Doru, acolo in fotografia pe care a atasat-o Cristi pe site este Fordul lui in fundal, cel de culoare gri spre albastru, iar in plan apropiat este cel al unui prieten de al lui (
care apare si in poza dealtfel) si coleg de forum totodata, de culoare alba, cooptat in comunitatea noastra la penultima intalnire. Opel-ul acela s-a nimerit intre masinile lor... daca privesti cu atentie, la ambele se vede stiker-ul ClubFORD pe partea stanga imediat sub coltul lunetei...
Pe de o parte ai si tu dreptate..., dar permite-mi sa imi exprim si eu punctul meu de vedere, fara a te supara pe mine, te rog ...
Cand ne-am adunat noi prima data pe 20 Decembrie 2009, toti aveam in proprietate un autovehicul Ford, motiv principal, pentru care ne-am si strans cu totii...
Pe parcursul timpului, unii dintre cei prezenti la intalnirea de atunci, au renuntat sa mai vina la intalniri... poate oamenii s-au plictisit si au considerat ca e mai bine sa isi petreaca altfel timpul, poate au vazut ca nu se intampla nimic important, nu se ofera nimic mocca (
gen schimb de ulei, filtre, anvelope, etc.) decat un stiker ClubFORD, un pahar de suc, o cafea si ceva de rontait, poate nu le-a placut de moaca mea sau a altuia, poate au avut probleme in familie, ori de sanatate... la altii s-a stins pasiunea pentru autovehicul... sau poate multi dintre ei si-au vandut Fordul din dotare si au cumparat altceva...
Cu multi dintre ei, vorbesc in nume personal aici, eu personal, am legat prietenii... Daca nu erau acele intalniri ClubFord la care participam cu totii si umpleam parcarea de la INTEREX nu cunosteam acei oameni niciodata si nu aveam cum sa devenim prieteni. Din acest motiv, eu nu o sa-i pot sa-i dau la o parte niciodata si sa le zic sa nu participe la intalnirile noastre...
Daca eu, Nicu sau Nea Mircea, ne vindem Ford-ul si cumparam alta marca de autovehicul, BMW, sa zicem... nu vrei sa te mai intalnesti cu noi....?!

Ca nu mai poate sa se numeasca intalnire Ford, aia e altceva... dar nu pot sa nu-l invit la intalnirile noastre, de exemplu pe Catalin - "
O'neill" care nu mai are Mondeo, l-a vandut, dar ma leaga o prietenie de el, si o aducere aminte ca prima noastra intalnire pe plan local a posesorilor de Ford a coincis cu venirea pe lume a fetitei lui care are practic acum aceeasi varsta cu Grupul ClubFORD Rm. Valcea.
Eu stiu ce ai vrut sa spui tu printre randurile de mai sus, dar majoritatea nu stiu si se pot supara...
Si eu am avut un sentiment asemanator la Zilele ClubFORD 2011 cand o mana de oameni ne-am zbatut sa aducem evenimenul aici, la noi acasa, iar cand a fost sa mergem in excursie pe Transalpina, am numarat pe degetele de la o mana Ford-urile cu nr. de inmatriculare de Valcea, au venit alti colegi de forum tocmai de la Botosani sau de la Constanta ca sa participe la eveniment, ca sa nu mai vorbesc de, defilarea oficiala de la Zilele ClubFORD 2011 cand s-a repetat scenariul... Ce am simtit atunci nu o sa o pot descrie in cuvinte decat ca pe o dezamagire profunda...
Atunci a fost un weekend prelungit care a tinut de vineri pana marti, pentru ca a coincis cu Rusaliile, cand toata lumea are liber si cred ca in ciuda tuturor problemelor si greutatilor aparute pe parcurs de catre unii dintre noi, si tinand cont de faptul, ca a fost un eveniment intens mediatizat si discutat pe tot parcursul anului, era frumos din partea noastra sa gasim timpul necesar si sa ne facem simtita prezenta, macar pentru 30 de minute la defilarea oficiala si la evenimentul principal si activitatile ce s-au defasurat la Centrul Expozitional de la Seaca daca pentru excursia pe Transalpina nu s-au gasit bani de 10 litri de benzina sau motorina...
Na... ca mi-am expus si eu frustrarile mele...
Pentru excursia de la vara ma poti trece deja pe lista, am concediul exact cu incepere de pe data de 15 August...
daca o mai fi sa fie si nu ne dau astia pe toti afara de la serviciu cum se pare ca si au de gand...Pana atunci... ne intalnim si noi cu totii la un pahar de vorba luna asta si pe anul asta...?! Bagam o vizita intr-o zi de duminica la Salinele Ocnele Mari cu familii cu tot...?! Face bine la sanatate sa stiti...