Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
10 Mai 2010, 22:44
Salut.
Scuze Florin ca nu am fost prezent, dar ti-am spus ca e posibil sa plec din localitate. Si am plecat tocmai la Viborg (DK)!
Ne vedem cu proxima ocazie.
11 Mai 2010, 17:35

Cred ca nu pot sa vin simbata fiindca am planificat altceva .Un drum pe la parinti pe la tara .Poate altadata .I-mi doresc o asemenea intilnire si cu citi mai multi.
12 Mai 2010, 13:55
Pentru cei care nu vor fi prezenti la Intalnirea Nationala a Posesorilor de Ford prilejuita de Zilele ClubFord de la Brasov din perioada 22-24 mai 2010:
Materiale promotionale ClubFord disponibile la standul ClubFord de la Zilele ClubFord 2010 :
Canile ClubFord vor fi date la Zilele ClubFord 2010 si vor costa 10RON. Vor fi disponibile la standul ClubFord, vor fi comandate mai multe decat cele din lista, dar celor care se inscriu le rezervam.
Calendarele ClubFord sunt format A3, alcatuit cu pozele castigatoare din concursul organizat cu acest scop si cuprind lunile mai 2010 - mai 2011. Vor costa 15RON pentru membrii inscrisi in Asociatia ClubFord Romania, 20RON pentru ceilalti. Nu este necesara lista pentru acestea, vor fi disponibile la standul ClubFord. Calendarele sunt Editie Limitata la 150 de bucati.
Aspectul/designul acestora va fi surpriza. 
Chiar daca nu ajungi la ZCF2010, dar esti din Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Pitesti, Rm. Valcea, Ploiesti, sau Timisoara, te poti inscrie pentru cana si calendar la reprezentantul regional din orasul tau.Cei care doresc unul dintre produsele de mai sus ii rog sa se organizeze aici sub forma unei liste cu ceea ce doreste fiecare. In functie de ce va dori fiecare dintre voi da comanda mai departe...viewtopic.php?f=2&t=49914
14 Mai 2010, 16:23
O facem cum sa nu...
Stabiliti o ora la care vreti sa ne intalnim...
14 Mai 2010, 20:53

Offff.... Sambata, in 15 - ocupat, pe 22 - idem... Ne vedem noi, vara asta! Ma inscrii si pe mine la o cana si un calendar, sau e prea tarziu?! Daca va intalniti, poate nu va ploua, ca vad ca nu se mai termina....
19 Mai 2010, 20:45
Salut! Valcenilor, azi va vizitai! Daca pe 29 mai, o fi frumos si va mai intalniti, anuntati-ma si pe mine mai din timp, c-oi gasi si io un platou de mici pentru acces...
Dar pana ne-om vedea si cunoaste, va doresc numai de bine!
Doru
19 Mai 2010, 21:03
Bine-ai venit oltene!
Te asteptam cu placere la viitoarele intalniri, pe care daca urmaresti topicul asta o sa vezi cand au loc.
@Florin: nu mai ingrosa si sublinia textul!

E enervant la citit!
02 Iun 2010, 09:54
O mai "punem" si noi de o intalnire...?!
Ne strangeam asta-iarna la -15 grade si acum la + 25 nu mai doreste nimeni...???!

Sau trebuie sa asteptam din nou iarna si o eventuala ninsoare ca sa ne strangem din nou...??? Haideti, ca a venit vara, si daca ne strangem mai putem sa mesterim ceva impreuna pe la masini si sa facem schimb de experienta...
Va astept pe toti cu propuneri...
Pe langa organizarea unei viitoare intalniri, doreste cineva cani inscriptionate ClubFord...?! Modelul este cel din fotografia de mai jos, trebuie sa ne strangem minim 8 sau 12 doritori, plata se efectueaza la primire iar costul este cuprins intre 12 si 17lei in functie de transport. Mai multe detalii puteti obtine urmarind topicul acesta:
viewtopic.php?f=122&t=51060
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

04 Iun 2010, 07:31
Salut! Eu vreau doua cani! O sa fiu atent cand mai programati urmatoarea intalnire. In week-end-ul asta, Fusionelu' meu ajunge la Garofita Pietrii Craiului!!! Munte, aer curat... sper sa tina si vremea cu noi!
P.S. La intalnire nu s-au dat si niste tricouri?! Mi-as dori un tricou, o sapca... sau chiar doua, ca se plange soata de discriminare...
numai bine va doresc!
Doru
07 Iun 2010, 13:38
Am vrut sa pun pozele mai mari dar nu ma lasa
Puteti sa veniti si cu alte propuneri nu se supara nimeni si sa inceapa inscrierea ca este timpul scurt si sa stiu daca iau liber de la munca sau nu.
07 Iun 2010, 18:42
Da-le la mine sa le pun io.
07 Iun 2010, 22:27
Din poze, inteleg ca e vorba de benzinaria OMV de la Cozia, in spatele careia e restaurantul Dada, nu?!
08 Iun 2010, 18:42
Eu, in principiu, as putea veni sambata, cu placere! Astept sa aflu daca se organizeaza, la ce ora e intalnirea, si pentru orice eventualitate, as vrea un numar de mobil de contact pentru cazul in care s-ar putea sa intarzii.
08 Iun 2010, 19:39
Domnu' patuiag!

On topic, tre' sa luam legatura cu "Maestrul de ceremonii" Floriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

sa vedem daca poate!!
12 Iun 2010, 21:35
Dragilor, am revenit...
Am fost sa plimb Fordul pe la Mamaia...
Va raspundeam cu mare placere dar nu am mai carat laptop-ul dupa mine...
De intalnit ne putem inatalni pe saptamana viitoare... sau poate...
maine...?!
Dar, cred ca este prea tarziu si nu stiu cati mai citesc la ora aceasta mesajul meu asa ca cel mai probabil ramane mai mult ca sigur pe weekend-ul urmator...
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

13 Iun 2010, 09:42
Cred ca ma bag si io, da sa vad ce spune sefa!
13 Iun 2010, 10:49
Aoleuuuu, ce va invidiez!!!!

Pe la Pausa in sus sunt cateva locuri de fugit de calduraaaa....!?

N-am mai ajuns de anul trecut. Daca o tine tot asa, saptamana viitoare cred ca ma refugiez si eu p-acolo...