Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: ClubFORD - Rm. Valcea - Intalniri - Noiembrie 2011

04 Dec 2011, 22:56

Hai fratilor ne mai vedem si noi pana de Craciun?

05 Dec 2011, 11:51

Pai... unii dintre noi, cel putin, cei interesati... ne-am strans in acest weekend de 1 Decembrie, asa cum am discutat si pe pagina anterioara... viewtopic.php?p=997016#p997016
$1 scrie:$2am gasit la Ciunget, o vila cu 5 camere plus un living, bucatarie si gratar in curte la pretul de 50lei camera/zi. Singurul incovenient ar fi faptul ca are doar 2 bai, cate una pe fiecare etaj. Eu am aranjat sa fiu liber in acel weekend, deci, daca mai doreste cineva ne putem strange cu totii sa petrecem cateva zile placute impreuna.

Costurile totale, reale, ca sa va faceti o idee..., au fost de 160lei de familie, pentru zilele de 2, 3 si 4 Decembrie, dintre care: 100lei a fost cazarea pentru toate zilele, restul de 60lei, fiind contributia fiecarei familii la mancarea si bautura ce s-a servit in zilele respective.
FiÅŸiere ataÅŸate
000.jpg
01.jpg
02.jpg

05 Dec 2011, 23:12

$1 scrie:$2Propun data de 20 Decembrie 2 009 ca data fixa de intalnire.

Asta era acum 3 ani....deci?

06 Dec 2011, 01:58

La Multi Ani...!!! tuturor colegilor de forum care poarta numele de Nicolae... multa sanatate si cat mai multe impliniri...!!! in mod special lui Nicu alias "patuiag" pe forum, precum si sotiei lui Nicoleta... de asemenea si lui Domn' Nicu, tatal lui Paul de la Sibiu, alias "Nameless994" pe forum...

06 Dec 2011, 06:49

Ma alatur si eu lui Florin in "uraturile" de Mos Nicolae adresate celor 3 buni prieteni mentionati de el! La Multi Ani, cu sanatate si bucurii! Sper ca au fost cuminti si si-au gasit cismulitele pline cu bunatati in dimineata asta! ;)

06 Dec 2011, 16:03

^:)^ ^:)^ ^:)^ Va multumim mult pentru urari si dorim ca Mosul sa puna in ghetele voastre multe bucurii pe viitor si sanatate.

06 Dec 2011, 18:47

Stiti ca MoÅŸu vine pe seara... asa ca va spun si eu La Multi Ani! alaturi de urarile de sanatate si de bine.

Re: ClubFORD - Rm.Vâlcea - Întâlniri - DECEMBRIE 2011

06 Dec 2011, 21:09

La multi, multi ani fericiti si din partea noastra , tuturor sarbatoritilor !
Toate cele bune !

07 Dec 2011, 01:37

Vă rog, sa propuneţi şi să hotărâţi în ce zi, la ce oră şi în ce loc să ne strângem cu toţii pentru Întâlnirea Aniversară, a 2 ani, de la constituirea Grupului - ClubFORD Rm.Vâlcea...

Întâlnirea respectivă, presupune reuniunea tuturor membrilor ClubFORD Rm.Vâlcea, la o anumită oră stabilită de comun acord, şi în orice loc doriţi dumneavoastră... Poate sa fie în aer liber, pe lânga maşini, gen parcarea de la INTEREX sau într-un loc cald şi plăcut la o simplă cafea sau suc, gen CAPELA...
Sunt rugati, invitaţi şi aşteptaţi sa participe, toţi cei care de-a lungul a celor 2 ani de existenţă a acestui grup, ne-au onorat cu prezenţa lor, fie pe acest forum sau la întâlnirile şi reuniunile organizate şi desfăşurate la Rm. Vâlcea şi amintesc aici, pe următorii:

O'neill, marceldrugan, patuiag, wador29, bobby-ford, Nea Mircea, Piky, Darian, crysti10, KLauSEL, taurus64, TOTALSENDER, andoruls, nicumuja, dansora, robertofulgos, Sebyd3m3ntu, 18 mai, adrianosss, oviviu, danidiha, AndreiVL, vl07bki, gujyx, bemytouch9, s.a.s.m.d.

Imi cer scuze dacă din greşeală sau oboseală am omis pe cineva...
De asemenea, faţă de cei din lista de mai sus, care altădată erau nelipsiţi de la întâlniri şi pe care nu i-am mai văzut de mult timp, onorându-ne cu prezenţa lor, ţin să imi cer scuze în mod public dacă le-am greşit cu ceva sau i-am supărat vreodată cu ceva... şi îi invit să fim împreună cu toţii la aniversarea celor 2 ani de la constituirea Grupului - ClubFORD Rm.Vâlcea, chiar si numai pentru 15 minute...

Cu respect...

07 Dec 2011, 08:33

Propun eu

duminica 18 dec 2011 ora...12 (sau, daca e de cafea, mai devreme)

Motel Capela ,

parerea mea, fireste. :)

07 Dec 2011, 21:01

Duminica dupa ora 14 plec din localitate pentru 2-3 zile.
As prefera sa ne intalnim sambata iar daca nu este posibil atunci Duminica pana in 14.

08 Dec 2011, 22:12

Teoretic, duminica pe 18, s-ar putea sa ajung si eu, venind de la Sighisoara; depinde la ce ora stabiliti.
Eu n-am sa votez, incercand sa ma pliez pe vointa majoritatii, in masura in care va fi posibil. Din ce am vazut deocamdata, sunt doua comentarii (trei, cu al meu) pentru data de 18 si doua voturi pentru data de 24. Cam derutant... :)

09 Dec 2011, 18:31

Pentru ca am vazut ca nu prea se "inghesuie" lumea la intalnirea aniversara din Decembrie a.c. am sters sondajul. Poate unora dintre dvs. li s-a parut o chestie impusa...
Va rog pe dvs. sa decideti si sa va hotarati cand si unde anume sa ne intalnim cu totii.

Cu respect...

12 Dec 2011, 08:53

Florin
oricum, si-m formatie restransa ne putem intalni la o cafea, mai schimbam si noi o vorba de sfarsit de an.

De acord si cu o zi de sambata. :)

12 Dec 2011, 16:53

De acord cu tine.
Eu aduc termosul cu vin fiert... ;) ~O)

14 Dec 2011, 11:04

:-?? Mai oameni buni am inteles ca se schimba moneda de premiere pt Craciunul acesta.In loc de bonuri valorice am inteles ca vor sa ne plateasca in asa ceva:
La voi cum sta treaba?
FiÅŸiere ataÅŸate
50.jpg
100.jpg

14 Dec 2011, 12:05

Pai inseamna ca tu, te poti considera un caz fericit... privilegiatule... :))

15 Dec 2011, 21:40

Bonurile sunt transmisibile? :-/ :))

Cu 2 bonuri de`alea poti sa cumperi juma de market.... =))

Cum ramane cu cafeaua dar cu vinul fiert? Cand si unde?
Eu zic ca se poate si dupa Craciun intrucat anul asta mai are o sapt de lucru intre Craciun si Anul nou.

16 Dec 2011, 08:44

Eu oricum mi-am luat concediu, asa ca... sunt disponibil. :)

16 Dec 2011, 11:05

Am vazut ca esti in concediu... te plimbi prin oras... pe la Laurentiu... :-" Nu bagi lumea in seama... :P

17 Dec 2011, 17:58

Domnu' ma scuzati, da' nu v-am observat :-?? :)

Laurentiu este pretenu' meu, si ma suporta de cate ori am nevoie de vreo interventie pe la Fordu' din dotare (adica foooaaarte raaaar :D ). Din fericire, tot el poseda: canal, elevator, truse scule etc etc etc :))

19 Dec 2011, 16:24

Iar nu merge forumul... de aseara de la 21.26... X(

20 Dec 2011, 09:34

daaa...
am constatat :(

Florin, si care mai sunteti prin zona, cand ai liber putem sa ne intalnim la o cafea (mai pana in pranz asa...) :)

20 Dec 2011, 23:08

Offf... eu as fi venit dar am fost pe la serviciu... treburi de sfarsit de an...
Dar, daca aveti timp si bunavointa ne putem vedea sambata la un ceai sau la o cafea.
Immm... ce ziceti...?! :-/

22 Dec 2011, 23:47

Ne vedem sambata 24 Decembrie, in jur de ora 13.00 la o cafea...?!

23 Dec 2011, 06:40

Multumesc de invitatie, dar de data asta nu pot ajunge. Ma folosesc insa de prilej pentru a va dori tuturor un Craciun linistit si fericit si Anul Nou cu bine, sanatate si impliniri, alaturi de familiile voastre. Sa aveti parte doar de drumuri bune si placute, fara evenimente rutiere sau tehnice majore. Deasemenea vreau sa urez Multi Ani si grupului de fani Ford din Rm Valcea, al carui nucleu energic (si ii mentionez aici pe Florin si patuiag) au reusit anul acesta sa aduca cel mai mare eveniment national al membrilor ClubFord in judetul Valcea!

toate cele bune!

Doru, in numele familiei Vaduva din Slatina

23 Dec 2011, 09:48

Florin
eu sunt pe faza.

Dupa cum spuneam eu sunt in concediu inclusiv sapt viitoare. Deci cand ai timp, ne auzim... :)

23 Dec 2011, 13:33

Eu o sa fiu in parcare la INTEREX la orele 13.00, ne strangem toti cei care doresc sa vina, stam si noi pana pe la 13.30 dupa care mergem la o cafea ~O) sau la un ceai ~O) ca sa discutam linistiti si sa nu mai inghetam pe langa masini... ;)

P.s.
"wador29" - (Doru) - multumim din tot sufletul pentru urari... >:D<

23 Dec 2011, 22:29

Cer mii de scuze ca nu am mai raspuns pe aici de o perioada de vreme insa am fost extrem de ocupat in ultima perioada si am fost plecat din localitate . In plus iar a aparut vechea problema cu masina :-?? .Am tot cautat un electrician auto care sa rezolve problema .Am gasit unul disponibil si destul de priceput care a verificat timp de 3 ore circuitele .A gasit ceva probleme pe circuite insa nu mai ma hazardez sa spun ca problema a fost rezolvata fiindca am mai facut asta si dupa o perioada iar a aparut.Cert este ca de cand am plecat de la meserias si pana acum nu a mai facut.
Pentru maine la 13 nu promit ca o sa vin findca sunt nevoit sa plec la parinti.si nu stiu cu siguranta cind vom pleca .Daca va fii dupa ora 14 , voi da si eu o fuga pe acolo .Daca voi pleca mai devreme atunci ma simt nevoit sa va urez pe calea net-ului un Craciun fericit la toti membrii acestui club si mosul sa va aduca numai impliniri voua si celor dragi.Eu si familia mea va dorim multa sanatate si speram ca in cel mai scurt timp sa putem sa ne intalnim iar si reinodam clipele frumoase petrecute impreuna.

Cu respect.

24 Dec 2011, 01:17

Desi sunt foarte ocupat in perioada aceasta, voi incerca sa vin sa degust un ceai ~O) in compania unor buni prieteni.
Altfel spus - eu ma gandesc ca problema electrica a lui Patuiag sa nu fie de la luminile de zi ;;) . Azi am vazut masina in trafic si nu arata rau deloc. =D>

O seara buna.
Răspunde