Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: Raliu tehnico-aplicativ in Constanta : Sam, 5.03 14:00

23 Feb 2011, 01:39

Off topic Alex la Fiesta in parcare un dusman clubford.ro a spart luneta spate saptamina trecuta deci au disparut autocolantul oval si cel clubford.ro mai ai unul ratacit prin casa sau masina ?

23 Feb 2011, 09:10

RECONFIRMARILE SE OPRESC AICI

Singurul care nu a reconfirmat este slickoly, primul care s-a inscris :-??

Locul sau va fi luat de radur, deci lista actualizata de participare este urmatoarea (felicitari razvane, nu esti pe pozitia 15.1 ci chiar pe 1):

1. echipa 1... Fiesta...1,4 tdci...CT-01-RDR...radur
2. echipa 2... Focus...1,6 tdci...B-numere negre leasing...lastnik
3.echipa 3....Focus...1.6 16V...CT 22 SKY...ct22sky
4. echipa 4...Mondeo... 2.0 tdci... B-numere rosii...ionut
5. echipa 5...Fiesta...1,25i...CT 55 RVA...djxme200
6. echipa 6...Mondeo...2.0 TDCI...CT-75-SCS...cossmin
7. echipa 7 ...mondeo .... 2.0 i .... CT 30 DOG...marius_nedelea
8. Echipa 8 ...mondeo 2.0tdci...CT 05 AVR...bengu
9. echipa 9...focus 1.8 tddi...CT 58 VRN...VRNY
10.echipa 10...Ford Mondeo...2.0 Motorina TDCI...CT 23 AFR...dogukan
11.Echipa 11.. focus 1.8 tdi...CT 23 LCN...georgiana
12.Echipa 12...focus ST 2.5 i ...CT 25 LAN - cristiconstantin
13.Echipa 13.. focus2 1.6i ti-vct...AG 10 HRI...notme81
14. Echipa 14...Focus1 ... 1,8tddi... BV 09 PRI...toxicristi
15.Echipa 15 Mondeo MK3 2.0 TDDI CT 99 MJM...dmmoisi

Va rog nu modificati lista. Felicitari celor 15!

In cateva ore va vom comunica o prima veste buna, tineti aproape :)

Radur: am abtibilduri

23 Feb 2011, 22:13

buna seara rally drivers :)
Ok, s-a terminat si perioada in care trebuia sa reconfirmati participarea la intalnirea de pe 5 martie. Acum urmeaza marea surpriza, si anume anuntarea premiilor oferite de organizatori si SC TRANS ATLANTIS SRL - Dealerul Ford din Constanta.
Pana sa mentionez exact care sunt acestea voi spune care sunt criteriile de premiere:
1. pentru primele 10 echipaje care au reconfirmat participarea SC TRANS ATLANTIS SRL ofera o diagnosticare computerizata.
2. pentru echipajul care se claseaza pe locul I la finalul traseului tot SC TRANS ATLANTIS SRL ofera un voucher, echivalent cu un schimb de ulei gratuit(filtrul de ulei inclus).
3. pentru echipajul care se claseaza pe locul II, organizatorii Club Ford romania - grupa Constanta ofera 2 fise pentru spalarea utilajului la o statie Peco
4. pentru echipajul care se claseaza pe locul III se va emite o diploma de locul III pentru evenimentul din 5 martie(poate si niste odorizante auto)
5. toti participantii vor avea, de asemenea din partea Dealer-ului Ford din Constanta SC TRANS ATLANTIS SRL pentru prima interventie in service-ul SC TRANS ATLANTIS SRL un discount de 30% la piesele achizitionate si 35% la manopera aferenta lucrarilor dorite(se vor elibera vouchere).

Echipajele care se vor recunoaste in lista de mai jos vor fi rugate sa mi se adreseze in zilele imediat urmatoare pentru programarea necesara diagnosticarii gratuite de care beneficiaza(primele 10 echipaje se pot vedea in ultimele posturi de reconfirmari). Urmeaza LISTA:

1. echipa ford fiesta 1.25i - CT 55 RVA
2. echipa ford focus 1.8 TDDi - CT 23 LCN
3. echipa ford focus 1.6 Ti-Vct - AG 10 HRI
4. echipa ford focus 1.8 TDDi - CT 58 VRN
5. echipa ford mondeo 2.0 TDCi - CT 05 AVR
6. echipa ford mondeo 2.0i - CT 30 DOG
7. echipa ford mondeo 2.0 TDDi - CT 99 MJM
8. echipa ford focus 1.6i - CT 22 SKY
9. echipa ford mondeo - 2.0 TDCi - B-numere rosii
10. echipa ford focus 1.8TDDi - BV 09 PRI

O singura rugaminte as avea, in special pentru cei care nu sunt din Constanta: cu amabilitatea lor daca stiu ca nu pot ajunge pentru a-si testa masina la Service-ul SC TRANS ATLANTIS SRL sa le permita celor din Constanta sa o faca in locul lor(adica daca cineva din lista de mai sus nu este din Constanta sa anunte ca cedeaza locul).Cei care sunt pe lista vor primi un private message de la mine cu numarul de telefon unde putem stabili de comun acord data si ora intalnirii la service.MERITA SA VEDETI DACA E CEVA IN NEREGULA CU FORD-UL VOSTRU - MAI ALES CA ESTE OFERIT DE PARTENERUL NOSTRU IN MOD GRATUIT SC TRANS ATLANTIS SRL.

In total, valoarea premiilor oferite de SC TRANS ATLANTIS SRL se ridica aproximativ la 2000 ron. Le multumim pe aceasta cale pentru sprijinul acordat.

Acum ma voi apuca sa trimit mesajele catre cele 10 echipaje.

23 Feb 2011, 22:27

Pentru cei care stiu cine este BV 09 PRI :) - sa il anunte va rog frumos sa scrie ceva ca sa ii pot trimite mesajul cu numarul de telefon pt a lua legatura

multumesc,

mesajele au plecat catre cei de pe lista din post-ul anterior

Acestea fiind zise sper sa va fi starnit si mai tare interesul pentru aceasta intalnire. :)

In continuare asteptam intrebarile voastre pentru a fi totul clar la momentul intalnirii!!

Noapte buna rally drivers :)

23 Feb 2011, 22:47

Putem denumi topicul Raliu tehnico-aplicativ(distractiv) in Constanta : Sam, 5.03 14:00

23 Feb 2011, 22:56

Eu am o nedumerire :D....care este numarul echipei mele? 03 sau 08?stiu k m`am inscris al 3 lea si am reconfirmat al 8 lea ....deci...as vrea o mana de ajutor de la martini sau bogdan :D mc frumos ! ne vedem pe 5 :D

23 Feb 2011, 23:00

numarul de concurs o sa fie predat la linia de start :)
pana acum s-au schimbat listele in functie de reconfirmari - asta a fost si criteriul dupa care se ofera primele premii - cele 10 diagnosticari computerizate!

exemplu clar: te-ai inscris al 3 -lea si ai reconfirmat al 8-lea - important este ca te afli pe lista cu primii premiat :D

24 Feb 2011, 00:30

ceva

24 Feb 2011, 02:35

ok ma bag CT 90 DSM

24 Feb 2011, 09:54

COMPLETARI SI RASPUNSURI:

premiul 1 primeste: schimb ulei (manopera) + ulei 5w30 ford + filtru ulei cadou, deci tot pachetul, nu trebuie sa vina cu uleiul de acasa :)

premiile 2 si 3 s-ar putea sa primeasca si niste odorizante super de masina insa astept confirmarea

numerele de inscriere in concurs sunt cele de ... inscriere, nu de reconfirmare. deci ct22sky are numarul 3. singura modificare e ca radur a luat echipa nr 1 in locul lui slickoly. le veti primi la start: radur are nr 1, lastnik 2, ct22sky 3 si tot asa. lista finala este urmatoarea:

1. echipa 1... Fiesta...1,4 tdci...CT-01-RDR...radur
2. echipa 2... Focus...1,6 tdci...B-numere negre leasing...lastnik
3.echipa 3....Focus...1.6 16V...CT 22 SKY...ct22sky
4. echipa 4...Mondeo... 2.0 tdci... B-numere rosii...ionut
5. echipa 5...Fiesta...1,25i...CT 55 RVA...djxme200
6. echipa 6...Mondeo...2.0 TDCI...CT-75-SCS...cossmin
7. echipa 7 ...mondeo .... 2.0 i .... CT 30 DOG...marius_nedelea
8. Echipa 8 ...mondeo 2.0tdci...CT 05 AVR...bengu
9. echipa 9...focus 1.8 tddi...CT 58 VRN...VRNY
10.echipa 10...Ford Mondeo...2.0 Motorina TDCI...CT 23 AFR...dogukan
11.Echipa 11.. focus 1.8 tdi...CT 23 LCN...georgiana
12.Echipa 12...focus ST 2.5 i ...CT 25 LAN - cristiconstantin
13.Echipa 13.. focus2 1.6i ti-vct...AG 10 HRI...notme81
14. Echipa 14...Focus1 ... 1,8tddi... BV 09 PRI...toxicristi
15.Echipa 15 Mondeo MK3 2.0 TDDI CT 99 MJM...dmmoisi

ordinea reconfirmarii conteaza la programarea de testare computer, atat. cititi mesajul privat de la bogdan cu indicatiile si numarul de telefon.

bv09pri e toxicristi ;)

radur: prea lung titlul, e limita de caractere, dar era interesanta ideea

va sfatuiesc pe toti cei care ati primit mesaj de la bogdan sa mergeti la Transatlantis sa va faceti testarea, mai ales ca valoreaza aproximativ 150 ron si vi se arata pe calculator absolut toata functionarea masinii, daca este in parametrii, daca aveti vreo problema, etc. aflati pe gratis daca aveti masina pusa la punct sau are nevoie de putina ingrijire :)

dan4ke: nu te-ai inscris la participanti, nici la rezerve iar listele s-au inchis de mult. o sa vorbesc si cu bogdan si te anuntam mai aproape de eveniment daca mai putem strecura pe cineva sau nu.

24 Feb 2011, 10:52

Pentru locul doi aduc eu bonus de acasa spuma activa cu ceara sa iasa masina ca si noua dupa spalare :)

24 Feb 2011, 11:21

multumesc toxicristi :)

24 Feb 2011, 11:53

@bogdan: Poti sa detaliezi exact in ce consta diagnosticarea(tester simplu sau si altceva) si daca este obligatoriu sa o facem acum, are vreun termen de valabilitate? :)

Fiesta e noua si nu cred ca ar avea nevoie, iar mondeo nu cred ca are 2sapt de cand l-am pus pe tester.

24 Feb 2011, 12:23

este vorba de o testare.daca esti de acord si nu ai nevoie poti ceda locul altui participant?
da-mi un raspuns ca sa stiu sa anunt mai departe
mersi dragos

24 Feb 2011, 12:28

toxicristi nu poate ajunge la diagnosticarea pe computer, deci se mai creeaza un loc.

nu stiu cine ar fi urmatorul pe lista de tester bogdan...

dragos, poti veni cu fiesta la testare sau sa cedezi locul unui alt participant

24 Feb 2011, 15:09

am fost anuntat ca bv 09 pri a cedat locul pt testare.
astfel urmatorul echipaj care beneficiaza de testarea gratuita oferita de sc TRANSATLANTIS srl este CT 75 SCS -mesajul cu toate informatiile necesare pleaca acum :)

24 Feb 2011, 16:19

Nu cred ca are rost martini sa pun fiesta pe tester din moment ce nu are nici o problema.. si are doar cateva mii de km. Cedez locul altcuiva care probabil are mai multa nevoie decat mine.

24 Feb 2011, 18:08

ok..avem un al doilea loc eliberat pentru testarea gratuita oferita de SC TRANS ATLANTIS SRL :) (MULTUMIN DRAGOS), deci urmatorul mesaj privat cu detallile necesare pentru programare pleaca spre CT 23 AFR - MONDEO 2.0 TDCi

deja sunt 4 programari facute,
va multumesc,

25 Feb 2011, 16:56

Acum vin de la Transatlantis, in acest moment sunt 8 programari facute, deci au mai ramas doar 2 pozitii libere, grabiti-va sa va programati, ca doar 10 testari gratis avem!

La sugestia lui Bogdan mentionez faptul ca raliul va avea loc indiferent de conditiile meteo, desi sper sa nu avem parte de vremea de azi.

Mai vroiam sa va zic ceva dar am uitat :-??

25 Feb 2011, 19:43

indiferent de vremea care ne asteapta pe data de 5 martie o sa fim prezenti la linia de start, singurul lucru care se va schimba datorita conditiilor meteo este timpul in care se efectueaza traseul(noul timp o sa fie stabilit prin efectuarea traseului cu o zi inaintea raliului).
In rest totul e 100% pregatit.
Multumesc celor 8 echipaje care s-au programat deja.Acum verific lista si o sa revin cu cele 2 echipaje care mai trebuie sa se prezinte la service-ul SC TRANS ATLANTIS SRL.

25 Feb 2011, 19:54

P.S. toxicristi a cedat locul lui unui reprezentant al CLubFord Constanta si pe aceasta cale ii multumesc din nou. Ma gandesc ca si IONUTZ(care are setat ca locul de bastina BUCURESTI) poate face la fel, mesajul cu datele despre programare este trimis, dar necitit. Daca cineva este amabil sa ia legatura cu el sa il intrebe ce intentii are as fi recunoscator. Din lista echipajelor ar mai fi unul singur din care ar putrea beneficia de testarea gratuita oferita de SC TRANS ATLANTIS SRL.Eu nu o sa fac niciun anunt referitor la acest aspect decat dupa ce primesc vreun mesaj de la IONUTZ sau cineva care imi poate da un raspuns.
Acel ultim echipaj este RADUR :)

25 Feb 2011, 20:13

Un anunt important: ECHIPAJUL CT 22 SKY - PILOT ALEXANDRU
CO-PILOT : ??? ARE NUMARUL DE CONCURS "NUMARUL 3" :)

ALEX a vrut sa stie dinainte numarul pentru a isi pregati niste materiale. O sa vedem la linia de start :D

ATENTIE: SPER CA ECHIPAJELE VOR FI FORMATE DIN PILOT SI CO-PILOT
:)

25 Feb 2011, 20:32

1. ionut nu e momentan disponibil, cred ca poti trece la urmatorul din lista pentru programare la testare.
2. ct22sky ... ce surpriza ne pregatesti? :)
3. bogdan are dreptate, nu uitati sa arvuniti un copilot din timp, la start nu puteti pleca singuri, participarea este a echipelor nu a membrului clubford.

25 Feb 2011, 20:37

ok, RADUR poti suna sa facem programarea :)
iti trimit bineinteles mesajul care a fost trimis la toata lumea,
si cu asta am incheiat lista celor 10 premiat cu testarea gratuita oferita de SC TRANS ATLANTIS SRL

VA MULTUMESC si voi fi sigur sa va reamintesc cu o zi inainte de programare!

26 Feb 2011, 12:51

Ca si copilot al lui Ionutz ma ocup de relatiile cu organizatori. Asadar, locul pentru programarea la diagnoza il cedam atat pentru ca suntem din Bucuresti, cat si pentru ca masina are ~2luni si nu necesita diagnoza.
Ne vedem sambata, ne mai auzim (sau citim) pana atunci!

27 Feb 2011, 11:46

multumesc zvony pt confirmare :)

a venit si putina zapada in Constanta

28 Feb 2011, 17:10

$1 scrie:$2. ionut nu e momentan disponibil, cred ca poti trece la urmatorul din lista pentru programare la testare.
3. bogdan are dreptate, nu uitati sa arvuniti un copilot din timp, la start nu puteti pleca singuri, participarea este a echipelor nu a membrului clubford.

2.ct22sky....nu este o surpriza...este o doar o idee a mea pe care am s`o pun in practica...in ziua concursului...nu este uimitoare...dar este ok pt competitzie :D

28 Feb 2011, 17:19

$1 scrie:$2n anunt important: ECHIPAJUL CT 22 SKY - PILOT ALEXANDRU
CO-PILOT : ??? ARE NUMARUL DE CONCURS "NUMARUL 3" :)

ALEX a vrut sa stie dinainte numarul pentru a isi pregati niste materiale. O sa vedem la linia de start :D

ATENTIE: SPER CA ECHIPAJELE VOR FI FORMATE DIN PILOT SI CO-PILOT
:)

ECHIPAJUL CT 22 SKY PILOT - Alexandru CO-PILOT :Ionutz (nu este iubita mea,cum am mentionat anterior)

28 Feb 2011, 17:44

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2. ionut nu e momentan disponibil, cred ca poti trece la urmatorul din lista pentru programare la testare.

2.ct22sky....nu este o surpriza...este o doar o idee a mea pe care am s`o pun in practica...in ziua concursului...nu este uimitoare...dar este ok pt competitzie :D

vreo 2-3 gagici in pantaloni scurti si bustiere sa dea startul ar fi nice :D :D :D

28 Feb 2011, 17:51

mai ales pe vremea asta :))
Răspunde