Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: intalnire Pitesti

10 Ian 2009, 21:40

Multumim celor are au avut placerea de a da curs intalnirii de astazi. Asteptam mai multa lume la intalnirile viitoare unde sper sa vina si cei care promit in prealabil ca vor fi prezenti. Bafta!

11 Ian 2009, 14:16

nu am ajuns :(( :((
lucrez la o porcarie de serviciu
sofer la interventii apa-canal si am ajuns la ora 20 acasa (am fost de serviciu)
imi pare rau ca nu am ajuns
puteam sa vin si cu masina de serviciu ca tot FORD este -transit-
data viitoare nu voi mai rata intalnirea
mii de scuze

11 Ian 2009, 15:07

$1 scrie:$2u am ajuns :(( :((
lucrez la o porcarie de serviciu
sofer la interventii apa-canal si am ajuns la ora 20 acasa (am fost de serviciu)
imi pare rau ca nu am ajuns
puteam sa vin si cu masina de serviciu ca tot FORD este -transit-
data viitoare nu voi mai rata intalnirea
mii de scuze

lasa coco nu mai fi suparat . o sa gasim o data mai accesibila, si o sa fim amandoi atunci

23 Ian 2009, 23:22

Data viitoare sper sa pot sa vin si eu

24 Ian 2009, 12:11

vei fi bine venit. bafta!

10 Feb 2009, 14:03

Vad ca am lasat-o cam moale pe aici cu activitatea.
Eu revin cu o propunere: intalnire cu orice fordist din zona la Cozia, mai exact la DADA, la un bun ciolan.
Ca data: 28.02.2009. Ultima zi de februarie, ultima zi de iarna calendaristica si, in plus, e... sambata! Asa ca ar fi pacat sa nu o sarbatorim cu un ciolan excelent! Sau, daca vrei, incercati altceva, dar adevaratul castig tot la... ciolan este!
Evident ca nu trebuie sa fie singura atractie, dar cel putin pentru mine o sa fie principala.
Astept pareri, idei, opinii si afirmatii. Daca lumea e interesata peste asteptari, deschidem topic nou.

Concluzia: Ciolan - Dada - Sambata, 28 Februarie

Re: Intalnire Pitesti. Update: intalnire zonala -Dada- 28.02.09

10 Feb 2009, 14:39

daca nu ma insel tot tu ai venit cu acesta propunere pt Cozia care e una interesantam insa cred ca am merge mai bine in sezonul caldm pentru ca zona e frumoasa si se pot face mai multe activitati; insa o sa vedem ce spune lumea. Daca voi sunteti fordisti de prin zona, e ok, va puteti intalni voi. Insa eu astept o noua intalnire in Pitesti la care sper sa vina mai multe persoane posesoare de ford. (cel putin 15 sper eu). pana atunci, multa bafta!

11 Feb 2009, 11:12

Unde ne intalnim? Cand? Vin si eu ... Cine propune locul, data, ora ...?!?

11 Feb 2009, 11:14

Ati facut intalnire in Pitesti? Se mai face? Cand?

11 Feb 2009, 15:21

Intalnirea din Pitesti a fost intr-o sambata, ora 15.
Pe viitor, propun aceeasi zi, aceeasi ora.

Intalnirea cu plimbare la Dada este pentru sambata, 28 februarie, si dureaza cam toata ziua tinand cont de faptul ca pana la Cozia sunt cam 100km. Sper ca la intalnirea asta sa se anunte fordisti poate si din Valcea.

12 Feb 2009, 12:05

$1 scrie:$2(...) Sper ca la intalnirea asta sa se anunte fordisti poate si din Valcea.

Din Craiova se anunta! (adica eu, daca nu am fost suficient de clar! :P)

21 Feb 2009, 09:12

ce se mai aude de intalnire?
se mai tine pe 28?
tot la cozia?

23 Feb 2009, 08:57

Daca vremea tine cu noi, intalnirea va avea loc pe 28 la Cozia la DADA. Daca ninge iarasi ... mai vedem :)

02 Mar 2009, 11:42

Salut Fordisti Pitesteni!
As dori si eu un sticker cu CLUBFORD. Aveti vreunul disponibil si pentru mine?

02 Mar 2009, 12:41

A avut loc intalnirea? In Pitesti nu facem o intalnire?

02 Mar 2009, 14:55

nu stiu daca a avut loc intalnirea la DADA; se va mai face o intalnire si in pitesti cat de curand. bafta!

03 Mar 2009, 08:39

La DADA a avut loc intalnirea, dar ca si data trecuta au fost fix 2 forduri.

Re: Intalnire Pitesti

04 Apr 2009, 20:10

Poate dupa Pasti facem o intalnire si in Pitesti.

04 Apr 2009, 23:10

A trecut ceva timp de la prima intalnire din Pitesti si am gandesc ca poate ar fi bine sa punem bazele cele-i de a doua intalnire; poate sambata 11 aprilie? undeva intre orele 12:00 - 17:00 (stabilim o ora de comun acord) cu rugamintea de a se anunta de data aceasta pe cat posibil mai SIGUR venirea cat mai multor posesori de FORD. Astept opinii, sugestii. BAFTA!!!

05 Apr 2009, 21:57

E bine si pe 11. Eu am zis dupa Pasti pt ca m-am gandit ca pana atunci o sa mai fie lumea ocupata cu pregatiri, plecata in concediu sau pe la bunici etc, dar daca se anunta doritori cu atat mai bine. Eu zic ca 90% o sa vin, restul de 10% mai vad ceva mai aproape pt ca e posibil sa se anunte niste musafiri :P

06 Apr 2009, 07:50

Eu as veni cu drag sambata asta dar sunt "programat" pentru o vizita in afara localitatii ... Ma intorc in Pitesti duminica pentru ca am o onomastica in familie de "Florii" ... Cam nasol pentru mine pentru ca e foarte posibil sa nu pot veni la intalnire ...

06 Apr 2009, 15:20

astept in continuare doritori de intalnire si pareru cu privire la acesta! bafta!

06 Apr 2009, 18:19

seara buna la toata lumea
si eu vreau sa vin dar nu mai promit
am mai promis si nu am putut ajunge
tocmai vineri aflu sigur daca ajung

07 Apr 2009, 13:55

Sambata nu pot ajunge: duminica este etapa internationala de VTM la Campulung, iar Racing Nick este sponsor principal, asa ca ar fi urat din partea mea, ca sponsor principal, sa lipsesc de pe acolo.
Multa bafta!

09 Apr 2009, 08:56

Pana maine seara ar trebui sa se anunte cat mai sigur cine vine la intalnire. Locatia ramane tot la stadion?

09 Apr 2009, 11:24

dupa "activitatea" pe care o vad aici, nu cred ca va mai avea loc intalnirea sambata, fiind prea putini oamnei care s-au anuntat. daca nu apar minuni pana maine seara, cred ca vom incerca organizarea unei intalniri dupa Paste. Bafta!

09 Apr 2009, 12:56

Deci nu se mai tine sambata pe 11.04.2009? Eu veneam sigur daca se tinea intalnirea la stadion (sau oriunde in Pitesti).

09 Apr 2009, 13:18

Se va hotari pana maine seara daca se tine sau nu, in functie de cati se anunta.

09 Apr 2009, 13:52

Si unde ne anuntam? Eu sunt liber sambata dupa ora 14.30.Unde trebuie sa ma inscriu :D ?

09 Apr 2009, 17:05

deci sa inteleg ca pana acum am fi 3 oameni disponibili pt sambata. sa vedem dc se mai aduna..... Nu trebuie sa te inscrii nicaieri; pur si simplu iti anunti aici intentia de a veni la inlanire si atat. Data trecuta am fost 5, deci nu foarte multi nici atunci. Mai asteptam doritori. Bafta!
Răspunde