Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: Intalnire lunara in CONSTANTA sambata 5 decembrie Aqua Magic

28 Noi 2009, 09:01

Sper sa nu se mai intample k anu trecut...cum a dat zapada mi s`a stricat alternatoru si am avut masina retinuta in service 15 zile...am ratat toata distractia...

Re: Intalnire lunara in CONSTANTA sambata 5 decembrie Aqua Magic

29 Noi 2009, 11:49

dragilor, lista pentru suporti si abtibilduri o refac zilele astea si o pun aici. daca mai sunt cereri pentru oricare dintre ele, copiati lista si va adaugati, nu imi trimiteti mesaje private :)

de abia astept sambata urmatoare intalnirea, poate mai apar masini/colegi noi! :)

dan - cel care ai venit cu masinuta aia teleghidata data trecuta, mai vii sau nu mai esti prin ro?

Re: Intalnire lunara CONSTANTA sambata 5 dec Aqua Magic 16:00

29 Noi 2009, 12:16

In momentul de fata m'as baga si eu la intalnire, ca si'asa am luat destula pauza :) Sper sa nu se schimbe planurile pana sapt viit.
Ma adaug si eu la lista pentru autocolante, sper sa nu fie prea tarziu:

pentru abtibilduri tip nou cu scris clubford.ro (8 buc) am urmatoarea lista din ce retin:

1. raj kapur
2. radur - Focus
3. martini
4. radur - Fiesta
5. tomy2
6. tomy2
7. d4nutzu
8. andrei0241

@martini ... multam' de pm

29 Noi 2009, 15:54

cu placere

lista finala o fac zilele astea dupa ce ma uit atent pe toate paginile sa nu fi sarit pe cineva.
din lista respectiva, daca cineva nu vine la intalnire sau nu mai doreste sa ia respectivul abtibild/suport se trece automat la urmatorul de pe lista.

abtibildurile v-as ruga sa le lipiti la intalnire, facem si poze, la fel si cu suportii de numere. poate are cineva la el o surubelnita :)

29 Noi 2009, 16:33

voi veni si eu...cosmo27

29 Noi 2009, 17:28

facem o liniuta cu masinile cu telecomanda..ma bag si eu...ca am 2..:)) :)) :)).... sa vina zapada sa facem niste drifturi,,:D ... astept sa vad daca vin abtipildurile vreau sa vad cu arata pe masina.. :D :D ...

30 Noi 2009, 02:00

Cred ca o sa apar si eu pe la intalnire:D,dar o sa vin cu peugeot-ul,din pacate a murit de tot forduletul meu :( la 826.473 de km :(((( inca un pic si faceam milionul:(((

30 Noi 2009, 08:59

cumva vreun peugeot mai nout cu motor 1,4 hdi? :)

pai daca facem intrecere, facem urmatorul test: care sare mai mult, la intalnimea cea mai mare... ca eu am un elicopter d-ala micut pe baterii si sunt tare de mandru de el :D

singura problema ca raza de actiune a telecomenzii este de doar cativa metri, si controlul lasa de dorit, cu alte cuvinte eu il urc si il plimb putin apoi coboara el fortat cand vrea :)) deja i-am rupt o elice si am schimbat-o.

30 Noi 2009, 10:11

sa traiti, domnilor!

am cam chiulit... apropos, de acum C-Max-ul meu e CT-08-WWB, gata leasingul.

sper sa ne vedem sambata.

30 Noi 2009, 16:44

Sa va imbracati mai gros ca bate vantu acolo :)
P.S. Alex cred ca te`am vazut prin trafic insa nu mai retin exact in ce zi...

30 Noi 2009, 19:28

eventual ne intalnim in parcarea de la intrarea clientilor(e mai adapostit acolo)...oricum..e posibil sa ne intalnim cu baietzii de la club bmw ...ei se intalniesc tot acolo de la 14:00

30 Noi 2009, 20:59

$1 scrie:$2a traiti, domnilor!
am cam chiulit... apropos, de acum C-Max-ul meu e CT-08-WWB, gata leasingul.
sper sa ne vedem sambata.

dai de baut o bere fara alcool? :d

$1 scrie:$2.S. Alex cred ca te`am vazut prin trafic insa nu mai retin exact in ce zi...

cu fiesta sau espero? n-ai dat si tu un flash acolo...

$1 scrie:$2ventual ne intalnim in parcarea de la intrarea clientilor(e mai adapostit acolo)...oricum..e posibil sa ne intalnim cu baietzii de la club bmw ...ei se intalniesc tot acolo de la 14:00

data trecuta era intalnire si seat si inca una, nu mai stiu ce. erau 3 masina la o intalnire si tot vreo 3 la cealalta. noi 16-17 :D
e ditamai parcarea, gasim noi loc sa ne aliniem.

radur- de data asta sa facem poze frumoase pano, mai calculate asa, poate intram in calendarul 2011, ca 2010 nu am prins...

01 Dec 2009, 13:58

Am fost duminica asta cu un prieten, posesor opel la un meeting club opel :) ei se intalnesc saptamanal pe Soveja la intrare in Parcul Pionierilor sau cum ii mai zice :) Erau vreo 7-8 masini.

01 Dec 2009, 16:45

si ce ai spionat? ce se intampla acolo? ;;)

03 Dec 2009, 09:26

numai maine nu-i poimaine!

03 Dec 2009, 12:01

ajung si eu la intalnire

03 Dec 2009, 19:15

hai dragilor cat mai multi ca e ultima intalnire pe anul asta!
e ultima sansa sa ne intalnim in 2009! :)

cine vine imbracat in Mos Craciun primeste un premiu special! :))))))))))))))

03 Dec 2009, 20:53

cine vine imbracat in Mos Craciun primeste un premiu special! :))))))))))))))[/quote]

Merge si fara barba alba?.....:))

03 Dec 2009, 21:17

baieti..am si eu o rugaminte. Dak are cineva un spray negru-metalizat sa il aduca la intalnire..pentru ca din pacate masina mea are vreo 2 "vanatai" urate...si nu este de ajuns un polish.

04 Dec 2009, 01:52

$1 scrie:$2acem o liniuta cu masinile cu telecomanda..ma bag si eu...ca am 2..:)) :)) :)).... sa vina zapada sa facem niste drifturi,,:D ... astept sa vad daca vin abtipildurile vreau sa vad cu arata pe masina.. :D :D ...

vin si eu cu o masinutza electrica....aduceti si voi...facem show

04 Dec 2009, 21:55

fara barba poti veni, dar insotit de-o craciunita ;)

aduc elicopterul dar daca e putin vant ... adios control!

05 Dec 2009, 08:35

uite venisi si ziua asta si fara zapada:) sa vad care cum ajung si eu la cta.poate aduc si bmw z4 dar pina diseara mai este ceva timp..salutari tuturor

05 Dec 2009, 09:41

am mai adus cateva abtibilduri, sper sa ajunga la toata lumea.

pun lista cum prind 10 minute libere.

05 Dec 2009, 12:23

LISTA:

Suporti de numere = 12 lei setul

djlex
catalinboldeanu
bebi0280
guleama constantin
1 - la liber

Abtibilduri noi cu scris clubford.rod

raj kapur
radur (x2)
martini
tomy25 (1 sau 2)
d4nutzu
johnny25med
andrei0241
andrei_bogdan_ionut

Daca cineva din lista nu vine la intalnire, sa nu se supere dar daca sunt cereri pentru produsul respectiv il voi da.

Cei cu suportii de numere, sper sa veniti deoarece trebuie sa trimit banii inapoi la asociatie.

Daca uit eu, aduceti o surubelnita pentru cei care isi schimba suportii la intalnire.

Sper ca n-am uitat pe nimeni, daca e ceva in neregula cu listele trageti-ma de maneca! :)

Ne vedem la 4!

05 Dec 2009, 12:56

Abtibilduri noi cu scris clubford.ro

raj kapur
radur (x2)
martini
tomy25 (1 sau 2)
d4nutzu
johnny25med
andrei0241
andrei_bogdan_ionut

Parca eram si eu pt abtipild...dar daca nu sunt acum...poate data viitoare..

05 Dec 2009, 15:36

bursuc, doar n-oi veni de la mangalia si sa ramai fara... ;)

sorry, dar chiar am citit topicul de 2 ori, nu stiu cum de mi-a scapat. o sa il primesti la intalnire.

05 Dec 2009, 18:22

a fost frumos dar fara dovezi fotografice :)

scuze ca am lipsit la mijlocul intalnirii, dar va anunt cu fericire ca AM GASIT ELICOPTERUL intr-un final si e teafar pentru a mai zbura in zile frumoase.
multumiri inca o data pentru spiritul detectivistic dezvoltat lui Oxxo si Junioru85, raman dator!

toata lumea a primit cate stickere a vrut si de care a vrut.

05 Dec 2009, 23:30

Are dreptate Martini.Chiar daca am ajuns la final nu am plecat cu mana goala...m-am ales cu doua stickare...:p

06 Dec 2009, 00:18

si eu am ajuns tarziu dar am plecat complet satisfacut, imi place mult cum mi-a lipit martini abtibildu` pe luneta :D si am reusit sa vad si suspensiile sport de pe fiesta

06 Dec 2009, 13:25

eu am uitat sa vin m am luat cu boxele pentru revelion si am uitat..daca mai ai abtipilduri sa mi spui si mie poate imi dai si mie unu....poate ne intalnim undeva si imi dai martimi...:d
Răspunde