O sa ma conformez pe viitor si voi face cum spui matale...
Pana atunci... acolo pe respectivul link, oricare dintre dvs. daca da click pe orice poza se doreste, poza respectiva se deschide mare... mult mai mare decat pe forum si daca se mai da inca un click pe poza respectiva ea este inlocuita cu urmatoarea si tot asa... in plus, cu click dreapta si "
save as" cine doreste isi poate copia si salva in computerul personal pozele de la intalniri.
De asemenea acolo se gasesc comasate, organizate si grupate intr-un meniu distinct toate pozele si filmuletele de la absolut toate intalnirile noastre de cand am inceput noi de prin 2009... personal am considerat ca e mai usor de vizualizat totul asa, decat sa cauti poze pe topic, spre exemplu, sa zicem - de la intalnirea din 21 Noiembrie 2010 - cand venea pe la intalniri Nea Dan cu Fordul american.... Ca sa gasesti pe forum poze de la intalnirea respectiva trebuie sa iei la purecat pagina cu pagina topicul, plus ca multi dintre noi nici nu mai stim in ce data ne-am intalnit noi atunci... pe cand, daca intri aici
http://foka21.wordpress.com/21-noiembrie-2010/ poti vizualiza mult mai usor pozele de la respectiva intalnire... valabil de asemenea si pentru restul intalnirilor...
Acela este scopul pentru care m-am gandit eu, ca ar fi bine ca fotografiile si filmarile sa fie adunate toate la un loc intr-un fel de biblioteca media... decat raspandite pe forum...
Spre exemplu, ai chef intr-o seara sau intr-o zi ploioasa si mohorata de noiembrie sa depeni amintiri vizualizand poze si filme din trecut de la intalnirile noastre...
Intri pe forum si surpriza... acesta este picat sau nu gasesti exact ce doresti... pe cand acolo le gasesti frumos structurate si aranjate in ordine calendaristica de la inceputuri si pana in prezent... aceasta era ideea...
A fost o parere si opinie personala... am incercat sa explic... pe viitor le voi pune si pe forum... scuze...