Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
19 Mai 2012, 07:43
Multumim Radur!
25 Mai 2012, 22:24
Cand va plictisiti de fotografii va rog sa ma anuntati pentru a sterge fisierul.
26 Mai 2012, 06:53
io am rezolvat-o cu foto, multam fain.
26 Mai 2012, 15:15
Am mai primit un ultim set de fotografii. Link-ul
http://dl.transfer.ro/zonala_12_mai-tra ... 5673eb.rarVa invit sa alegeti o singura fotografie din toate sutele care vi se pare cea mai buna. Cel care a facut-o va primi un cadou. Simbolic
28 Mai 2012, 08:21
Pentru cei care vin la ZCF:
1. mergem impreuna?
2. traseul sa fie pe a2-buc-dn1 (
http://goo.gl/maps/HEJb ) sau harsova-buzau-intorsura buzaului (
http://goo.gl/maps/WpJM )? diferenta de km e doar 4, insa ca timp e mai lung pe buzau cam cu 1h. pe de alta parte e traseul mai frumos si nu ne mai plictisim pe autostrada.
pareri? sugestii?
28 Mai 2012, 16:20
aveti grija pe intorsura : pot fi bolovani, stinci pe drum, pot fi aluviuni . mergeti incet p-acolo daca ploua sau daca a plouat de curind.
Mie mi s-a intimplat sa dau de bolovani imediat dupa o curba in ac de par fara vizibilitate, si daca eram neatent , ala eram.
daca mai ploua asa vreo 2-3 zile, oricum au sa inchida drumul ca e extrem de mare pericolul sa se surpe drumul.
28 Mai 2012, 19:11
Asa cum zice si
styx1 (merci!) am mai primit un sfat azi. Am mai fost pe acolo si e drumul ok, dar mai e un aspect: majoritatea drumului e pe o singura banda si daca prinzi o vaca sau un tir incarcat ai depus-o. Eu unul o sa revin la drumul clasic, adica pe a2-cb-dn1
28 Mai 2012, 19:46
Pentru cei ce vor sa evite centura Bucuresti mai ales de Luni pana Vineri recomanda traseul
A2 Iesirea pe la Fundulea directia Branesti
Branesti in centrul localitatii la singurul sens giratoriu dreapta catre Cozieni
Cozieni
Ganeasa in aceasta localitate este o portiune de 200 metri unde asfaltul este prost si cum se termina portiunea respectiva este un viraj dreapta la 90 grade catre Afumati.
Afumati sunt doua variante de a intra pe centura latita la 2 benzi pe sens fie se merge pina la pod si se face dreapta fie inainte de pod se intra prin China Town se merge inainte pina la unicul sens giratoriu din incinta China Town se vireaza stanga si se merge drept inainte pina se ajunge in centura.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

28 Mai 2012, 20:13
Fa putin un zoom out, sa se vada mai mult din harta, mai ales partea de cand se iese din a2 si pana se intra pe CB. Mi-e cam groaza de centura mai ales pe partea cu o singura banda unde mai face pana vreun tir...
LE: vad pe gugal ca scutesc jumatate din CB, fix partea cu o singura banda pe sens. e foarte interesanta varianta ta, dar pe bucatica aia rupta sa nu am probleme cu tancul meu dotat cu roti de 14inci
28 Mai 2012, 20:44
am auzit ca o sa fie cod si de ninsoare...mergeti fara grija..vorbesc eu !!!
drum bun si distractie placuta !!!
28 Mai 2012, 23:16
Alex eu folosesc ruta asta de peste 6 luni si este cea mai buna pentru a evita centura intre iesirea A2 si Afumati unde este pe o banda.
Ca si distanta pina la Otopeni distanta este la fel. Ca si timp este mai scurt pe unde ti-am explicat eu.
Centura este de evitat de Luni pina Vineri intre orele 07 - 19
Ar mai fi o scuratura prin Bucuresti dar este greu de explicat.
Drumul este super simplu cand iesi de pe A2 la Fundulea treci prin oras si faci stanga catre Branesti.
Singura portiune mai proasta are 100-200 metri lungime si este ca in Piata Ovidiu. Adica se merge lejer cu 40 km/h.
29 Mai 2012, 12:02
Super. De abia astept sa o incerc, multumim inca o data ca ne-ai impartasit-o!
30 Mai 2012, 20:57
Salutare dragi colegi din ct!
Ce spalatorie imi recomandati si mie sa se ocupe de tapiteria de la masina? Si cam ce preturi au 150-200-250 lei pentru o curatare calumea?
Multumesc anticipat!
05 Iun 2012, 08:37
pe caraiman , cum vii de pe aurel vlaicu , treci de linia ferata faci prima la dreapta si undeva in spate este spalatoria
05 Iun 2012, 20:46
http://www.curatatorie-tapiterie.ro .eu la astia mi-am facut in weekend-u trecut ,interioru la masina si is foarte multumit de treaba facuta.
Ultima oară modificat de
martini pe 06 Iun 2012, 07:42, modificat 1 dată în total.
Motiv: corectat link
05 Iun 2012, 22:53
Pai nisda vorbea de aceeasi firma.
Si am am facut la ei masina dupa ce am adus-o din Germania si a iesit bine.
Recomanda programarea cu un telefon in avans iar masina sa intre in lucra la prima ora dimineata sa se usuce pina seara.
06 Iun 2012, 19:46
Urmatoarea intalnire 7 iulie (sambata) ora 17.
Propun o terasa ceva... idei? Poate in Eforie Nord si plecam in coloana?
06 Iun 2012, 23:52
Salutare, sunt un membru mai proaspat pe aici si am o intrebare, unde se va tine urmatoarea intalnire ( 7 iulie sambata ora 17 )
Vreau si eu sa vin
07 Iun 2012, 08:20
Salutare Erman si bine ai venit printre noi!
Asta intrebam si eu, ceream parerea colegilor unde sa fie locul de intalnire. Cand e bine afara ne intalnim ori pe la Aquamagic ori pe la Parcul Pionierilor insa cand e prea frig sau in cazul de fata prea cald la un bar/terasa.
Sa nu uiti sa te inscri in grupa ClubFord Constanta pentru a primi mesaje private de fiecare data cand exista o informatie locala.
07 Iun 2012, 09:21
nu am rovigneta
07 Iun 2012, 14:34
Salutare tuturor (again)
nu stiu eu demersurile pt fiecare lucru, ca sa ma inscriu in club, etc.
dar, un loc bun pentru intruniri eu cred ca aqua magic si palatu` copiilor sunt expirate..cel putin daca merge la aqua..te vad toti trecatorii, mai trecere politia care isi mai trece un nr de inmatriculare in lista neagra, si acum ca vine sezonu o sa se umple..
merge incercat in port, jos inainte de zona libera pe stanga, e o ditamai parcarea, mai e in mamaia o parcare mare dupa rex pe stanga, primarie, piata ovidiu, etc.. multe le'am uitat pt ca am lipsit din constanta o vreme buna..
07 Iun 2012, 16:17
De ce nu va stringeti voi la un gratar la cineva la curte ? Puneti bani toti, luati ce trebe, luati si vreo 2-3 neveste cu voi (sa aiba cine sa conduca la intoarcere) si va distrati de nota 11. (cu volvistii, asa procedez, fordul ce-are ?) Cu 10-15 ron de caciula stati pina dimineata
07 Iun 2012, 21:24
Bogdan: sa inteleg ca circuli numai in Navodari cu Fiesta?
Erman: in primul rand suntem fan club ford, nu club de tuning sau de racing. in al doilea rand cu politistii suntem prieteni, chiar si unii dintre ei sunt fordisti. iar de locurile de intalnire enuntate sunt de vreo 3 ani aceleasi si ne-am obisnuit cu ele pentru timp frumos. cand e urat cautam sa ne adapostim pe la un ceai fierbinte sau la o bere (fara alcool) rece. celelalte parcari libere de care zici le tinem minte ca se vor dovedi utile cu siguranta
Styx1: sa stii ca e o idee foarte buna cu gratarul ... deci care are curte si dispozitie sa ne primeasca? sau vreti sa o comitem la padure asa cum nu ne-a iesit in toamna? o pun de-un vot daca sunt mai mult de 5 persoane doritoare de animal rumenit!
07 Iun 2012, 21:39
Doar in ct si navodari sunt "acoperit" !!:)))
am aflat ca noci pe aurel vlaicu nu mai am voie

)
doar ca de trei zile circul verde...doar cu bicixleta...
ups...poate dau idei sa faca rovigneta si pt biciclete

si, da, bicicleta e ford

))))
noapte buna
07 Iun 2012, 21:44
ti-ai lipit abtibild regulamentar cu clubford pe vehiculul de serviciu? eu am pe cealalta masina chiar daca nu are ovalul albastru pe bot
08 Iun 2012, 06:50
nu pot sa vin sambata la 17.00....sorry
08 Iun 2012, 07:43
nu mai lipesc nimic pe ea ca este de vanzare !!!
cine vrea o bicicleta buna, bine echipata(pentru cunoscatori) sa ma contacteze...pentru persoane cu h>= 1,83 m (sa vad cum stati cu matematica
08 Iun 2012, 16:25
Salutare, avem un coleg care vine pe la intalniri si se ocupa de colantari, am uitat cum cum il cheama sau ce user are; ma poate ajuta cineva cu un nume, un site, un numar? Imi cer scuze fata de el ca am uitat, dar numai belele am avut pe cap.
08 Iun 2012, 16:32
ct22sky
si eu il astept la intalnire ca vreau sa ma tenteze cu o oferta
08 Iun 2012, 17:12
colantari ?! ce "e" aia?