Pot doar sa va multumesc tuturor care ati dorit sa fiti alaturi de ClubFord in aceasta zi frumoasa, ne-am si bronzat putin ca tractoristii dar a meritat.
Totusi constiinta nu ma lasa si doresc sa enumar pe cativa dintre voi:
- colegul din Tg Mures care s-a ambitionat sa gaseasca toate obiectivele si a reusit, desi nu stia deloc orasul
- colegii cu C-Max care s-au sper ca s-au simtit foarte bine in familia clubului Ford si pe care ii asteptam si la intalnirile lunare.
- colegul nou cu numar de GL pe care la fel il invit la urmatoarea intalnire lunara - 7 iulie
- Dmmoisi (stie el de ce)
- Nisda (si el stie de ce)
- cei 3 mari castigatori: you rock!
- Oana (prietena si sustinatoarea noastra de la Tiriac): pentru tot sprijinul, protocolul, cadourile, salvari de ultim moment si increderea pe care ne-a acordat-o sa le fim gazde.
- Adrian (prietenul ClubFord de la MARSO): din pacate a fost plecat din localitate insa sper sa ajunga multumirile noastre la el (Nisda te rog nu uita!)
- Colegii de la CRC care ne-au ajutat cu organizarea, muzica, fetele si marele premiu
- Grupul vesel din Bucuresti/Pitesti: Ionutz, Zvony, Huffy, BogdanF, BogdanV, Adispan. A contat enorm ca ati venit, ma bucur ca ne-ati acordat incredere pentru eveniment si ca ne-ati aratat cat de important este si pentru voi astfel incat sa faceti o excursie de 2 zile aici. De asemenea multumim si ca ati platit facturile
- Si la final cel mai important om - Bogdan_Andrei_Ionut, omul cu viziunea, care a excelat astazi in a rezolva probleme multe in timp scurt.
- Nu in ultimul rand lui Henry pentru ca altfel acum am fi condus alte modele si nu ne mai cunosteam

Sper ca n-am uitat pe nimeni sa se simta lezat, inca o data va multumesc mult de participare si ca ne-ati acordat noua ziua aceasta, respect
PS:
NU PUNETI fotografiile pe forum va rog! Toate materialele arhivati-le incat sa fie un singur fisier (zip, rar) si urcati-le pe site-ul
https://www.wetransfer.com/ Adresa de e-mail a destinatarului o treceti
mwalex812@yahoo.com . O sa le centralizez eu pe toate si apoi vi le pun la dispozitie. Daca puteti in urmatoarele 3 zile sa mi le trimiteti ar fi excelent. Multumesc.