Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: Raliu v2.0 + probe de indemanare : Sam, 9.04 @ Eforie, CT

07 Apr 2011, 15:04

ti-am dat 2 flash-uri, ti-am facut cu mana tu nimic ... ntz ntz ntz

07 Apr 2011, 15:11

Doar daca o luai pe contrases te vedeam altfel nu :)))

08 Apr 2011, 11:53

Vremea e nasoala asa ca pt pozele si filmul de dimineata ar trebui o spalare pt masina . Deci daca reusesc sa ma trezesc mai devreme o sa o duc la spalat . Daca doreste cineva sa ne intalnim mai devreme pe undeva la o spalatorie , poate primim un discount( zic in gluma) .

08 Apr 2011, 13:34

Ar fi misto ca la proba de indemanare sa ne bage Bogdan pe undeva pe camp, si cu ajutorul ploii sa vedem acolo indemanare.(sau impins la masina) :)
Ii dam si o noua denumire MUD-RALLY

08 Apr 2011, 14:08

mud rally nu nu, pe langa entuziasm si co-pilot si combustibil necesar si aparate foto si restul o sa avem nevoie de umbreeeleeee :( multe multe
macar am scapat sa spal masina :))))
mai sunt 19 ore si 38 minute :D

08 Apr 2011, 14:15

lasa ca la proba de indemanare o sa fim mai rapizi, la curbe menajam cauciucurile daca luam cu frana de mana :)

poate totusi nu o sa ploua speram noi...

chiar daca afara e ploaie, eu maine la 9:15 sunt la petromv-ul de la pescarie sa ii trag o fisa de 5 lei pe ico colo prin locurile esentiale deci alexutu vino acolo!

eu am doar un sfert de rezervor ca sa nu am greutate suplimentara ;)

08 Apr 2011, 14:25

Aha , bun asa. Eu din pacate am facut plinul, dar oricum nu particip la raliu . In schimb trebuie sa renunt la cauciucurile din portbagaj.

08 Apr 2011, 14:32

nu le schimba pana dupa raliu ;)

08 Apr 2011, 14:52

LA MINE E SOARE ACUM :)

08 Apr 2011, 16:01

Sunt pe litoral in delegatie :D

La ce ora incepeti ?

Stima

08 Apr 2011, 16:15

parcare aqua magic, intrarea in aprc ora 9:30
te asteptam..poate esti norocos si ai venit cu soare :)

08 Apr 2011, 18:04

maine speram soare ... succes la toata lumea mai sunt 14 ore 56 min :D

08 Apr 2011, 18:53

haaaaai bine .... scot Soarele importat din Qatar , din bagaj....si-l aduc maine :))

08 Apr 2011, 19:24

asa sa faci :))
cine nu participa la raliu si este doar spectator o sa ramana impreuna cu mine la standul de cronometrare..ne umplem timpul noi cu ceva :D
au mai ramas 13 ore si 21 min..

08 Apr 2011, 19:48

avem nevoie de inca un om pentru un punct intermediar ... se ofera cineva? o ora si putin trebuie sa stea intr-un loc si sa semneze pe foile de parcurs ale participantilor.

multumim!

08 Apr 2011, 23:06

pai... ma ofer eu daca nu e altcineva interesat...

09 Apr 2011, 06:28

Multumim Pheno! :*

Se pare ca nu va ploua insa avem vant puternic, cel putin de pe la 4a.m. a inceput sa bata serios, poate pana pe la 10 sa se mai linisteasca.

Pe durata evenimentului tin sa va anunt ca nu avem wc-uri publice accesibile asa cum am avut cereri data trecuta din cauza ca ori au fost furate ori au fost distruse. Deci daca aveti nevoie va rugam sa lasati acasa tot ce se poate, in rest luati-va sticle de plastic :))

Puteti de asemenea sa va luati un sandwich ceva cu voi daca va stiti rai de foame.

In rest, baterii incarcate pentru camerele foto/video, combustibil in rezervor, punctualitate la intalnire si multa multa buna-dispozitie!

09 Apr 2011, 13:40

A fost foarte bine, in ciuda vremii capricioase. Din pacate nu am mai putut sta, dar voi mai participa la intalniri.

Un mic clip cu caravana: http://www.youtube.com/watch?v=Ky3Rgq54VII

09 Apr 2011, 15:34

foarte misto a fost azi. mult mai ...animat...fata de cum era inainte ;)

09 Apr 2011, 15:44

O desfasurare a raliului fara probleme multumim tuturor participantilor ca au respectat regulile de circulatie . Felicitari echipajelor castigatoare !!!!
Asteptam album poze pe site ...... :D

09 Apr 2011, 17:17

hello again :)
VA MULTUMESC PENTRU CA ATI FOST PREZENTI!!! FARA VOI ACEST EVENIMENT NU PUTEA FI REALIZAT!!!
A iesit foarte bine, chiar daca eu sunt putin frant de oboseala acum :). Foarte frumos filmuletul cu caravana.
Pentru cine a facut poze sau filme va las adresa mea de e-mail pe care doresc sa o o umpleti cu materialele pe care le aveti de la acest raliu. andrei_bogdanionut@yahoo.com
Am disponibil un memory stick de 16 gb care poate sa umble pe la fiecare pentru a aduna filmele si pozele.Doar sa ma anuntati, sau sa folositi siteuri de pe internet care permit transferul de fisiere(in acest caz sa-mi trimiteti linkul sau ceea ce va ofera siteul respectiv pentru a downloada pozele si filmele).
IN ceea ce priveste materialul facut de Andrei Selejan impreuna cu Razvan(echipa de filmare de la TV NEPTUN), o sa fie in emisiunea SPEED de duminica viitoare la ora 12:30. Dupa emisiune voi intra in posesia unui dvd cu materialul, dvd care il voi copia pentru fiecare sau pt cine il doreste :D.
Cam atat pentru moment...ma duc sa ma odihnesc...ASTEPT FILMULETELE SI POZELE !!!
:)
MULTUMESC MARIUS NEDELEA !!!

09 Apr 2011, 17:30

Felicitari pentru eveniment!

Sa pregatiti vreo 50 de poze si ptr un album in galeria forumului. Filmuletul am vrea sa-l punem pe canalul de youtube al clubului, ori ca upload, ori ca favorites - evident, dupa ce se difuzeaza.

09 Apr 2011, 17:36

Inca o data multumesc tuturor pilotilor, copilotilor, suporterilor, sponsorilor, primariei Eforie, oamenilor din umbra si nu in ultimul rand celorlalti 2 organizatori! A fost foarte frumos, mai bine decat raliul 1.0 insa stiu ca inca mai este loc de imbunatatiri.

Felicitari castigatorilor, iar ceilalti participanti ce aveti abtibildul pe luneta cu Marso nu uitati ca aveti si voi 50% reducere la manopera la service-ul sponsorului cat timp nu il dezlipiti :) Detalii despre locatia service-ului de roti aflati de la dmmoisi.

As avea o rugaminte, ca si data trecuta, tot materialul filmat/fotografiat sa il trimiteti lui Bogdan pe e-mail (sau daca e prea mare sa il puneti pe un server ceva si ii trimiteti link-ul); dupa ce strangem tot ce s-a inregistrat le punem intr-un singur loc sa poata lua toata lumea, si din ele vom face o selectie pentru forum. Tot aici voi scrie link-urile respective.
Deci nu incepeti sa puneti aici fiecare ce ati inregistrat, va multumesc!

Tzunny - ai filmat coloana si fix cand sa ajung si eu ai oprit camera :))
Pheno - data viitoare iti aduc o sirena si va fi mult mai animat!
Bogdan - pai bine mai, numai lui Marius ii multumesti? :-w

09 Apr 2011, 20:23

Daca nu ploua in momentul respectiv , poate ieseau mai bine. Celelalte o sa le fac arhiva sa le trimit pe mail , nu prea se vad ele dar le trimit. Legat de eveniment , numai cuvinte de lauda cu tot cu ploaie, soare, organizare si participanti.
FiÅŸiere ataÅŸate
IMG199.jpg
IMG197.jpg

09 Apr 2011, 21:10

Salutare

multumim organizatorilor ( eu personal si sponsorului ),tuturor participantilor si spectatorilor , a fost mai dificil decat ma asteptam tinand cont de faptul ca, cunosc bine eforiile..poate data urmatoare avem parte si de vreme frumoasa si poate un traseu mai usor...
cossmin....de tine imi era frica , dar daca nu ai fost , am castigat....tnx.

bafta la toata lumea

09 Apr 2011, 22:57

@martini - vrei sa vada lumea cum iti multumesc,nu? :D toata lumea e constienta ca ai avut un rol important ...multumesc si la mai multe :)

09 Apr 2011, 23:40

@martini asa asa! Mi-a placut si azi, deci data aviatoare cred ca sunt sanse mari sa ma inscriu :)

10 Apr 2011, 08:38

$1 scrie:$2martini - vrei sa vada lumea cum iti multumesc,nu? :D toata lumea e constienta ca ai avut un rol important ...multumesc si la mai multe :)

glumeam mai uratule :P
de abia astept sa vad emisiunea...

10 Apr 2011, 09:22

de abia astept emisiunea de saptamana viitoare :)
ASTAZI LA 12.30 LA TV NEPTUN SE DIFUSEAZA EMISIUNEA SPEED

10 Apr 2011, 16:22

Felicitari !!!!!!
Mi-a facut placere sa va cunosc si sa particip la un eveniment bine organizat.
Organizatorilor, nota 10!!!!
Participantilor,10+ :D
Daca voi avea timpul necesar voi participa cu placere si la alte evenimente organizate de voi.
Felicitari!!!! =D> =D> =D> =D> =D>
Răspunde