Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: CONSTANTA - intalnire lunara

08 Iun 2012, 17:13

Multumesc martini , prompt ca intotdeauna!
Se pare ca ct22sky nu a mai intrat de 10 zile pe forum;daca dai de el inaintea mea ,te rog lasa-mi un mp.
O zi buna.

@jupanukamikaze - procedeul prin care se pune folie pe masina;
Eu vreau sa pun pe faruri o folie de protectie si de aceea il caut pentru amanunte; Este strigator la cer sa ti se monteze faruri noi tocmai scoase din cutie si apoi sa fie date cu polish :|; este ceva de necrezut.

08 Iun 2012, 18:50

0720 744 251 cred ca asta e nr lui, suna-l direct.

08 Iun 2012, 19:10

ti-a polishat farurile? moaaaa

09 Iun 2012, 12:36

Va multumesc si in acest an, ClubFord Romania apreciaza activitatea constantenilor, evenimentele organizate si intalnirile regulate la care participati. Tineti-o tot asa!

Imagine

12 Iun 2012, 12:38

Salutare baieti...nu stiu unde sa postez treaba asta si am ajuns aici,nu vreau sa supar pe nimeni dar am nevoie si eu de putin ajutor.Problema mea este urmatoarea am niste probleme de vibratii la relanti si probleme la demaraj,eu din ce am mai cautat pe net si ce am mai auzit de la unii de la altii ar putea fi bobina de inductie sau fisele (bujiile sunt noi),ma gandesc daca poate cineva din cta sau din apropiere sa ma ajute 10 min cu bobina si fisele lui daca se poate sa verific.Specific ca am motor 1.6 16v benzina 2002 zetec se fydb.Dau cel putin 2 beri pt cine ma ajuta ;)) Multumesc,scze de post.

14 Iun 2012, 06:22

Am o propunere,sa deschidem un topic al nostru, de Cta . Gen: ce gasim ,unde gasim, mai ieftin sau mai scump ,mai bun sau mai prost. Ca mi-am dat kilometraju peste cap prin oras cautand un bec de stop(rosu) ff2.Si tot nu am gasit decat la reprezentanta ford cu exorbitantul pret de 49ron. :))) ies mult mai ieftin daca vand fordu si iau alta marca unde un bec costa 5-10ron:))

14 Iun 2012, 09:04

toate drumurile duc la reprezentante :)) vorbesc in general!!!

14 Iun 2012, 20:51

bogdan de unde ti-ai luat bara aia de rigidizare fata?

14 Iun 2012, 22:09

SlickOly: acolo se parcheaza masina, in spatele fordului colorat de inghetata? ai blocat aleea de acces :)

15 Iun 2012, 07:25

ti-am dat pe priva un nr de tel :)

15 Iun 2012, 17:23

ms bogdan
martini:pai era mai umbra si am stat doar 5 min cat am mancat :))

17 Iun 2012, 23:33

Salutare, are cineva cunostinta de un service/persoana care ar putea face o igienizare de calitate a instalatiei de aer conditionat ?
...fara TransAtlantis...

18 Iun 2012, 09:24

alex, scuze ca nu ti-am rasp la tel....treaba multa si pregatirea pentru concursul la care am participat duminica in brasov....
Ultima oară modificat de andrei_bogdanionut pe 18 Iun 2012, 09:27, modificat 1 dată în total.

18 Iun 2012, 09:25

@ popicmisulic - tiriac auto :) sau orice alta reprezetanta auto - nu conteaza marca - recomandarea mea eterna

18 Iun 2012, 13:46

Andrei ai idee cat costa ?si in ce consta aceasta operatiune?

18 Iun 2012, 14:34

consta in : scoaterea filtrului de polen si curatarea instalatiei cu un spray special care se pulverizeaza pe tubulatura.
asta daca te referi la asta sau la inlocuirea freonului!!!! mare atentie!!!
Din cauza asta se nasc idei preconcepute referitoare la dealeri auto.....cateodata unii clienti cer ceva, cand defapt vor altceva - nu e vb de tine , vb in general :)
costuri : aprox 70 de ron demontarea filtrului, 20 ron curatarea efectiva a tubulaturii + sprayul special(care nu stiu cat costa) - avand in vedere ca ambele mele masini isi fac reviziile la TRANS ATLANTIS si am ajuns sa fiu prieten cu cei de acolo preturile sunt de la ei obtinute

Exact ce am facut eu acum, poate face oricine...0241/698044 tel, sunat, intrebat, luat decizie :) si la fel cu celelalte reprezentante auto...

18 Iun 2012, 16:08

Bogdan, da-mi un tel cand poti sa ne intalnim. Eu teoretic sunt liber miercuri seara si vineri seara.

Nici mie parca nu imi mai baga ac asa rece, cred ca trebuie completat freonul.

18 Iun 2012, 17:36

Multumesc Andrei pentru pret; in principiu cunosc operatiunea, eram curios in ce consta aceasta igienizare.
Ma gandeam la o curatare a vaporizatorului cu o spuma sau ceva...dar din ce mi-ai spus tu pare a fi operatiunea pe care o fac toti in fata blocului cu spary-uri cumparate de la Real si puse sub bord; cand spui curatarea efectiva a tubulaturii te referi la introducerea unei perii pe tubulatura ?
Cand iti dau factura nu scrie ce solutie folosesc? Foerch cumva?
Te-am innebunit cu intrebarile :)) dar nu as vrea sa le dau 100 de lei sau mai bine doar sa imi reinprospateze instalatia.... ma gandesc mai mult la plamanii mei.

18 Iun 2012, 18:00

Daca te gandesti la plamanii tai, trebuie sa lasi igienizarea deoparte si trebuie sa te ocui strixt de filtrul de polen.nustiu cum se igienizeaza instalatia in fata blocului cu spray de la real :))...eu stiu ca pt o lucrare facuta de un dealer ai o garantir, ai unde sa te intorci faca ceva ni merge bine dupa....pe cand in fata blocului nu ai unde sa te intorcu, decat inapou la dealer...sa remediezi stricaciunolefacute in fata blocului..asa ca toate ddrumurile duc la draler....
mai era cinrva care cauta un bec rosu de lampa spate....a consumat benzina/Motorina o groaza sperand sa il gaseasva la 10 lei...becul ala se gaseste greu si la dealer...si costa 40 de ron...cam atat ma costa si pe mine un bec,fara manopera...
fa-le o vizita...si macar intreaba ce folosesc..totul se rezolva doscutand...

@martini.....te sun poate miercuri in dr spre casa vb 10 min...am o sapt de foc la munca

P。S。 am scris de pe telefon...scuze de greseli :)

18 Iun 2012, 20:18

Ma suni ma suni dar tre' sa ne intersectam la un ceai 8-)

18 Iun 2012, 22:38

Cu multa gheata sa fie :)

18 Iun 2012, 22:53

bogdan si eu am cautat bec pentru al treilea stop si nu am gasit nicaieri, asa ca am pus un bec de pozitie nu e atat de puternic da face treaba :P

20 Iun 2012, 11:21

slickoly, ai mai facut ceva cu masina sau a inceput sezonul la terase si o mai amani putin :D
pana in toamna ma apuc si eu de ea...cu factorul motor+cutie, de schimbat !!!

20 Iun 2012, 13:13

nu prea multe.am pus suspensia toata -40 am refacut admisia ca la carte , jantele gri mat pe care vreau sa le schimb ca vreau mai mari, boost gauge ( app motorul stock face 1.3 bari, super tare) acum astept noi fonduri sa imi pun intercoolerul nou.. si altele :P
ramas fara bani dupa ce am facut distributia si bineinteles ca acum mi sa spart si parbrizu :((

20 Iun 2012, 13:52

-40 mm la suspensie.......mai merg roti mai mari de 16"?
1,3 bar suna bine
parbriz nou - pilkington constanta - am scimbat eu, parbriz simplu, pana in 300 ron cu tot cu montaj
esti pe drumul cel bun :)

20 Iun 2012, 13:57

da intra pe 16 cu maxim balon de 45
parbrizu meu e incalzit deci e mai scump :)
sunt multe in plan pana la soft.. traseu nou de intercoole marit, intercooler mai maricel putin, turbina alezata, de scos catalizatorul si dupa soft :P
sper daca ajung la 140cp o sa fiu extrem de multumit

20 Iun 2012, 15:30

140 cp din 1.6 tdci ? Vezi sa nu-l spargi !

20 Iun 2012, 16:55

$1 scrie:$2ogdan si eu am cautat bec pentru al treilea stop si nu am gasit nicaieri, asa ca am pus un bec de pozitie nu e atat de puternic da face treaba :P

Ai incercat pe Atelierelor? Eu cand l'am schimbat am sperat initial ca gasesc in supermarketuri, da fara noroc. Insa cam la orice magazin auto ar trebui sa gasesti becul respectiv. Eu in primul in care am intrat (Auto Mali, parca), am gasit. E ceva de genul W16W, iar cel de pozitie e W5W. Scrie si pe el, daca nu ma insel, dar eu m'am dus cu cel ars si l'am aratat, ca sa fiu sigur

20 Iun 2012, 22:26

da cel normal e w16w si cel de pozitie e w5w dar se potriveste doar ca nu e atat de puternica
styx1: nu se sparge.. un motor diesel are bloc din fonta si cam toate internele forjate.. sunt fiesta-uri 1.6 tdci care ruleaza cu peste 2 bari cu o turbina hibrida si fac undeva la 170-180 cp cu injectoare modificate.. dar avand in vedere ca e tdci deci nu duce lipsa de motorina daca ii rescri softu , are nevoie doar de aer cu galeata :D
deci in concluzie 140cp e posibil si fara riscuri

20 Iun 2012, 22:47

slickoly, cu cine te-ai gandit sa faci resoftarea si pe care metoda? in alta ordine de idei, nu e mai ieftin sa iti iei motor de fiesta st? :D

hai mai discutam la intalnire, styx ma bucur ca esti pe receptie!
Răspunde