de ajutorul unui posesor de focus bezinar:D....

30 Apr 2011, 09:26

Eu la 12 vin in parcare la Gellateria. Nici eu nu prea am mai fost...ne gasim acolo

Stima

30 Apr 2011, 09:33

ai fost odata cu Focus-ul. Ai uitat......erai mai tanar. :D

30 Apr 2011, 13:04

Corect, am fost cu Focus-ul...pai de asta ziceam : nu prea am mai fost... :D
Azi am fost cu mandria lu' J - Mondeo verde, zis si eco. :-"

Stima

02 Mai 2011, 17:55

sal'tare....am uitat de intalnirea de sambata,a avut loc?
am observat ca toata lumea e posesoare de ford-uri tinerele....oare eu daca vin cu batranelul meu scorpio,are ceva?
mai e cineva in orasul asta sa mai fie fericitul posesor al unui veteran al fordului?

03 Mai 2011, 10:14

:-"

Si eu care credeam ca am cea mai batrana masina din clubford/Galati...ups ! Nevasta-mea o are si mai batrana...da' nu e membru ceva...o sa-i spun.

Stima

03 Mai 2011, 14:19

$1 scrie:$2m observat ca toata lumea e posesoare de ford-uri tinerele....oare eu daca vin cu batranelul meu scorpio,are ceva?
mai e cineva in orasul asta sa mai fie fericitul posesor al unui veteran al fordului?

De cand astept sa vad si eu o batranica, desi nu-i chiar asa batrana a ta! Cam putini la GL cu batranicile. Fii fara grija, nu are nimic daca vii cu scorpia. Dimpotriva! ;) Cel putin, parerea mea...
Sa vii neaparat data viitoare! Sper sa pot si eu :)

03 Mai 2011, 20:05

pai si cand e urmatoarea intalnire?

03 Mai 2011, 20:17

Pe 28 mai. Dar daca sunt doritori ne putem intalni si mai devreme.

04 Mai 2011, 12:26

da..eu vreau mai devreme....

08 Mai 2011, 10:07

Am ramas de ceva timp fara permis, imi pare rau k n-am putut veni... mai sunt pieton o saptamana ne vedem pe 28 mai, daca nu se propune mai devreme

09 Mai 2011, 10:34

Ceeeee nasol, acum vreti sa ne intalnim mai devreme de data intalnirii clasice, dar cand am propus eu, nimeni, si-am ratat o intalnire :(

11 Mai 2011, 09:16

alte cluburi se intalnesc de 2 ori pe luna, noi o data si nici atunci nu vin toti... :(

11 Mai 2011, 09:21

Da :( ...
Răspunde