Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
08 Apr 2009, 13:42
sa stiti ca e bine sa veniti atunci cand spuneti, ca noi cand ajungem ne intrebam: "oare nu zicea ca mai vine nu stiu cine? " si eu cand am zis prima data ca vin, am venit, si chiar m-am simtit bine ca domnul radu_v si cata_nic m-au primit foarte calduros ( cu toate ca batea vantul

).
Sunteti bine veniti!! si asteptam lume noua.. iar de faza cu filmatul suna foarte bine
08 Apr 2009, 13:46
filmul e la 21:45. Daca e intalnirea la 20:30 poate trec si eu 30 de minute

ma primiti si pe mine?
08 Apr 2009, 13:46
ca sa se inteleaga, toata lumea este binevenita...
08 Apr 2009, 13:51
NO SOLICITORS!!
08 Apr 2009, 13:55
cam cat se sta la o intalnire de genul asta?
08 Apr 2009, 14:01
depinde de vreme si atmosfera de grup.. s-a stat si pana spre 1 dimineata saptamana trecuta, si asta gratie povestilor de vacanta spuse de dl. asgard.. dar cam intre 1ora si 2 .. chiar 3.. depinde .. nu este timp fix..
oricum tigari sa fie:)) si voie buna!
08 Apr 2009, 14:01
cart00n? mai traiesti tata? promotia 1900 toamna nu mai zice nimic? O sa ma simt si eu ca nou

LE: recunosc ca nici eu nu am mai dat pe la intalniri de o luna cred... si pana atunci de alte cateva luni
08 Apr 2009, 14:13
O intalnire club Ford poate dura si o saptamana! Se face incalzirea, dupa aia incepem cu o spirala, ne alergam cu motoarele, bem o tigare, fumam o cafea dupa care incepem sa stam la o sezatoare, si trancanim amintiri din viitor, cam cum fac fetele!
In rest, se sparge gasca repede!
08 Apr 2009, 14:27
$1 scrie:$2 intalnire club Ford poate dura si o saptamana! Se face incalzirea, dupa aia incepem cu o spirala, ne alergam cu motoarele, bem o tigare, fumam o cafea dupa care incepem sa stam la o sezatoare, si trancanim amintiri din viitor, cam cum fac fetele!
In rest, se sparge gasca repede!

....cam prozaica exprimarea....Imi place cum suna ....am fost convins .....nu promit ca ajung la 20.30 dar de venit vin sigur....
08 Apr 2009, 14:46
as da si eu o fuga pana acolo, poate are cineva sa imi dea si mie un sticker cu club ford ca al meu a fost dat jos de colina motors la reparatie

dar nu stiu de ce ca luneta nu au schimbat-o, deci are cine sa imi dea si mie un sticker cu club ford diseara?
08 Apr 2009, 14:59
cred ca se va gasi careva sa aiba unul in plus...
08 Apr 2009, 15:05
Care va duceti la Tg mures de 1 mai?
08 Apr 2009, 15:25
Te servesc eu cu toata increderea
08 Apr 2009, 15:25
eu m-am inscris. sper sa nu apara nimic care sa-mi schimbe decizia initiala.
08 Apr 2009, 16:46
uff... din ce in ce mai devreme intalnirile de noapte... dubios.... eu cand am vazut prima data topicul am crezut ca o sa ne intalnim pe la 12-1

... dar asta e...

la 20:30 sa fie....
08 Apr 2009, 17:45
polivalenta?
da de ce nu facem in balta alba sau in ferentari?
academia ce are?
unde la polivalenta?
sus in parcare?
sunt fffcurios cine a fost cu ideea asta creatza
08 Apr 2009, 17:58
Are dreptate asgard. Bina eu as fi venit oriunde da polivalenta e mai departe si cum sunt fara masina mi.e cam greu cu ratb.u mai ales ca nu stiu cu ce sa vin pana acolo. Oricum de sapt vitoare sper sa imi iau si eu masina ca nu v.am mai vazut de mult.
Numai bine!
08 Apr 2009, 17:59
daka stati pana mai tarziu am sa trec shi eu .....
08 Apr 2009, 18:14
cred ca vin si eu in seara asta dar vin cu bicicleta ca stau aproape
08 Apr 2009, 21:34
Mda,bezna totala.Eu nu mai vin la polivalenta!
08 Apr 2009, 21:55
1. Hai cu ceasul ăla de pe clubford că e pe stil vechi. Un admin să schimbe ceasul

2. Ciudată locație și ciudată oră.
08 Apr 2009, 23:01
$1 scrie:$2olivalenta?
da de ce nu facem in balta alba sau in ferentari?
academia ce are?
unde la polivalenta?
sus in parcare?
sunt fffcurios cine a fost cu ideea asta creatza
mie imi convine in balta alba. ajung repede chiar daca e mai tarziu. la polivalenta teoretic as putea trece (o data viitoare) daca e ceva mai devreme, ca nu ocolesc mult pe drumul de la servici.
nu mai fi asa de imbufnat, cret e misto
08 Apr 2009, 23:35
Salut baieti,
Sunt nou si am stat putin si am citit mesajele voastre si as dori sa vin si eu la intalni, daca nu este nicio problema pentru cineva.
Am un focus 1.8 tdci 2007 si as vrea sa-l modific putin pe la motor si poate putin si la exterior si poate imi dati si niste sugestii.
Bafta.
09 Apr 2009, 07:02
Ce de comentarii domne...n-am vazut atatia carcotasi in viata mea!
Mie mi-a placut, a fost fun, cu toate ca a fost intuneric! Dar se mai intampla sa fie intuneric cand e noapte
Hai, pedepsiti-ma ca mai schimb locatia!
09 Apr 2009, 08:39
of of, reticentilor la nou care este voi
09 Apr 2009, 09:02
super mishto comentariul, si mai ales acel scris din colt "arhiva diicot"
09 Apr 2009, 09:43
...

Super tari pozele ....no coment
Am fost si eu aseara si pentru prima oara a fost ok .....tre sa ma mai invechesc si eu la intruniri de genul asta ......am fost unpic cam stingher dar este de intele este si prima oara cand vin , voi va cunoasteti mai demult aveati ce sa discutati ....eu intai tre sa va cunosc .....intelegeti ce vreau sa zic....oricum atmosfera a fost faina mi-a placut...si evident aparatele foto ......
Pe data viitoare
09 Apr 2009, 10:34
Stai calm, te obisnuiesti

Asta daca intr-adevar ti-a placut si vrei sa mai revii

Echipa e super de gasca, toti sunt de treaba!