Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
11 Ian 2012, 09:26
Detaliaza "materiale publicitare". Daca stiam de suporti, ceream, dar nu am stiut ca sunt solicitari. Nici nu cred ca pot face rost de ceva pana la intalnire, dar luni seara ma duc la Bucuresti si iau atunci urmand sa le impart cu prima ocazie. Pana atunci, poate spune lumea ce vrea. Stiu ca erau:
suporti - 12 lei setul
cana - 10 lei bucata
mirosici (odorizant auto) - 3 lei bucata.
Nu sunt sigur asupra preturilor, dar parca astea erau.
11 Ian 2012, 10:04
Era ca idee, lucrul acesta il putem dezbate si cand ne intalnim, daca tot ajungi pe la Bucuresti poate iei mai multe, pentru mai multe persoane, dar eu de pe acuma iti pot spune ca ma inscriu pt :
1 buc cana
1 set suporti si eventual cand ajungi acasa in Pitesti cu ele ma suni si ne intalnim.
apropos... de un stick-er cu sigla asociatiei ai cum sa faci rost?
11 Ian 2012, 10:26
Stickere cu forumul ClubFord (modelul oval) am la mine aproape mereu. Incerc sa fac rost de materiale pana duminica (dar ar trebui sa stiu cel tarziu maine ce doriti). Luni ma duc la Bucuresti, dar ma intorc abia duminica (pe 22 ianuarie). Daca facem o lista pana maine, incerc sa gasesc pe cineva sa le aduca.
11 Ian 2012, 12:25
Un set de suporti numar si un "mirosici"

vreau si eu.
11 Ian 2012, 15:02
Eu vreau de toate : cana, mirosici, suporti si sticker!
11 Ian 2012, 15:30
Am inteles. Incerc sa le aduc pana duminica, dar nu promit nimic.
14 Ian 2012, 10:13
Eu am ramas la comanda de mai sus, cana-suporti-sticker, faza e ca nu am mai avut net asa ca .....maine sper sa fie frumos, tot asa ca acuma, soare
14 Ian 2012, 10:23
Nici daca ar ninge nu ar fi rau , ne-am da putin cu "saniutele" ca parcarea e destul de mare.
14 Ian 2012, 10:36
nu e asa indicat asfaltul ala de acolo, mai buna e parcarea de la real si obi
16 Ian 2012, 11:34
Pareri despre intalnirea avuta ieri, 16.01.2012, in mun.Pitesti:
- STIM SA PARCAM, dupa cum bine a spus si Bogdan dar ne-a fost lene

- am fi putut fi mai multi, ar fi fost si mai interesant
- ar fi putut totusi sa fie mai cald afara

- discutii constructive, cel putin pt mine unul a fost constructiv pentru ca am lamurit destule aspecte, pentru o prima intalnire, pe care nu le stiam
- inafara de discutii am vazut un sistem la alyn_acn pe masina chiar foarte interesant
- taiati-mi gatul cu teava (prietenii stie de ce )

ca nu am mai gasit aparatul foto ca sa fac niste poze, iar cu telefonul pe care il am eu nu ma bag ca nu ies asa bine.
Bogdan astept sa ne dai de veste cand revii in oras pentru a ne livra si noua comezile, nu este graba cel putin pt mine, vroiam doar sa iti aduc aminte....aaaa si dupa intalnirea de luna asta cu consiliul director poate ne intalnim sa ne spui si noua ce s-a mai discutat.
Spor la treaba colegi!
16 Ian 2012, 15:25
Modul DRL se numeste acel sistemul.Uite aici :
viewtopic.php?f=130&t=71474&hilit=modul+DRL
Ultima oară modificat de
alyn_acn pe 16 Ian 2012, 15:28, modificat 1 dată în total.
16 Ian 2012, 15:27
mersi, am sa ma uit, alte pareri?
16 Ian 2012, 15:30
E foarte tare frate, pacat ca alti posesori de ford nu vin.Mai asteptam sa se mai incalzeasca vremea,poate asta e motivul care ii impiedica sa vina.
16 Ian 2012, 16:02
Cand ai o asemenea pasiune, nu te mai uiti la vreme, poate sunt altele motivele. Important este ce facem de acum incolo, nu ce nu am facut pana acuma

apropos daca imi iau si eu drl-ul ma poti asista si pe mine la montaj? fac cinste
16 Ian 2012, 16:03
Sa ne tinem noi de treaba si apoi vor venii si altii. Cu siguranta spre primavara vom fi mai multe masini la intalnire (fac cumva si vin si eu cu amandoua).
16 Ian 2012, 16:04
Daca e pe facut cinste, asist si eu la montaj!
16 Ian 2012, 16:04
e suficienta o singura masina, daca apari cu amandoua te excludem din lot
16 Ian 2012, 16:06
Cu mare placere, eu fac cinstea si le montam impreuna, bine?
16 Ian 2012, 16:07
stiu ca sunt off topic, dar atentie mare la lichidarea de stoc de la colina motors, au super preturi
16 Ian 2012, 19:54
Va ajut cu cea mai mare placere.Si nu dureaza nici mult montajul , asa ca nu o sa inghetam prea mult.
17 Ian 2012, 09:40
Pai fac eu cinste cu ceva care sa va incalzeasca, dar mai am niste intrebari cu acest sistem pe care vrea sa le lamuresc si apoi va anunt. Mersi
23 Ian 2012, 20:43
Am revenit dintr-o mica plimbare si, ceea ce conteaza, este ca am cani Club Ford si suporti de numere. Asadar, la urmatoarea intalnire vin cu jucarii.
PS: Am si autocolante, dar inca nu stiu unde sunt... cred ca in masina de la Valcea.
25 Ian 2012, 00:19
Eu vreau suportii mai devreme , ca la intalnire sa vin cu ei deja montati.Te sun si vedem cum facem.
App , odorizante nu ai luat?
25 Ian 2012, 09:33
Odorizante nu am mai prins. Doar suporti si canute. Sunt la mine, la purtator.
25 Ian 2012, 10:15
bre zvony, sa-mi zici bre si de odorizante, ca am vreo 2 kile pe acilea prin sufragerie
25 Ian 2012, 10:41
Am uitat sa iti zic tie si i-am zis Ruxandrei, dar apoi a uitat ea. Oricum, se pare ca in week-end ajung iar in Bucuresti si mai iau atunci cate ceva... daca trec de nameti.
25 Ian 2012, 10:45
$1 scrie:$2re zvony, sa-mi zici bre si de odorizante, ca am vreo 2 kile pe acilea prin sufragerie
Banui ca miroase de vis la tine in sufragerie
05 Feb 2012, 10:39
Hai k m-am trezit si eu, am uitat complet de intalnire... Nu stiu de ce nu-mi intra mesajele de alerta de pe forum, desi am facut setarile corect. Daca nu am primit nicio alerta am uitat

(
E rost de o alta intalnire in februarie-martie?
05 Feb 2012, 11:00
Asa ar trebui sa fie, dar asteptam intai sa schimbam subiectul despre viscol cu cel despre incalzirea globala.
07 Feb 2012, 18:37
Oricum pana pe 27 feb nu sunt in Pitesti. Poate ne adunam si noi mai multi de data asta.