Astazi, 02 Iulie 2013, intre orele 15:00 - 17:00, in spiritul solidaritatii si prieteniei care ne uneste, pe noi cei din Grupul ClubFORD Rm. Valcea, eu, impreuna cu "
crysti10" , "
patuiag" si "
bobby-ford" ne vom intalni la o sucursala BRD din zona de Nord a Mun. Rm.Valcea pentru a face un transfer bancar care sa vina in ajutorul colegului nostru de forum "
bibanu47".
Povestea lui de viata si necazurile prin care trece in momentul de fata sunt descrise pe larg in acest topic
viewtopic.php?p=1256647&f=2#p1256647.
Va astept, si ma astept sa reactionati asa cum ar trebuie sa facem cu toti in momente dificile ca cel enuntat anterior si sa contribuiti fiecare dupa posibilitati cu orice suma de bani... 10 - 20 lei daca veniti sa dati, este bine... nu va ganditi ca este putin... fiecare leu conteaza pentru acest om in momentul de fata si important este gestul pe care-l facem, nu suma cu care poate contribui fiecare...
Pentru cine doreste sa contribuie ii pot lasa pe PM numarul meu de telefon (
valabil pentru colegii care nu il stiu inca ) si ne auzim ca sa va spun unde si la ce ora ne intalnim ca sa mergem impreuna si sa depunem banii in contul colegului "
bibanu47" aflat la necaz.