Eu zic ca se mai pot discuta aceste aspecte la intalnirea de manie

... dar sa nu fie prea tarziu cu rezervarea.
Daca locatia ramane Tei:
- pt. cei ce vin si nu sunt din Bucuresti ... daca vin dinspre DN1 / A1 ... ajung in intersectia de la Piata Victoriei, o iau pe Bl. Iancu de Hunedoara - cel care duce spre Dinamo si mai incolo spre Bucur Obor. Dupa ce se trece de Dinamo (deja sunteti pe Sos. Stefan cel Mare), in acea intersectie trebuie sa faceti stanga, dar este INTERZIS. La acel semafor faceti dreapta, mergeti 50m si intoarceti. Ajunsi iar in acea intersectie, mergeti inainte (Dinamo ramane pe stanga; urmati linia de tramvai) - ati ajuns pe Bl. Barbu Vacarescu
- pt. cei care vin dinspre A2 / Buzau/Urziceni... ajung la Bucur Obor si o iau pe Sos. Stefan Cel Mare... mergeti pana la intersectia de dinainte de Dinamo, unde faceti dreapta (e si o linie de tramvai) - ati ajuns pe Bl. Barbu Vacarescu
De aici, mergeti pana la prima intersectie unde faceti dreapta - Bl. Lacul Tei, in 50-60m dupa ce faceti dreapta se va vedea, pe dreapta, Circul de Stat si Parcul Circului. Mergeti asa pana dati iar de o intersectie cu linie de tramvai (la dreapta e str. Maica Domnului, la stanga e Grigore Moisil; mai e si un supermarket in acea intersectie, pe dreapta).
De aici, in functie de unde e localizat terenul de fotbal, eu nu stiu

, se merge ori inainte ori la stanga. Rog colegii care stiu.. sa dea detaliile necesare.
http://www.bucuresti.com.ro/index.html/ ... 0&yMap=670