Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: Pentru Buzoieni

11 Mar 2008, 14:08

eu nu vad prea bine...am si inaintasi...dar...sper ca sunt spinners pe janta...nu pe capac...:D

11 Mar 2008, 18:07

momentan sunt pe capace......urmeaza pe jante!!! nu-i asa tazz??

11 Mar 2008, 19:42

=))

12 Mar 2008, 00:15

Asteptam si noi, poate se stabileste versiunea finala a clubului... :)
@rayman: deja au venit jantele, am si incaltat masinutzele. Sa vezi cum arata Mad Dogul cu niste monstri pe 225... :-O

12 Mar 2008, 09:53

unde`s pozele ???

12 Mar 2008, 16:11

Dragi colegi, ma bag si eu printre voi, din 2 motive, unu din cauza de origini, fiind buzoian aclimatizat de fo 4 ani in Bucuresti, si doi, din cauza ca tata socru este inca in Buzau si este mandru posesor de Fusion argintiu, 1.4 TDCI, cu aparatoare de noroi.

Si o sa urmaresc si cand va mai intalniti ca poate ma nemeresc si io p-acolo...

Pana atunci bafta si sincere condolenate pentru cum arata strazile in Buzau...

12 Mar 2008, 16:56

Strazile ca strazile, da' politistii (renumiti in toata tara de altfel)... :-S
@shine: urmeaza si pozele... :D
@wlaad: bine ai venit printre noi. Intalnirile se "intampla" de obicei duminica dupa-amiaza spre seara (vezi pozele) si se continua cu un suc sau o cafea, deci...in ce luni iti iei liber de la munca??? :))

12 Mar 2008, 17:13

Din pacate saptamana asta o sa fiu la munte iar de luni o sa fiu in deplazari pe la Braila. Dar avand in vedere ca juma' de arbore genealogic este pe la Pietroasa, s-ar putea sa nu am nevoie de liber lunea, ca la mine mahmureala trece repede. Sau nu vorbim de aceleasi sucuri si cafele?
:))

12 Mar 2008, 18:35

Wlaad bine ai venit printre noi! stai sa vezi ce strazi carpesc astia acuma pfoaaaa lasere everywhere :D
Tazz hai cu poznele sa videm....eu n-am mai trecut p-acolo da pana pui tu pozele vin eu :P

12 Mar 2008, 19:28

am si io 2 poze amarate dar reusite
:)
FiÅŸiere ataÅŸate
HPIM3137 (Large).JPG
HPIM3134 (Large).JPG
Parcare a-la ZZZ ....pe 2 locuri!

12 Mar 2008, 19:53

aia cu loganu e jale =))

13 Mar 2008, 17:50

@ russu , te-am vazut azi dimineata pe DN1 ! Tu erai? :D

13 Mar 2008, 20:41

el era.... ca asta este umblator de meserie....masoara drumuri la suta de metri :P

15 Mar 2008, 07:50

we want janteeee....

15 Mar 2008, 18:18

io eram....am inceput de joi un sejur la predeal...frumos frumos...si io cred ca te-am vazut...:D...cred

15 Mar 2008, 20:44

$1 scrie:$2o eram....am inceput de joi un sejur la predeal...frumos frumos...si io cred ca te-am vazut...:D...cred

n-aveai cum sa-l vezi.....la vitezele alea ...mai ai si geamuri =D>

21 Mar 2008, 21:33

ce mai facem? ca io deja m-am plictisit!!!!

22 Mar 2008, 16:14

facem de`alea nefacute :D

23 Mar 2008, 10:19

ce faci azi? vad si io cum se aud boxele alea ale tale?

25 Mar 2008, 18:51

nu mai stiu ce-am facut.....le auzi..da sa videm cand

29 Mar 2008, 12:37

nu mai ziceti nimic baieti? ce-ati mai facut etc? care aveti masini de polishat sau unde bag si eu un polish la masina?

29 Mar 2008, 17:32

Cred ca singurii unde poti face polish sunt cei de la Splash. Pe mine m-a costat 3 milioane anul trecut, pentru toata masina...dar ai grija, sa le spui sa nu insiste prea tare, ca la mine au ajuns la tabla in vreo doua-trei locuri... :-L

29 Mar 2008, 18:14

Sfatul meu e sa il faci cu mana ta, te costa cam un meleon solutia plus masina (de la metro) si ai satisfactia de a-ti da singur suturile sau berea, in functie de rezultat... La mine a fost bere! :D

30 Mar 2008, 01:09

pai daca ai masina.....iau eu solutia si dau berea :D ce zici ? (lada de bere :D)

02 Apr 2008, 14:51

$1 scrie:$2red ca singurii unde poti face polish sunt cei de la Splash. Pe mine m-a costat 3 milioane anul trecut, pentru toata masina...dar ai grija, sa le spui sa nu insiste prea tare, ca la mine au ajuns la tabla in vreo doua-trei locuri... :-L

3 milioane? asta e pret mare sau mic?

02 Apr 2008, 17:14

N-as putea spune daca e mare sau e mic, fiindca ei sunt cam singurii care fac asa ceva, deci nu am termen de comparatie. Rezultatul a fost super-marfa, oricum (cu micul amendament din postul meu de mai sus).

03 Apr 2008, 16:34

ciudat..eu am intrebat si cica ar costa 2 mil polishul profesional de la splash

03 Apr 2008, 17:06

Mergi si tu si intreaba...eu iti spun ca am fost deja si SIGUR am dat 3 milioane anu' trecut. M-ar mira sa se fi ieftinit intre timp jmekeria, ca la noi in tara tendintele sunt pe dos in ceea ce priveste preturile. O fi in functie de masina si de ce vrei sa-i faci (eu am cerut polish profesional), who knows? :-?

03 Apr 2008, 17:23

Am eu un prieten vopsitor care polisheaza super! Nu stiu cati bani mai cere, dar daca vreti va pun in legatura. Face mai multe smecherii, zgarieturi...etc...Eu am facut la el Golful tatalui meu si a iesit foarte bine. Dati-mi un PM daca va intereseaza.

05 Apr 2008, 16:41

ne-auzim ... ms
Răspunde