Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
21 Feb 2012, 21:14
Florine nu te lua de Paltinis
21 Feb 2012, 21:16
Sa inteleg ca acolo ne inviti la intalnirea din februarie?
La 7:27 - autoturismul ala are anvelope de iarna

, ca nu imi dau seama....
21 Feb 2012, 21:46
Cred ca la asta te referi.
E masina cu care se dadea Lenutza cand venea sa inspecteze partia de la Vidra!
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

21 Feb 2012, 22:59
Absolut superb!!!
22 Feb 2012, 10:56
Mai trebuie modernizata soseaua Brezoi-Vidra fiindca de la anul o sa fie circulatie pe acest traseu nu gluma.Acum ma gandesc sa stric un butoi de la mama de la tara sa-mi fac o pereche de schiuri sau mai bine pregatesc sania fiindca pentru schiuri sunt prea batran si nu vreau sa rup frumusete de conifere din acel mirific peisaj

.Dar si cu sania este periculos

.Ia priviti aici:
23 Feb 2012, 11:57
Nicule, duminica ce faci...?! Ne intalnim la un suc...?!
24 Feb 2012, 15:52
Pai duminica dimineata ies de la serviciu asa ca dupa masa as putea sa vin la un ceai sau apa plata.Mai vb la telefon.
24 Feb 2012, 18:04
Atunci sa fie mai bine sambata...?!
Adica maine...
Tocmai ce mi-am adus aminte ca duminica lucrez...
24 Feb 2012, 20:30
Maine eu nu pot insa pot Duminica.
24 Feb 2012, 22:52
Păi, să vedem ce spune domn' Nicu... el hotărăște acum...
Lasă-mi pe privat numărul tău de telefon și te sunăm să bem cafeaua in 3...
25 Feb 2012, 07:44
florin21 nu stiu ce fac azi, dar daca stabiliti ceva poate ma anunti si pe mine si vad daca ajung si eu
25 Feb 2012, 19:44
Hai sa ne intalnim si noi mai multi
27 Feb 2012, 05:11
Salut,as veni si eu dar momentan nu-s in oras

ajung tocmai vineri.
04 Mar 2012, 09:25
pe la 11 se strange cineva in parcare la Interex
04 Mar 2012, 09:36
Eu vin...
04 Mar 2012, 10:03
Si eu care voiam sa intreb daca ne vedem saptamana viitoare... N-am cum sa apar, asa, deodata, ca ma tin vreo suta de km... Cred ca ar fi bine sa ne vedem, mai multi, preferabil si sa punem la cale participarea la ZCF 2012, de la Brasov! Nu mai e chiar asa mult timp! Eu stiu o locatie unde am putea sta, patuiag stiu ca are si el, insa rezervarile se fac din timp. Hm, ce ziceti? Intrebarea cu saptamana viitoare ramane valabila...
week-end placut!
04 Mar 2012, 10:22
azi la intalnire voi discuta cu liderul grupului Florin21 si poate se va organiza in viitor o intalnire si la Slatina
eu deja sunt pentru
04 Mar 2012, 11:35
Din pacate astazi nu pot venii findca la ora 14 intru de servici.
Despre intalnire la Slatina si eu sunt de acord sa o facem .Mai ramane sa stabilim o data in care majoritatea ar putea venii.
Ce vreau eu sa propun acum este urmatoarea varianta.
Prounere Am inteles ca vinerea viitoare (9 martie) se va face inaugurarea la partia de schi de la Vidra.Fiind si ziua barbatului iar cu o zi mai inainte ziua femeii am putea sa ne facem un cadou sa mergem pana sus la Vidra pentru a vedea si noi ultimile resurse ale acestei ierni si ceva peisaje de basm .O sa gasim noi 44 de pahare de unica folosinta.Ramane sa vedem si cu ce le vom umple (femeile cu zeama de varza
pentru a se drege iar noi cu
ceai
.)
04 Mar 2012, 13:56
Ma onoreaza intentia de a organiza o intalnire a grupului de la Valcea, la Slatina! Nu se compara cu Rm Valcea, dar incerc sa nu ma fac de ras!
Ce ziceam mai devreme nu e un repros, dar oricat mi-ar placea sa ne intalnim, nu pot sa raspund pozitiv la o convocare ad-hoc. Azi chiar mi-ar fi placut, aici vremea e superba, sper ca si la Valcea!!!
E interesanta propunerea lui patuiag, pentru saptamana viitoare, si aveti un vot de la mine!
Nicule, referitor la ziua barbatului, esti intr-o mica eroare! Prin lege s-a stabilit pe 5 mai, probabil ca sa mearga berea mai bine!!!

Stiu ca neoficial ai dreptate si sper ca nimeni nu se opune la doua sarbatori in loc de una!!!

Ganditi-va si la ce am zis mai devreme despre ZCF; nu e prea devreme, mai ales pentru rezervari de cazare...
04 Mar 2012, 15:23
da wador29 vremea a fost buna si la noi, putin vant, dar suportabil. am discutat cu liderul organizarea unei intalniri la Slatina si cred ca in viitorul apropiat se va si realiza
la restul propunerilor ma abtin sa imi dau cu parerea pentru ca nu stiu ce voi face atunci. VOM VEDEA
florin21 cred ca o sa innebuneasca cand o sa citeasca asta
05 Mar 2012, 12:31
Doru sun ferm convins ca matale ai dreptate cu ziua barbatului cea oficiala .Eu m-am referit la cea calendaristica (patruzeci de mucenici).M-am gandit la un pahar mai mare.Lacul este aproape si sper sa nu-i afecteze pa cei de la Ciunget

.
In legatura cu intalnirea nationala si eu am in plan sa vin daca nimic neprevazut nu se va intampla si ar fi bine sa discutam la urmatoarea intalnire planul de bataie pentru urmatoarea perioada findca sunt cateva puncte de stabilit referitor la cazare, la cate nopti o sa stam sau ne permitem sa stam etc.
Perioada daca nu ma insel este 2-3 iunie?
05 Mar 2012, 14:16
Da, Nicule, ZCF sunt programate intre 1 si 4 iunie a.c.
Asa, zici ca bem niste pahare sambata asta?! Lasam lacul in pace, ca si asa avem deficit in lacuri si ramanem fara de curent electric! Luam la termos...
Se mai inscrie cineva?!...
07 Mar 2012, 19:03
E buna ideea cu organizatul din timp pentru ZCF 2012. O sa discutam cu totii la urmatoarea intalnire si stabilim in linii mari cum vom proceda... Referitor la propunerea cu organizarea unei intalni, vineri 9 Martie, sau sambata 10 Martie, este foarte buna si aceasta idee... dar, din pacate nu pot sa vin pentru ca lucrez... Partia de la Vidra nu stiu daca va fi inaugurata, asa cum se vorbeste, pe 9 Martie pentru ca nu sunt montate inca cabinele de la telegondola si nu au inceput nici probele si testarile la instalatie, care legal si obligatoriu trebuie sa dureze minim 2 saptamani... Poate o vor inaugura..., doar asa..., de ochii lumii..., ca sa mai adauge in palmares inca o taiere de panglica...
09 Mar 2012, 09:06
Maine (sambata ) eu si cu Doru vom face un traseu pana sus la Vidra sa vedem cum stau lucrarile la mult laudata zona care a fost catalogata ca va fi o mica Austrie.O sa plecam in jur de ora 11 din Rm Valcea.
09 Mar 2012, 09:39
Este deja o mica Elvetie... nici aia nu au ce avem noi acolo... Din pacate la noi lipseste acolo un lucru esential... locurile de cazare. Iar din pacate o data cu integrarea zonei in circuitul turistic va creste si gradul de poluare in zona... Ma gandesc cat de curata este apa din lacul Vidra acum si cum va fi dupa ce vor termina de amenajat hotelurile in zona... Va dati seama cu totii ca vor deversa la greu in lac toate mizeriile... care vor ajunge mai jos in lac la Bradisor si de acolo prin conducte pana la noi la robinet... Adio apa curata la robinet in Rm. Valcea pe viitor...
11 Mar 2012, 20:46
Din fericire iata ca am reusit sa mai bifam o iesire in natura care a fost pe placul nostru (cel putin mie si sotiei).Am facut o inspectie si la viitoarea partie care cu siguranta pentru iarna viitoare va fi pusa in functiune mai putin probabil parcarea etajata si restaurantul.Telegondola si telescaunul vor fii puse in functiune pe 31 martie deci aproximativ peste 20 zile.
Am vizitat si statiunea Vidra cu partia de schi si telescaunul care nu au fost folosite niciodata.M-am tot intrebat de ce oare nu a platit sau plateste nimeni pentru indolenta,nepasarea (asta ca sa ma exprim civilizat) cu privire la lasarea in paragina a acestei statiuni?Oare vom afla vreodata pe cei vinovati ?Iata si un clip cu aceste locuri prin care ne-am delectat noi cu mentiunea ca pe langa mai vechii nostrii colegi si prieteni de la Slatina ne-am mai facut prieteni si in randul necuvantatoarelor .Ciobanescul mioritic de la Cabana Bradul si maidanezii de la Vidra si asta datorita si lui Doru care in permanenta are cu el sacul cu mancare pentru caini.Toata stima.Ne pare nespus de rau pentru ceilalti colegi care din motive obiective nu au putut raspunde .Poate la urmatoarele intalniri vor fii liberi si.........
11 Mar 2012, 21:12
Domnu Nicu... tin sa te contrazic in privinta telescaunului de la Vidra. In 2000 sau 2001 eu am facut un revelion la acolo la restaurant si am dormit la hotelul de jos de langa lac. A fost o tentativa (esuata de altfel) de a deschide partia, dar telescaunul a mers cel putin o perioada. Eu am mers cu el pana sus de doua ori.
Oricum foarte frumos!! Felicitari !!!
11 Mar 2012, 21:36
Felicitari, din nou, pentru montajul imaginilor, Nicule! Si noi suntem deosebit de incantati de excursie, pacat ca n-am ramas peste noapte si sa mai beneficiem inca o zi de splendoarea peisajelor de iarna, la munte! Dar nu am fost pregatiti pentru asa ceva, Nicu a doua zi mergea la munca, iar Catalin sa se intoarca la Sibiu... Parerea mea e ca trebuie sa revenim mai des in zona, pentru ca e aproape de Valcea (pentru chestii d-astea nu mai pun in balanta si distanta de acasa si inapoi, decat la pregatirea rezervorului...). Cuvintele n-au valoare sa descrie peisajul. In schimb aerul, zapada, de care ne cam saturasem, dar aici avea inca un farmec aparte, faptul ca am fost impreuna cu Nicu si Nicoleta ( pentru ca e bine cand te bucuri sa ai si cu cine sa imparti bucuria) a facut sa ne simtim deosebit de bine. Ne doream o iesire dupa atata pauza si a fost o intamplare nu foarte pregatita, dar probabil cu atat mai reusita! Primitoare pensiunea Bradul, masa foarte buna, chiar as veni sa stau macar un week end, rupt de monotonia si stressul de fiecare zi... Multumim "patuiegilor" pentru invitatie si companie, si promitem sa raspundem viitoarelor invitatii! Ramane doar sa ne sincronizam timpul liber...
P.S. Intrucat nu e in nota de satisfactie de mai sus, mentionez si eu doua aspecte care nu ne-au facut placere: starea drumului, de la Voineasa pana la intersectia cu statiunea (fantoma) Vidra si aceasta statiune, putin cunoscuta si, din pacate nefinalizata ca investitie! Am ajuns aici la indemnul lui Nicu. Dezolant, de aproape, aspectul marelui hotel, complet ridicat, dar nefinalizat. Sunt cateva vile, in care am vazut ca se poate caza, dar aspectul fantomatic al cladirilor si al instalatiei de telescaun, in mare parte ruginita, nu sunt altceva decat imaginea economiei autohtone, care, precum spunea si nemuritorul Caragiale, este sublima, dar lipseste cu desavarsire!
Personal, imi doresc ca aceasta statiune sa capete viata, nu mai e foarte mult de investit aici, iar panorama pe care ai putea-o avea, locuind intr-una dintre camerele dinspre lacul de acumulare, nu este una obisnuita! Sper ca si aici, dar si la noua partie care se apropie de final, sa nu se permita invazia puzderiei de pensiuni kitch-oase, asa cum s-a intamplat cu Ranca, in primul rand, pentru ca asta ar insemna din nou defrisari demente, pe care din pacate si pe alocuri se pot observa deja. Orice comparatie a zonei cu Valea Prahovei mi se pare total deplasata si neavenita. Aici este, inca, liniste si lipseste invazia gunoaielor pe care "civilizatia" unora le presupune...
11 Mar 2012, 22:51
... il cautam pe ala care isi smulge parul din cap, dar nu-l gasesc... de rahat emoticons-urile astea...
Una peste alta... ma bucur pentru voi si va invidiez in acelasi timp... Imi pare rau ca nu am putut sa vin cu voi, dar am fost la datorie, de serviciu...
Poate data viitoare... cine stie... maybe...