de paul91 » 04 Noi 2010, 19:08
salut! Imi cer scuze pentru intarziere in ceea ce priveste cititul topicului destinat clujenilor intrucat sunt in anulI, la AR, si a fost mai greu cu acomodarea.In ceea ce priveste ZCF as fi dispus in limita posibilitatilor materiale si a timpului sa ajut in organizare( stiu cam ce inseamna o astfel de organizare, am mai organizat un eveniment in orasul Petrosani(HD), ziua motociclistilor acum 2 ani, un eveniment putin mai restrans(doar Valea Jiului) dar si atunci a fost bataie de cap, deci si aici va fi, asa ca sunt dispus sa ajut).
Si in ceea ce priveste cauciucurile(buburuza mea-Ford Ka 2000) are nevoie de o pereche 165/60R14 nu leam vazut pe nici una dintre oferte si prin magazine cam la fel. oare de ce?Sunt raritati?
Mi se pare ciudat, mai ales ca in manualul de utilizare nici nu apare aceasta dimensiune, apare 160/60R14, dar eu am luato cu aceste cauciucuri din Germania, si astea sunt scrise si in cartea de identitate., si ideea unor cauciucuri+ jante de 13(155/70R13- care sunt scrise in carte) nu ma incanta.
Multumesc mult!
EX Ford Ka 1.3, 60CP 2000, WF0BXXWPRBYY89308
Dezmembrez Ford Ka An 2000Dotari:Inchidere, geamuri+Oglinzi electrice+AC+4 Airbaguri,Casetofon, Parbriz incalzit, Reglaj electric faruri