Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: Intruniri de noapte Bucuresti -

09 Apr 2009, 10:44

A fost OK ...m-am simtit bine ...ce am spus mai sus a fost ca o prima impresie si chiar mi-a placut ....este normal ca atunci cand vi pentru prima data sa fie un pic dificil sa te integrezi dar cu timpul o sa dipara senzatia care am spus-o mai devreme in mesajul anterior.

09 Apr 2009, 10:55

nea fordescule vrei sa vina mai-ul si dna-ul sa interpreteze ce ai spus tu? ai innebunit? vrei sa ne aresteze pe toti si sa fim colegi cu becali pentru rapire si lipsire de libertate? =)) =))
pacat ca a fost cam intuneric aseara si unii au bajbait un pic pana au gasit locul, dar a fost frumos.. mai putin imputiciunea aia de miros de canal.. si mirosul de fum de la sfarsit :| .. multumesc alex de ajutor cu cheitele.. si ionutz.. daca mai gasesti masca din aia,sau mai ai, ma anunti te rog si pe mine :D
o zi buna baieti..

09 Apr 2009, 11:01

Dragomir e clar ca n-a dormit toata noaptea, a fost sa caute becuri :D A disparut din peisaj :))
Nu l-am mai vazut demult asa de fericit :))

09 Apr 2009, 11:03

sorry ca nu am mai trecut si nici nu am anuntat, a intervenit un drum in fuga pana la tara 47 de km si m-am intors pe la 12 noapte si nu am mai trecut ca m-am gandit ca nu mai este nimeni la ora aia :) data viitoare si da balta alba mi-ar pica si mie bine ca eu chiar acolo stau...hmm locuri de intalnire in balta alba nu prea am idee unde dar cred ca se gasesc... propuneti;)

09 Apr 2009, 11:09

normal ca era bucuros .. acum o sa isi vada in permanenta tarana de pe presuri :)) si va cauta sa o spele continuu :)) multumita lu nea fordescu.. :D

09 Apr 2009, 11:38

Bai, va rog frumos da? Interiorul masinii lui Dragomir este foarte curat! Chiar mi-a placut! Exteriorul il tradeaza :)
Cat despre lumina la picioare...eu sunt foarte invidios pe astia care au toata instalatia ok si le lipsesc doar becurile :(
Oh well...

09 Apr 2009, 11:45

a fost ok pentru mine. pacat ca am stat putin si pacat ca era ocupata parcarea din spate care avea si lumina!! :P

09 Apr 2009, 12:02

Baaaai frate...cum mi-a descompletat mie Dragomir trusa de becuri. A fost suficient un moment de neatentie... :-" Acu' ce sa fac... stau cu ea asa, fara un bec...

09 Apr 2009, 12:16

=)) ce oameni domne! Vezi de ce e bine sa inchizi cu alarma masina? :D :))

09 Apr 2009, 12:30

pt bezna care era destul de multe masini... becuri ...pepsi ... si beri de dat :D :) :-"
mi-am comandat si oglinda azi...1mil..scumpt domne

09 Apr 2009, 12:50

Da da o lada de bere are de dat radu....

09 Apr 2009, 13:23

Ehe, cand e de bere, va bagati in fata! :D Vreo marca preferata?

09 Apr 2009, 14:22

eu stiu un lucru .... nu mai beau bere fara alcoooool mai bine merg pe jos decat sa beau acel ceva :-S :( si sa nu simt decat o nevoie fiziologica de a face drumul spre WC des, cam prea des de la chestia aia
DECI BERE CU ALCOooooooOL si multe

09 Apr 2009, 15:40

da, dar inainte, de a bea bere cu alcool, trebuie sa iti dai jos ochelarii aia =)) =)) nenea spiderman

09 Apr 2009, 16:27

La urmatoarea sper sa apar si eu.
Vineri seara 21:00 in fata la CP?

09 Apr 2009, 16:41

...stai un pic...io am vazut ieri "neÅŸte" domni montand sau demontand (nu stiu sigur) schele/garduri pe la CP... :D

09 Apr 2009, 17:20

sunt niste corturi pe acolo ... dar exista destul loc pt intalnire

09 Apr 2009, 17:36

Opaa, a aparut pe radar nea cart00n :D Bine ati revenit tovarasu'! ^:)^
Cat despre CP, ce ma, n-aveti loc sub cort? Atatea mofturi :-t
Si daca e full, mergem iar la Polivalenta :))

09 Apr 2009, 18:59

hai ca s-a incalzit. poate trag si eu o fuga vineri seara, dar cu "pejos"-ul, ca vin direct de la serviciu si nu merg cu masina atatia Km prin traficul din bucuresti.
apropo, ce inseamna CP?

09 Apr 2009, 19:04

CP inseamna in contextul celor cateva posturi de mai sus, Casa Poporului! ;)

09 Apr 2009, 19:13

cand va strangeti poate dau si eu o fuga.......numai sa va hotarati cand ....o ora ceva?

09 Apr 2009, 19:15

.....si fara bere ca nu aveti unde sa va duceti la WC :)) :))

09 Apr 2009, 19:47

crezi tu ca nu avem unde?
revin cu alta doleanta. daca maine se va face ceva si tot nu voi avea rca, poate careva se va indura sa ma culeaga si pe mine ^:)^

09 Apr 2009, 20:05

Din ce zona ?:) Eu vin din Pantelimon.

09 Apr 2009, 20:16

titan, chiar la metrou
:D

09 Apr 2009, 20:22

E bine.. in drum oarecum..:) Te Iau! La ce ora? da-mi un apel sa am nr tau 0720.647.134 sau add pe net_spyro

09 Apr 2009, 21:00

requiem scuze ca nu mai pot sa te iau data asta, dar maine sunt plecat din buc.. :-" :-" de fapt tot weekendul.. altfel cu cea mai mare placere! ;)

09 Apr 2009, 21:50

$1 scrie:$2equiem scuze ca nu mai pot sa te iau data asta, dar maine sunt plecat din buc.. :-" :-" de fapt tot weekendul.. altfel cu cea mai mare placere! ;)

^:)^

10 Apr 2009, 00:13

Salut baieti,
Daca va intalniti maine seara la Casa Poporului e vreo problema daca vin si eu :-/

10 Apr 2009, 00:52

Nu este nici o problema.

CP= Casa poporului sau Piata Constitutiei.

xxl_cm, daca e maine vb si de gumele alea.
Răspunde