de Florin21 » 31 Mar 2013, 14:47
Eu unul, de rusinea voastra, mi-am schimbat perioada de concediu pentru ca aveam planificat concediul mai devreme si urma sa plec in alta parte... stiti cu totii unde... asa ca nu mai pot jongla cu perioada de concediu la serviciu... a ramas batut in cuie pe perioada aceea... Noi am mai discutat pe la intalniri si o spun si aici. Voi merge 100% la intalnirea nationala.
Eu am de gand sa ajung la mare in ziua de joi 21 iunie si sa stau o saptamana pana pe joia viitoare 27 iunie, astfel incat weekendul cu evenimentul sa fie prins la mijlocul sejurului meu si sa nu bat drumul la mare doar pentru o zi de defilare si de concursuri... daca tot este sa fie la mare imi fac si concediul, vreau sa ma plimb, sa ma distrez, sa ma balacesc in mare, si sa ma relaxez.
Cine doreste sa vina in perioada aceea si vrea ca pe langa evenimentul in sine sa profite de faptul ca este la mare si sa stea cum vreau eu sa stau o saptamana, facem aici o lista si in functie de cati ne strangem cautam sa gasim cazare la o vila sau pensiune ca sunt destule in Eforie Nord sau Costinesti... si zic asta ca sa stam cu totii la un loc cum am stat si anul trecut la ZCF de la Brasov. Este mai frumos, ne distram mai bine, ne gospodarim cum am facut si la intalnirile noastre locale de sfarsit de an si per-total cred ca o sa iesim bine si cu cheltuielile... de distractie nici nu mai aduc vorba... stim cu totii cat de bine ne-am simtit de fiecare data cand a fost sa facem ceva organizat impreuna.
Daca aveti alte idei sau sugestii va rog sa incercam sa le expunem si sa le discutam aici...
Daca tot am inceput discutiile... haideti sa vedem cati mergem si in functie de asta dupa ce trec Sarbatorile de Paste ma apuc sa caut cazare ca sa nu stam atunci sa cautam si sa nu gasim sau sa gasim prea scump...
Valabil si pentru colegii de forum din Sibiu... sau din tara care doresc sa stea cu noi...
"Să faci ce-ți place, este libertate.
Să-ți placă ceea ce faci, este fericire."