Salut, am revenit!
Propunerea scrisa (vedeti mesajul de aici
https://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=31&t=29068&start=2100#p1504335) a fost sa avem intalnirea intr-o zi de marti sau miercuri. Apoi a venit o propunere de sondaj in care am inclus si zilele de vineri, sambata si duminica.
Din raspunsurile sosite in scris intre 29 februarie si 9 martie se observa ca participantii au acceptat propunerea pentru marti sau miercuri ca zi de intalnire. Din sondaj reiese ca se prefera vineri sau sambata, insa sondajul poate fi completat de orice membru al forumului, aflat in orice localitate din tara sau strainatate.
Pentru a imi confirma banuiala ca sondajul nu ar fi relevant si pentru a lua o decizie cat mai obiectiva in legatura cu ziua pentru intalnire, am vorbit cu participanti mai vechi la intalnirile posesorilor de Ford din Sibiu si am aflat ca in trecut se intalneau in timpul saptamanii, mai exact joia, in weekend fiecare avand altceva de facut.
Astfel, in
CONCLUZIE: ziua primei intalniri pe 2016 va fi o zi de MARTI, cu mentiunea ca daca majoritatea PARTICIPANTILOR decide ca e mai bine sa fie miercuri sau joi, o putem decala in acest sens.Tot in urma consultarii, am hotarat:
- sa ne intalnim in prima saptamana a lunii aprilie pentru a profita de faptul ca la sfarsit de martie se da ceasul inapoi, deci vom castiga 1 ora de lumina, lucru destul de important; stim ca v-ati fi dorit sa ne vedem mai repede, la sfarsitul lui martie, dar 1 saptamana in plus e acceptabil;
- sa ne intalnim la KFC (merg pe mana voastra & a experientei voastre din intalnirile trecute); despre parcarea de la sala Transilvania am inteles ca e cu plata si nu toata lumea ar dori sa plateasca (poate unii vor/pot sa vina doar scurt si prefera sa nu dea bani pentru 10-15 minute).
Concluzii FINALE:
- intalnire marti, 05 aprilie 2016;
- in parcare la KFC https://www.google.ro/maps/place/KFC/@45.7787966,24.1671892,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x474c677d570754ff:0x9ddd51e51e6a05f7?hl=en;
- la ora 18:00 (bineinteles ca se accepta intarzieri motivate
, iar daca stiti din timp ca veti ajunge cu 20 minute mai tarziu, va rugam anuntati-ne)
- vom avea suprize (placute
).MOTIVE INTALNIRE (pentru cine nu e deja convins/a):- sa ne cunoastem, respectiv sa ne revedem cei ce ne cunoastem deja;
- sa vedem ce alte lucruri avem in comun, in afara de masinile Ford;
- sa incepem sa creem o comunitate (sau un nucleu pentru o comunitate) a posesorilor de Ford din Sibiu, comunitate prin care sa ne ajutam intre noi in orice domeniu, nu doar Ford (se stie ca prietenii sar mai usor in ajutorul prietenilor).
Lista participantilor (confirmati pana acum) nu o mai scriu caci apare in mesajul imediat anterior.
Am rugamintea sa imi trimiteti (mesaj privat) adresele voastre de email, astfel incat sa fac o lista pe googledocs cu participantii, lista la care doar noi vom avea acces si cu ajutorul careia sa ne anuntam mai usor atunci cand intervine ceva.
Daca nu sunt obiectii majore, atunci ... "SAVE THE DATE"
: 05 aprilie 2016!
My car: [url]http://www.ultimatespecs.com/car-specs/Ford/58770/Ford-Mondeo-3-Sedan-Trend-22-TDCi-155HP-6-speed.html[/url]