consta in : scoaterea filtrului de polen si curatarea instalatiei cu un spray special care se pulverizeaza pe tubulatura.
asta daca te referi la asta sau la inlocuirea freonului!!!! mare atentie!!!
Din cauza asta se nasc idei preconcepute referitoare la dealeri auto.....cateodata unii clienti cer ceva, cand defapt vor altceva - nu e vb de tine , vb in general

costuri : aprox 70 de ron demontarea filtrului, 20 ron curatarea efectiva a tubulaturii + sprayul special(care nu stiu cat costa) - avand in vedere ca ambele mele masini isi fac reviziile la TRANS ATLANTIS si am ajuns sa fiu prieten cu cei de acolo preturile sunt de la ei obtinute
Exact ce am facut eu acum, poate face oricine...0241/698044 tel, sunat, intrebat, luat decizie

si la fel cu celelalte reprezentante auto...
[color=#0000FF]Locul I la proba de indemanare - Ford Fiesta 1,3i 70 C - 03.10.2009(CLub Ford Constanta)[/color]
[color=#0000FF]Organizator Raliu Tehnico-Aplicativ Club Ford Constanta - 05.03.2011[/color]
[color=#0000FF]Organizator Raliu Tehnico-Aplicativ Club Ford Constanta - 09.04.2011[/color]
[color=#0000FF]Organizator Intalnire regionala ClubFord "Cu Ford prin Constanta"- 12.04.2012[/color]