Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: ClubFORD - Rm.Vâlcea - Întâlniri...

17 Noi 2013, 10:15

Poate un ceai de prune... :>

17 Noi 2013, 11:29

Ceai de mere beui io, cu scortisoara... Taaaare bun!!!

17 Noi 2013, 12:06

Nea Florine pana pe la ce ora stati in parcare la Lidl!?

18 Noi 2013, 01:15

Multumiri pentru participare... =D>
Poze(a), pentru 3 Noiembrie mai saracut, asa... aici: http://foka21.wordpress.com/03-noiembrie-2013/
Si, pentru 17 Noiembrie ceva mai multe poze... aici: http://foka21.wordpress.com/17-noiembrie-2013/

18 Noi 2013, 23:48

Florin de ce nu pui tu pozele direct pe topic, e mai comod sa le vezi asa.

Stima.

19 Noi 2013, 05:05

O sa ma conformez pe viitor si voi face cum spui matale...

Pana atunci... acolo pe respectivul link, oricare dintre dvs. daca da click pe orice poza se doreste, poza respectiva se deschide mare... mult mai mare decat pe forum si daca se mai da inca un click pe poza respectiva ea este inlocuita cu urmatoarea si tot asa... in plus, cu click dreapta si "save as" cine doreste isi poate copia si salva in computerul personal pozele de la intalniri.
De asemenea acolo se gasesc comasate, organizate si grupate intr-un meniu distinct toate pozele si filmuletele de la absolut toate intalnirile noastre de cand am inceput noi de prin 2009... personal am considerat ca e mai usor de vizualizat totul asa, decat sa cauti poze pe topic, spre exemplu, sa zicem - de la intalnirea din 21 Noiembrie 2010 - cand venea pe la intalniri Nea Dan cu Fordul american.... Ca sa gasesti pe forum poze de la intalnirea respectiva trebuie sa iei la purecat pagina cu pagina topicul, plus ca multi dintre noi nici nu mai stim in ce data ne-am intalnit noi atunci... pe cand, daca intri aici http://foka21.wordpress.com/21-noiembrie-2010/ poti vizualiza mult mai usor pozele de la respectiva intalnire... valabil de asemenea si pentru restul intalnirilor...
Acela este scopul pentru care m-am gandit eu, ca ar fi bine ca fotografiile si filmarile sa fie adunate toate la un loc intr-un fel de biblioteca media... decat raspandite pe forum...
Spre exemplu, ai chef intr-o seara sau intr-o zi ploioasa si mohorata de noiembrie sa depeni amintiri vizualizand poze si filme din trecut de la intalnirile noastre...
Intri pe forum si surpriza... acesta este picat sau nu gasesti exact ce doresti... pe cand acolo le gasesti frumos structurate si aranjate in ordine calendaristica de la inceputuri si pana in prezent... aceasta era ideea...

A fost o parere si opinie personala... am incercat sa explic... pe viitor le voi pune si pe forum... scuze...

22 Noi 2013, 00:12

Se apropie sarbatorile de iarna... pentru unii dintre noi, vin cu de toate... altii sunt bolnavi si poate nici nu au ce pune pe masa cum este cazul colegului nostru de forum " Bibanu47 " daca a uitat cineva sau nu stie de problemele lui citind aici veti afla un adevar dureros viewtopic.php?p=1256647#p1256647
Pana pe 20 Decembrie 2013, in spiritul solidaritatii si prieteniei ce ne uneste reusim sa ne organizam si sa punem cativa banuti deoparte ca sa-i trimitem omului asa cum am procedat si in vara acestui an...?!

22 Noi 2013, 01:59

Da normal, eu pun, cam cat?

22 Noi 2013, 10:06

Nu conteaza suma... conteaza gestul... fiecare contribuie dupa posibilitati si dupa cum crede de cuviinta. Important este sa miscam ceva...

22 Noi 2013, 17:23

Reiau ideea de mai jos... astazi m-a sunat propietarul pensiunii si pana maine seara trebuie sa revin cu un raspuns cert si concret - mergem sau nu mergem...?! Dupa cum stau lucrurile la ora actuala si tinand cont de faptul ca gradul de ocupare al pensiunii nu este la ora actuala de nici macar 50%... inclin sa cred ca nu mai facem nimic de 1 Decembrie... :(
Daca pana maine seara reusim sa ne organizam si sa ocupam cele 9 camere cate are pensiunea e bine... ma pot deplasa sa-i achit propietarului un avans de 250 lei. Daca nu... poate reusim sa ne organizam la anul... daca acum nu se poate...
$1 scrie:$2Pentru cei care nu au fost anul trecut de 1 Decembrie, sau acum 2 ani... la intalnirea noastra anuala ce a devenit si vrem sa se mentina in continuare ca o traditie anuala... . aviz amatorilor pentru un bairam in toata regula de 1 Decembrie prilejuit atat de ziua nationala cat si de aniversarea a 4 ani de existenta a ClubFORD Rm.Valcea.

Preturile pentru cazare sunt aceleasi ca si anul trecut, - 60lei/noapte de camera - pensiunea este libera, tocmai ce am discutat cu propietarul care m-a rugat sa-i confirm pana pe data de 15 - 20 Noiembrie daca mergem si cati mergem...
Eu zic sa incepem sa ne si trecem pe lista, sa vedem care cum venim pentru ca pensiunea are doar 9 camere... cine mai doreste dupa ocuparea celor 9 camere mai este disponibil living-ul + cele doua bucatarii... :D

1. Florin21 - 2 persoane (1 camera);
2. wador29 - 2 persoane (1 camera);
3. catalinvaduva1188 - 1 sau 2 persoane (1 camera, partial sau integral)
4. ...

22 Noi 2013, 17:30

Eu zic s-o lasam balta! Lasa omul sa-si inchirieze pensiunea si nu-l mai fierbe...

23 Noi 2013, 14:41

Mai bine faceai un anunt global, poate erau mai multi doritori...

Sent from my Turnier Dr.Pepper

23 Noi 2013, 15:07

Am comunicat la pensiune. S-a anulat totul. :(

24 Noi 2013, 02:22

ceva azi 24 noiembrie ? ne vedem la LIDL in jurul orei 13:00 ?

24 Noi 2013, 07:43

Daca nu ploua si vremea tine cu noi... ne vedem. ;)

later edit...

Pe mine o sa va rog sa ma scuzati... am fost corupt de o invitatie la niste sarmăluţe cu mămăliguţă asociate cu o ţuică fiartă... ;)
Imagine Imagine

24 Noi 2013, 11:40

eu o fiu in parcare la ora 13:00 voi sta 15-20 de minute , daca nu vine nimeni plec la cafea in ostrov.

24 Noi 2013, 18:01

A venit cnva?

30 Noi 2013, 23:09

eu cu mine si masina cu umbra ei :)))) , maine daca se baga careva tot la ora 13:00 in parcare la LIDL

01 Dec 2013, 12:21

Vin si eu unpic.

01 Dec 2013, 12:59

Eu sunt consemnat la o fasole cu ciolan si la o tuica fiarta... deci, va rog sa-mi scuzati absenta.
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC_0272.jpg

01 Dec 2013, 13:12

Mai Illuminatule las-o dreq de treaba! Ieri asa, azi la fel... E corect??

01 Dec 2013, 13:20

La mulți ani, cu sanatate, colegilor fordisti! Felicitări, Florine, pentru ca onorezi traditia! Și sa-ti fie de bine!

01 Dec 2013, 16:20

La Multi Ani dragi prieteni Ramniceni, fordisti si nu numai!

XXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXX

01 Dec 2013, 17:36

La muli ani dragi colegi si romani ?:D....

P.S Pavel, mi-ai tras teapa azi, am asteptat 20 de min in parcare la lidl..

01 Dec 2013, 23:19

La multi ani dragi romani.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

06 Dec 2013, 10:15

La Multi Ani...!!! tuturor colegilor de forum care poarta numele de Nicolae... multa sanatate si cat mai multe impliniri...!!! in mod special lui Nicu alias "patuiag" pe forum, precum si sotiei lui Nicoleta... de asemenea si lui Domn' Nicu, tatal lui Paul de la Sibiu, alias "Nameless994" pe forum...

06 Dec 2013, 11:25

Multumesc mult de tot .Mosul sa va aduca in casa numai bucurii si speranta de mai bine.

06 Dec 2013, 14:23

Am trecut pe la LIDL de 1 decembrie , dar nu am stat mult , in jur de 10 minute , nu a venit nimeni am mai dat 2 ture de bulevard si am plecat la cafea ca`mi inghetasera sosonii.

Astazi 6 decembrie intre orele 20-24 vine cineva pe bulevard , in memoriam Paul Walker ?

La multi ani patuiag , multa sanatate ! :D

06 Dec 2013, 15:05

http://www.youtube.com/watch?v=o8UCI7r1Aqw

06 Dec 2013, 20:56

La Multi Ani tuturor celor ce isi serbeaza onomastica. Sfantul Nicolae sa va implineasca dorintele!
Răspunde