Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: ClubFORD - Rm.Vâlcea - Întâlniri - APRILIE 2012

23 Mai 2012, 07:21

mai, da' numai la mancare va ganditi =))

23 Mai 2012, 07:26

Ce sa faci mai Eugene, de la o varsta anume ajungi sa gandesti cu stomacul mai intai... :)) Daca Botezatu nu m-a vrut in echipa lui, m-am apucat de gatit... fiecare cu ce poate... :P

23 Mai 2012, 08:55

Acum 5 minute am vorbit cu propietarul pensiunii si doamna a inteles gresit..Noi am facut rezervare de 3 camere cu pat dublu.Ea a inteles daca s-a facut rezervare de grup pentru toata pensiunea.Clar noi figuram cu 3 camere rezervate pentru 2-3 iunie.Si am mai inteles de la propietar ca sau mai ocupat 20 de locuri (nu am intrebat de unde sunt sau cine sunt).A zis ca mai are 2 camere cu pat dublu asa ca cine vrea sa se grabeasca.

23 Mai 2012, 09:13

Aoleu! Jeutzule, rezerva-ti locul, ca eu pusai tuciurile si pirostriile in portbagaj! Nu le mai dau jos!

23 Mai 2012, 21:51

De sambata intram pe ultima suta de metri si mai avem practic o saptamana de zile pana ce plecam spre Brasov.
Cine mai vine impreuna cu noi, cei 3 muschetari de la Valcea...?! :D

Re: ClubFORD - Rm.Vâlcea - Întâlniri - ZCF Brasov 2012

25 Mai 2012, 18:51

Se pare ca nu doreste nimeni sa viziteze Brasovul, in weekend-ul prelungit de Rusalii, cand toata lumea are liber inclusiv in ziua de luni... :(
Ce ziceti, noi cei care plecam de acasa ca sa ne distram..., este bine daca ne punem in miscare din Rm.Valcea spre Brasov, in jur de 08.00 - 08.30, ca sa ajungem in jurul pranzului la pensiune, sa ne cazam si noi si sa facem cumparaturile pentru seara noastra festiva...?!

26 Mai 2012, 05:39

Sa vedem ce zice Doru ca el trebuie sa se trezeasca mai devreme.Eu sunt de acord cu orice ora stabiliti.

01 Iun 2012, 16:21

Plecare spre Brasov, maine dimineata, 02.06.2012, la orele 08.00 - 08.30, din parcarea Supermarket INTEREX.

01 Iun 2012, 16:52

Sa aveti distractie baieti.
De cand zic ca ajung si eu pe la voi la Valcea si nu am ajuns (stiu ca va vedeti vinerea)
Am urmarit si incursiunile pe la munte si hidrocentrala.
Vara asta sigur vin.
Stau in Curtea de Arges.

01 Iun 2012, 22:09

Vinerea se strangeau baietii de la Sibiu... noi ne intalneam de regula sambata, dar nu am mai avut o intalnire organizata de prin ianuarie...
Poate ne strangem prin Iulie sau August mai multi iubitori de munte si va iau cu mine la Obarsia Lotrului ca sa stam o saptamana cu cortul... Pana atunci... ne vedem maine cu totii la Brasov... >:D<

10 Iun 2012, 17:49

Ce liniste s-a lasat aici . Nici un comentariu despre intalnirea ce sa petrecut cu o saptamana in urma.Eu am o scuza .Timp de o saptamana nu am avut acces la internet .Amintirile insa au ramas inca vii si pot spune ca au fost clipe frumoase petrecute impreuna.Nu am cum sa uit fasolea si ciorba de perisoare facute impreuna sub comanda lui sef Florin =P~ si nici friptura facuta de prietenii nostrii de la Sibiu =D> .Nu am cum sa uit privitul cerului instelat prin fereastra din tavan si cat ma chinuiam sa vad si eu carul mare si nimic ;) .Nu am cum sa uit defilarea si intalnirea cu colegii nostrii forumisti prezenti.
Si pentru a ne aduce aminte de aceste clipe am incercat sa fac un colaj cu aceste frumoase momente.Daca mi-a reusit sau nu va las pe voi sa apreciati.

10 Iun 2012, 18:15

Ce sa nu-ti iasa...?! Ca este totul si mai fain privind la pozele si la filmarea ta... ^^ =D>
Poate mai facem o iesire cat de curand... pentru ca trebuie si avem deja provizii... ;)

10 Iun 2012, 18:55

Pai hai odata, ca mie mi-e o foameeeeeee!!!!! Sunt cu gandul numai la proviziile ramase! :))

Re: ClubFORD - Rm.Vâlcea - Întâlniri...

11 Iun 2012, 14:16

In primu rand vreau sa incep prin a va multumi pentru momentele frumoase petrecute la intalnirea ClubFord de la Brasov. Au fost doua zile pline de distractie si voie buna alaturi de voi.

Asteptam un pic sa ne tragem sufletul, sa rotunjim bugetul si dupa vrem sa organizam o excursie pana la Valcea sa stam cu cortu, sa facem un gratarel ...

@Florin - mersi pentru fasole si ciorba... eu eram de parere ca cea mai buna leguma e carnea, dar mi-am schimbat parerea :))

@patuiag - montajul a iesit super, nota 10. Veau si eu videoclipurile si pozele sa le pun pe un dvd la pastrare :))

@wador29 - tin sa precizez ca regret ca nu am inscris si fusionul la liniute. Daca era inscris sigur ajungeam sa ne confruntam in finala si asa era mai echitabil : amandoi jante pe 16, proiectoare de ceata,ce pota sa zic... era lupta mai echilibrata si iesam eu castigator :))

Inca o data baietii si fetele din ClubFord Sibiu va multumesc pentru tot si asteptam cu nerabdare urmatoarea iesire

11 Iun 2012, 16:55

@mybambucha Eu stiu, si daca castiga Fusi?! Cred ca e mai usor ca berlina ta...

Daca veni vorba de un gratarel, normal ar fi sa va invitam noi, pentru ca in prima seara (din pacate si ultima impreuna) am mancat din carnea voastra si numai putin de la noi! Asa ca ramane sa stabilim doar data (oricum face iar Florin o fasole si ne infundam de iar ramane carnea nemancata!!! :)) )

11 Iun 2012, 17:00

Bine domne'... promit ca nu mai fac fasole... :))

11 Iun 2012, 17:56

Eu oricum aduc tuciul! Am si unul de 20 de litri!

11 Iun 2012, 18:15

Poi wador cadeam noi la o intelegere si castigam eu cumva ... puneam piedica la unu din "caii" tai putere si ramaneau mai putin ... asa echilibram situatia un pic :))

Florine nu fa glume dinastea ca nu mai venim la Valcea :))

11 Iun 2012, 22:48

Hmmm... :-? păi de știam că așa dependență dă mâncarea facută de mine, luam tuciul cu mine în parcare la show-ul de la ZCF, dădeam la cât mai mulți sa guste și le promiteam că dacă vin la anul la Sibiu au câte o porție de fasole cu ciolan din partea mea... Și așa, aveam garantat la anul în 2013 la Sibiu, Zilele ClubFORD... :))

11 Iun 2012, 23:39

Era si asta o idee...daca pentru ei Sibiul e un oras fara obiective si parcari suficiente de mari sa incapa 100 de masini, atunci facem fasolea obiectiv culinar... :))

12 Iun 2012, 08:33

Va da-ti voi seama daca serveam o portie de fasole inainte de coloana cum mergeau fordurile!.Turbo nene nu alta ;) .

12 Iun 2012, 09:28

Pe naiba! Calam motoarele, la viteza si fatzaiala aia! :)

12 Iun 2012, 09:43

Da... asta vroiam sa spun si eu, dar mi-ai luat vorba din gura. Numai defilare nu a fost aia cu 80km/h si frane bruste de inghiteam volanul...

12 Iun 2012, 09:53

Deci, o punem de-o fasole?!... si-un gratar...?!

12 Iun 2012, 10:28

Pai nu ai zis ca nu mai vrei fasole...?! :-"
Facem tot ce vreti voi, dar pe weekend-ul de pe saptamana viitoare... acum nu pot.

12 Iun 2012, 11:48

Nu-mi aduc aminte sa fi zis ca nu vreau fasole la ciaun... Asteptam propunerea de revedere, cu placere si interes! Azi am privit in fuga niste poze facute pe Transalpina. Carmen a zis ca anul trecut am fructificat mult mai bine timpul liber, si se referea la cel petrecut impreuna si la ce anume am vazut impreuna. In concluzie, avem restante!... Stiu, sunt si motive...

12 Iun 2012, 15:39

$1 scrie:$2ricum face iar Florin o fasole si ne infundam de iar ramane carnea nemancata...
:-"

12 Iun 2012, 16:26

Pai ce vrei, nene, daca o faci asa de buna ?! Eu ma satur repede...

12 Iun 2012, 19:22

Mai primiti un echipaj de la Buc printre voi?
Macar daca n-am fost la BV poate ne vedem pe la Obarsie...
O sa urmaresc topicul sa vad cand va hotarati sa faceti o "ieseala" , poate venim si noi ... cu rulota desigur.

12 Iun 2012, 21:17

Personal, n-am nimic impotriva! Ba, chiar din contra, mi-ar face placere! Stii, azi am trecut ocazional pe la servici, pe la nevasta-mea. Pentru ca, momentan, nu lucra pe calculator, screensaver-ul rula imagini facute anul trecut pe Transalpina, in cele trei ocazii in care am parcurs acest minunat traseu... Am mai ramas cateva minute, numai ca sa ma desfat cu asa frumusete...
Răspunde