ZCF 2011 la Cluj:
-
perioada: 27 - 30 mai 2011 (vineri-luni, inclusiv); weekendul de Rusalii, cu ziua de luni libera prin lege
-
parcare: chiria ceruta de Polus Center, la o prima 'strigare', este de 1000 euro + tva, consumul de utilitati (curent) fiind tarifat separat, pentru o suprafata de 5000 mp, intre orele 11:00 si 19:00; mi se pare mult, dar n-am termen de comparatie cu chiria de la Targu Mures si Brasov; propun sa vedem costurile pentru parcarea din fata Salii Sporturilor
-
cazare:
Motel Capus are o capacitate de cazare totala de 72 persoane, in motel si casute; pentru
2 nopti de cazare, ocuparea intregii capacitati oferteaza la aproximativ 35 lei/persoana; motelul are o parcare cu capacitate maxima de 90-100 masini; evident, tariful va creste, pentru ca sunt putini cei care iau 2 nopti de cazare; cazarea se poate suplimenta la Motel Gilau si alte pensiuni din zona
-
party: tot la Motel Capus, in cort permanent, incalzit, dotat cu sonorizare, pentru 250 de persoane, meniu "clasic" (nu bufet suedez); meniul contine aperitiv rece, gustare calda (rulada de somon cu cartofi natur), preparat de baza cald (muschiulet de porc rulat cu sos brun, pulpe de pui umplute, legume romanesti cu unt, ciuperci la cuptor, salata de sezon), chifle, fursecuri, prajitura, 1 cafea si 1 suc din gama Pepsi, 1 apa minerala/plata la 0.5l, fructe asortate - totul la 117 lei/persoana
- petrecerea se va tine vineri seara, pentru ca in restul zilelor de weekend sunt, cu siguranta, nunti
-
traseu: Gilau-Floresti-Cluj-varianta Manastur-Grigorescu-continuare pe malul Somesului (imi scapa acum numele strazii)-podul Garibaldi-Sala Sporturilor
cam asa mi-am facut eu temele pe azi

pareri?