Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
09 Feb 2013, 08:25
Eu il culeg pe TopCat.
17 Funny People. Dau un mp privat intregului CF grupa Constanta acusica.
09 Feb 2013, 12:01
buna vin si eu....la 17...sper sa gasesc funny ..asta
09 Feb 2013, 12:21
kkmaka ... daca este sau suni pe martini si vezi unde este sau martini vine s ama ia la 16.40 de la caminele pescariei si daca e te tii dupa el atunci.
09 Feb 2013, 12:41
@kkmaka: ca reper ar fi Spitalul Militar. Nu's sigur daca e fix pe colt sau un pic mai sus, inspre Politie, dar de reperat nu trebuie sa fie prea dificil
09 Feb 2013, 16:07
@kkmaka daca stii unde este sediul politiei - eliberare permise (pe mamaia), atunci Funny People este exact langa, imposibil de ratat, mai ales ca are un banner maaaaaaaaaaaare pe peretele blocului...
09 Feb 2013, 21:36
Fuse si se duse ... faina intalnire, am stat la un ceai si am palavragit.

Multumesc baietilor de gazduire si de atmosfera.
Daca sunteti prin Brasov, da-ti o haulita si ne vedem.
09 Feb 2013, 22:01
Multumim de vizita TopCat! Nu am fost prea multi dar am fost de calitate

KKmaka - sa nu uitam momentul serii, cum s-a "imprietenit" cu alt grup
Andrei - tot nu am apucat sa iti arat claxonul, foliile, led-urile si ce mai era pe lista. Ramane pe data aviatoare!
09 Feb 2013, 22:32
Foliile le'am inspectat la sosire, nu e bai, iar claxonul pe mine ma ... satisface. Deci mai ramane cu ledurile, dar e timp la vara sale admiram pe indelete, inainte sa ma hotarasc ce'oi face
Mie'mi pare rau ca nu am mai putut ramane, dar ai mei isi asteptau nepotul ... nu exista scuza sa intarziem
24 Feb 2013, 14:27
Vreau sa colantez si eu consola centrala. E cineva priceput in Constanta ?
24 Feb 2013, 19:20
ct22sky facea dar n-a mai venit pe la intalniri de multa vreme.
01 Mar 2013, 19:38
Va tenteaza de Paste sa mai organizam o actiune umanitara, sa donam ce nu avem nevoie unor copii amarati de la tara?
Daca va intereseaza discutam aici
viewtopic.php?f=31&t=83350Deja am inceput sa colectez impreuna cu un prieten.
02 Mar 2013, 07:11
Intalnirea lunara o facem pe 2 sau pe 9 martie?
20 Mar 2013, 13:45
Abia am aterizat iarasi pe meleagurile voastre

Cam liniste in topicul acesta... cine imi poate recomanda o pizzerie cu o pizza buna sau un restaurant bun (dar cu preturi OK)?
21 Mar 2013, 03:19
Pizzerie/Restaurant, cu preturi moderate: Sabroso (care are si terasa)
Restaurant, dar cu preturi ceva mai mari: New Pizzico, Marco Polo, Fabaria sau La Fontanella
Pizzerie, cu pret ca oriunde altundeva: San Marco -local micut, dar cu pizza buna
Mancare buna mai au si la "La Cetate", preturile fiind medii spre mari, in functie de ce comanzi.
Se subintelege de la sine ca preturile sunt vazute dintr-un punct de vedere subiectiv.
Si da, se pare ca e liniste si pace-n CF Constanta, probabil din cauza pregatirilor pentru intalnirea nationala.
22 Mar 2013, 10:20
Multan de recomandare

Pana la urma ne-am cam invartit putin prin Constanta si am ajuns la Greek Taverna pe Bd. Tomis nr. 44.
Fainut localul si se mananca si bine
22 Mar 2013, 17:43
$1 scrie:$2i da, se pare ca e liniste si pace-n CF Constanta, probabil din cauza pregatirilor pentru intalnirea nationala.
Cam asa ceva, scuze daca sunt putin absent dar citesc ce se posteaza - sunt cu ochii pe voi
In prima saptamana din aprilie sunt plecat din localitate, daca doriti putem sa ne intalnim sambata pe 13 aprilie?
23 Mar 2013, 03:34
eu de miercuri va zic "ciauleeeeeesss" deci urmatoarea intalnire va fi....septembrie..octombrie..nush
23 Mar 2013, 11:05
drum bun, vant din pupa!
24 Mar 2013, 20:03
Drum bun, ai grija de tine
25 Mar 2013, 02:27
Multumesc amandurora, sa ne auzim de bine cu totii!
25 Mar 2013, 08:45
Au inceput inscrierile pentru intalnirea nationala care va avea loc aici, la noi in judet. Sper sa fim gazde primitoare si apreciate, in numar cat mai mare! Cei care doresc sa participe se pot inscrie cu sau fara cazare, desi pretul este modic mai ales daca v-ati platit cotizatia in ultimii ani.
http://zileleclubford.ro/
26 Mar 2013, 14:49
martini
mai ai sticker cu clubford?
28 Mar 2013, 23:16
$1 scrie:$2u de miercuri va zic "ciauleeeeeesss" deci urmatoarea intalnire va fi....septembrie..octombrie..nush

Pai cat ai contractul? Pleci pe fct acum? (sper sa apuci sa raspunzi pana in sept

)
Voiaj usor si bucatar priceput!
Ultima oară modificat de
martini pe 30 Mar 2013, 09:07, modificat 1 dată în total.
Motiv: vorbiti in privat detalii, ca e "soacra" cu ochii pe aici ;)
02 Apr 2013, 20:08
Salutare
Scuzee de off-topic...am o problema...luni dimineata am vazut ca mi a disparut un capacel din centru de la janta ( janta de mondeo mk3 ghia ) nu cred ca avea cum sa cada ..deci un nenorocit mi la furat ..
Daca ma puteti ajuta cu un sfat..unde sa gasesc unul ca sa acopar gaura..se vede foarte urat...
Multumesc...scuze inca o data de off topic.
04 Apr 2013, 15:45
Sambata este intanire clubford?
07 Apr 2013, 20:25
Am fost plecat si foarte ocupat, nu am reusit sa mai intru.
Daca vreti, ne putem intalni sambata asta. Doritori?
Ultima oară modificat de
martini pe 08 Apr 2013, 19:24, modificat 1 dată în total.
Motiv: later edit: cati doritori :P
19 Iun 2013, 21:30
plecare sambata pentru zcf, mergem mai multi ?o coloana de ct?
19 Iun 2013, 23:14
fishy ma mai sunase sa ma intrebe cand plec in wkd. dar eu pec de joi pana luni :-)
sa nu lipsiti sambata la pranz ca vor fi super prezentari, seara la party si duminica de dimineata la defilare si show!
ne vedem acolo!
20 Iun 2013, 18:44
slickoly ... scrie aici daca mergi si cum mergi, poate mergem impreuna.