Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: CONSTANTA - intalnire lunara

14 Apr 2014, 15:35

Pfiu ... si deja taiasem folie sa'ti aduc ...

14 Apr 2014, 15:48

Hai ca glumeam uratule! Tine acolo folia. In alta ordine de idei maine sigur nu pot ajunge ca fetita sta in 38-39 grade de azi-noapte si clar urmatoarele zile mai sta acasa. Deci pune folia bine si fisa de spalatorie. Multumesc!

14 Apr 2014, 16:52

Ok, ne'auzim! Insanatosire grabnica fetitei ;)

17 Apr 2014, 11:07

Nu ati mai spus nimic despre mini-campionatul de tenis de picior cu mini-reprize si mini-premii dar maxi-distractie :D

17 Apr 2014, 11:51

In primul rand... unde?

17 Apr 2014, 11:53

poate il faceti intr-un week-end, sa vin sa va bat de sa va sara capacele

17 Apr 2014, 12:05

In weekend cu siguranta Adi. Daca sunt doritori trecem la urmatoarele puncte de organizare Andrei. O creta, o parcare si un balon gasim imediat :)

1. adispan
2. andrei0241
3. martini
4. ph3nomen
5.
6.
7.

17 Apr 2014, 12:06

nu asa, in parcare
vreau teren pt tenis cu piciorul; n-aveti pe acolo centre sportive dotate cu asa ceva?

17 Apr 2014, 12:09

Repet, daca sunt suficienti participanti putem sa contribuim fiecare cu cativa lei pentru un teren dedicat, insa sa achit eu in numele a 10 membrii si sa vina 2...

17 Apr 2014, 12:27

Pipal, vreau sa ma bag si eu. In care weekend ne vedem? Sper ca urmatorul, ca asta e Pastele.

17 Apr 2014, 12:35

Care's dimensiunile pentru un teren oficial ptr tenis cu piciorul? Ca mi'e ca daca e vb de terenul de tenis de camp la simplu, chiar daca jucam la dublu, nu or sa reziste toti unui set :D

E vb de 3 mai? Sau lumea pleaca atunci?

17 Apr 2014, 12:57

Sambata 3 mai. Nu de Paste :D

1. adispan
2. andrei0241
3. martini
4. ph3nomen
5. claudiuvuta
6.
7.

17 Apr 2014, 13:10

Pai pe 3 mai sunt in oras. Daca intervine ceva va spun, desi nu cred ca va interveni.
Vad ca deja m-ai inscris. Iar in legatura cu terenul, luati-va cu voi apa minerala rece, caci asa cum spune andrei, ma indoiesc ca vom rezista unui set intreg :))

17 Apr 2014, 20:25

Sambata ne adunam la un jeton." Curatenia de pasti :)

17 Apr 2014, 20:31

Marius, te bagi la o adunare de tenis cu piciorul?

17 Apr 2014, 20:57

Sambata merg la o actiune de caritate pentru niste copii saraci. Cum am mai organizat si cu ClubFord-ul. Marius stie!

Deci daca aveti ceva haine vechi (copii/adulti) dar bune, jucarii, alimente neperisabile sau bani pentru a le cumpara amaratilor cate ceva - le strang eu maine. Binenteles, daca doriti sa participati sunteti bineveniti, imi dati un mesaj in privat si stabilim detaliile. De data asta (este a 6-a editie parca) mergem la Valea Dacilor, 30 copii.

Cu fisa daca vreti poate maine seara.

20 Apr 2014, 10:53

Paste Fericit !

20 Apr 2014, 10:55

Hristoa a inviat! Paste Fericit!

20 Apr 2014, 12:13

Adevarat A-Nviat! Sarbatori Linistite tuturor!

PS: cu evenimentul sportiv v-ati hotarat?

20 Apr 2014, 15:19

Fie ca Invierea Domnului sa va aduca lumina si bucurie in suflet si in casa, sanatate multa si numai implinire.

PS: Multa sanatate printesei micute de la noi.

21 Apr 2014, 09:54

Adevarat a'nviat! Paste fericit!

$1 scrie:$2ambata ne adunam la un jeton." Curatenia de pasti :)

Eu am incercat sambata, nu prea mai aveam ce face p'acasa si am zis sa fac si masina curata. Evident ca era coada pana in strada.
Asa c'am fost ieri (duminica) pe la 14, o masina la rand si una inauntru :)

21 Apr 2014, 18:10

Pai dimineata pe la 09-10 e mai liber,dupa 12 incep sa apara si taximetristi.

22 Apr 2014, 13:57

Sambata posibil sa fi fost inchise o parte din spalatoriile clasice. Sau fix atunci se gasisera toti care stiu de Agip sa faca treaba de 6 lei, asa, pregatirea de Paste.
Oricum, ieri aveam deja gainati pe ea, deci nu a tinut prea mult curata. Da deja intram pe domeniul celuilalt forum :D

22 Apr 2014, 20:16

Dai cu "protectie "pe masina si scapi de folosit rascheta pentru inlaturarea gainatului.dac o sa am si eu parte de "minunatii aeriene" o sa iti arat diferenta.

29 Apr 2014, 00:18

martini, sa-mi zici cand te duci la copii, ca am si eu cateva masinute pe care nu le mai folosesc si weekendul asta cu 1 mai vin acasa, eventual daca faceti o intalnire, ceva, sa anuntati pe aici. Mersi!

29 Apr 2014, 08:06

Eu strang mereu pentru copii, probabil urmatoarea actiune va fi de 1 iunie. Deci daca ai de donat ceva mi le poti lasa oricand, noi le colectam si cand sunt destule mergem; facem asta cam de 4 ori pe an.

In weekendul asta vad ca nu a mai zis nimeni nimic pentru intalnirea la tenis de picior, deci o amanam pentru cand sunt mai multi doritori.

29 Apr 2014, 19:50

Chiar asta vroiam sa vad, daca s'a stabilit ceva ptr weekend, ca nu mai verificasem de mult topicul. Un ceai, macar? Sau ceva in aer liber, daca tot e frumos?

29 Apr 2014, 23:00

Hai sa ne vedem pe dupa-amiaza, sambata. Langa masini sau langa o bere. Doritori?

29 Apr 2014, 23:15

Daca ramane ptr sambata dup'amiaza, aminteste'mi sambata pe zi, eventual prin SMS, sa'ti aduc folia ;)

30 Apr 2014, 13:26

Eu cred ca pe saptamana viitoare ar fi mai bine o intalnire , poate se potoleste si vremea asta si oricum poate dupa 1 mai unii vor sa-si traga sufletul sau sunt plecati ...
Răspunde