Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: Intalnire la Galati se ofera cineva?

27 Ian 2009, 21:28

tu cum numeri zilele?...de ti-au iesit 10.....Ai schimbat data ?

27 Ian 2009, 21:58

i'm in, ramane pe 31.01.09 ora 12.00:D

27 Ian 2009, 22:45

sorry !!! mea culpa, simbata la 12.00 sa fie ... platforma de la mc'donalds linga gelatteria

cei :D :D :D sa nu uitam aparatul de fotografiat ca sa imortalizam evenimentul =D> o sa fim mai mult de :D :D :D ca la ultimele intilniri

28 Ian 2009, 15:21

$1 scrie:$2... AMR 10 zile ....

Pai de aia sunteti numai trei!!! Restul au venit la termen...adica peste 10 zile! :))
Deci :D :D :D + :D ...and increasing..
Sanatate tuturor! Robert

29 Ian 2009, 20:49

Va salut ! Voi incerca sa ajung si eu.

31 Ian 2009, 14:48

Salut.
Probabil ca sunteti inca la intalnire. A trebuit sa vin in Bucuresti.
Vreau doar sa-mi cer scuze ca nu am putut veni. :( Sper ca ati avut vreme buna.

01 Feb 2009, 02:15

danos, sa nu uiti sa pui pozele ca sa existe dovezi ca de data asta nu ati fost numai 3:))
sa vada lumea ca au mai venit si noutati
Succese!

06 Feb 2009, 23:43

Scuze de intarziere. Am fost plecat in delegatie si abia m-am intors. Asa ca:
gallery/menu.php?gallery=public&album_id=193

08 Feb 2009, 12:36

Stai linistit, bine ca acuma este dovada pe forum:))

11 Feb 2009, 08:36

La urmatoarea intalnire particip si eu. Nu prea am mai avut timp sa intru pe forum, insa de acum sper sa fiu mai consecvent.

13 Feb 2009, 21:52

Avand in vedere ca am venit data trecuta ,ce-i drept prima data ,imi permit sa -i intreb pe cei 3 mai vechi care au dat startul probabil ,cand va fi urmatoarea intalnire la Galati?si eventual , mentinem locul sau il schimbam?Nu de alta dar e bine sa stim din timp,ca sa nu mai zic ca luna este scurta.

13 Feb 2009, 21:55

este stabilita ca data de intuilnire ultima simbata din luna, asadar urmatoarea intilnire 28 februarie 2009, platforma McDonalds, ora 12.00 :D

18 Feb 2009, 17:09

salut

28.02.2009 la ora 12:00

Prezent

:D

19 Feb 2009, 13:09

Sper sa avem toti loc pe platforma de la sala sporturilor.... :D

19 Feb 2009, 16:10

=)) :D =))

21 Feb 2009, 21:02

Cand va fi urmatoarea intalnire?

22 Feb 2009, 00:24

este stabilita ca data de intuilnire ultima simbata din luna, asadar urmatoarea intilnire 28 februarie 2009, platforma McDonalds, ora 12.00

24 Feb 2009, 11:45

ziua x se apropie...Citi vom fi de data asta?eu mizez pe 25 sau 30 de forduri :D

24 Feb 2009, 11:55

Oameni buni cu toata bunovointa mea de a veni la intalnire ,m-am imbolnavit -m-am operat de apendicita ,asa ca nu-mi pot conduce fordul la intalnire,dar sper sa vin cu un alt posesor de ford .

24 Feb 2009, 12:49

buna ! tine-ma la curent si trece-ma pe lista ! Id mes:adrian-emerald

24 Feb 2009, 16:22

Umbla un Damas prin oras si spune ca intre 26 feb si 1 mar este nu stiu ce targ pe platforma de langa mac... Avem loc cu totii?!
De promis...nu mai promit nimic. Mai bine tac si fac. Deci pana sambata...tac :)

24 Feb 2009, 16:30

Asta trebuie verificat....deci sa ciuliti urechile. Eu sunt pana vineri seara in Bucuresti asa ca daca aflati ceva noutati dati de veste.
Numai bine

24 Feb 2009, 20:21

intr-adevar pe 28 o sa fie nu stiu ce tirg de "bulendre" :D pe platforma de la mcdonalds ... ce facem, alegem temporar o alta locatie ??? eu propun faleza dunarii, in parcarile de la hotel vega. nu stiu ce sa spun, este o propunere ....

24 Feb 2009, 21:02

hmmmm
nu este o idee prea buna cu parcarile de la hotel vega.... fac gat agentii de paza ai hotelului si plus de asta nu o sa avem loc ...... in capatul parcarii Kaufland ar fi ceva, este mai liber....zic si eu....

24 Feb 2009, 21:20

eu ma refeream de zona curtea de conturi - terasa orizont, acolo nu sunt parcarile care tin de hotel si sunt in permanenta locuri libere ... ma rog, asteptam si alte pareri

25 Feb 2009, 10:29

Cred ca e cazul sa ne decidem unde sa ne intilnim din timp ...O varianta ar fi si parcarea de la Real aici mai la intrare pe dreapta unde sint steagurile alea e mai mereu liber...

25 Feb 2009, 10:30

Targul este pe platforma de sus, de langa Mac. Parcarea stadionului este goala. Acum trecui pe acolo.

25 Feb 2009, 11:09

deci vechea locatie ramine...all the best

25 Feb 2009, 14:39

Salutare la toata lumea,

Sper sa imi faca odata calcularea taxei astia de la finante, am toate actele ptr inmatriculare, dar trebuie sa mai platesc taxa de inmatriculare (am dosarul pus de ceva timp la finante si astia acum cu micsorarea taxei spun ca nu au cotele de micsorare, ca nu le-a venit de la bucuresti nu stiu ce tabel,...tampeniii), daca imi dau astia calcularea taxei ne vedem sambata la locul stabilit. Am multe intrebari ptr cei care au de ceva vreme focus.

Bafta

25 Feb 2009, 15:15

acum jumatate de ora am trecut prin zona mcdonalds. cred ca o sa fie cam dificil cu parcarea, pe motiv "tirg de bulendre" ... pe simplul fapt ca parcarea de la gelatteria - stadion probabil va fi ocupata de amatorii de "bulendre" ... :-?? sa speram totusi ca nu vor fi probleme ... cine ajunge primul tine loc si pentru ceilalti :D
Răspunde