Ce naiba cautati voi pe bulevard, acum, iarna la -2 grade Celsius, intre orele 20:00 - 24:00...?! Daca va ziceam asta-vara sa ne intalnim seara pe acolo prin zona, al naiba daca venea cineva... E clar...
Duminica, 8 Decembrie, orele 13:00, ne vedem la LIDL, pe bulevard...?!
Multumim tuturor pentru participare si in mod deosebit lui Nicu ( patuiag ) care, pentru noi toti, astazi s-a transformat in Mos Nicolae. Sa ne traiesti Nea Nicule si multa sanatate iti dorim cu totii, atat tie cat si lui D-na Nicoleta...!!!
Ati chiulit in masa... am fost singurul prezent... "bobby-ford" este dat in urmarire generala pentru inducerea in eroare cu buna stiinta a membrilor ClubFORD Rm. Valcea...
eu am verificat pe forum la 1.30 si nimeni nu anuntase prezenta. am sunat liderul grupului in drum spre valcea si telefonul era inchis, deci am tras concluzia ca voi fi singur la intalnire asa ca am zis sa nu mai vin si eu am trecut totusi pe la lidl in jur de ora 2.30 spre 3 si nu am vazut pe nimeni, am intors masina si am plecat
Ultima data cand am trecut pe acolo pe unde zici tu sa ne vedem la o cafea era plin de tigani... nu am nimic cu ei, dar nu imi place galagia de o fac si modul cum se comporta... Eu propun ca loc de servire a cafelei sau a unui suc, locatia unde am fost cu baietii la intalnirea anterioara... nu ii mai retin numele, dar Radu si Pavel ne pot ajuta... locatia e frumoasa, in apropiere de Restaurant Capela, au si parcare la subsol + in fata cladirii deci nu va fi problema sa ne asteptam unii pe altii sau sa cautam parcare prin centru cum este la Moll... A fost o propunere si o parere personala... va rog nu dati cu pietre... Asteptam si alte propuneri si sugestii... Nu uitati sa propuneti va rog si ora de intalnire...