Drumuri bune sa ai! Sa ne aduci si noua un pesteloi de Dunare:D nu Morun sau Nisetru ca is protejate si pe cale de disparitie!:D O Scrunbie sa o facem la gratar!
TERRITORY 2011- ATV PROLOG Vineri 26 august 2011 –parcarea Shopping City Sibiu ora 17 Desfasurat in parcarea shoping City Sibiu, aceasta prima proba aduce in fata publicului cei mai buni rideri ai momentului pe un traseu special amenajat, cu obstacole artificiale: busteni, cauciucuri, rampe si poduri unde lupta se va da “la secunde” intr-o proba de slalom paralel extrem de spectaculoasa.
Alo pai ce face-ti inca nu va-ti revenit?Impresii nimic?Eu unul nu ma pot abtine si pot sa spun cu mana pe inima ca ......mai vreu . Va multumesc tuturor pentru momentele frumoase petrecute impreuna (si cand ma gandesc ca era cat pe ce sa ratez ). Cu speranta ca nu am sa va plictisesc mi-am permis sa postez un clip cu cateva din momentele surprinse de mine.
PS. In rucsac la mine am gasit un cutit cu maner rosu .Prilej de intalnire pentru a restituii ceva ce nu-mi apartine.