Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: Intalnirea membrilor din jud. Hunedoara

01 Noi 2009, 18:21

$1 scrie:$2b]VA ASTEPT !!!!

Si noi pe tine. :-*

01 Noi 2009, 21:26

@ parintele_2771 Tu aduci bradul amorak aduce beteala rad-deva aduce globurile iar eu........o sa fac pe mosu =)) =)) iar cadourile si le cumpara fiecare pe ale lui :D facem un pic mai repede craciunul ;) si ca sa fie treaba treaba facem si o pipa a pacii ..........binenteles de pin :D

03 Noi 2009, 08:33

Pentru o mai buna mediatizare a evenimentului de sambata, de astazi a intrat anuntul si pe Radio Big FM Deva.... :D

Sper sa reusim sa ne adunam in numar cat mai mare !!!!

07 Noi 2009, 10:48

Salut,
Sint si eu un nou fordist prin zona.
Din pacate nu pot sa vin simbata la intilnire desi as fi dorit. :(
Sper ca data viitoare sa reusesc.
Have Fun !
Postati si niste poze de la intilnire!

07 Noi 2009, 14:56

Se pare ca eu m-am legat primul la net dupa intalnire. A fost misto, pe cand urmatoarea?
Ar fi super sa prindem un week-end cu vreme la fel de buna ca si astazi sa tragem si-un grill inainte de a da zapada. :)

07 Noi 2009, 16:47

De acord cu tine Mariusik eu cred ca am ajuns cel mai tarziu acasa, am prins accidentul de la Santuhalm :(

07 Noi 2009, 21:19

$1 scrie:$2e acord cu tine Mariusik eu cred ca am ajuns cel mai tarziu acasa, am prins accidentul de la Santuhalm :(

eu dak n-am pierdut vremea cu shefa ca tine am ajuns fara sa am parte de coloana....
in schimb am vazut altceva pe drum....la Pestish era din nou radaru si prinsese o nunta erau vreo 5-6 mashini oprite :)) shi nuntashii faceau scandal pe acolo.

07 Noi 2009, 21:26

$1 scrie:$2b]Pentru o mai buna mediatizare a evenimentului de sambata, de astazi a intrat anuntul si pe Radio Big FM Deva.... :D

Sper sa reusim sa ne adunam in numar cat mai mare !!!!

M-AM GANDIT SA AJUT SI EU LA O MEDIATIZARE MAI BUNA A EVENIMENTULUI .... VOI LISTA SI IMPARTII FLUTURASHI PRIN TOT JUDETUL...CUM SUNT PLECAT CU MUNCA MAI PESTE TOT IN JUDET AM ACEASTA POSIBILITATE...SI UNDE VOI VEDEA UN FORD II PUN LA STERGATOR UN FLUTURASH....CE ZICETI???? DA PT ASTA AM NEVOIE DE UN VOLUNTAR CARE SA II CONCEAPA SI SA IMI TRIMITA PE MAIL...DE PRINTAT II PRINTEZ EU.( licutzahd@yahoo.com)<<-- astept aici modelele voastre de fluturashi.

P.S nu uitati sa fie trecut pe ei si adresa forumului precum si faptul ca intalnirea are loc lunar in primul week-end din luna in deva.(sau poate ne mai intalnim si pe altundeva ...dar asta mai vedem noi pe parcurs.) SI EVENTUAL SI UN NR DE TELEFON PT CEI CE NU AU NICI O TREABA CU NETUL ...SA NE CONTACTEZE PT A AFLA ORA SI LOCATIA.

07 Noi 2009, 22:03

Nu e deloc o idee rea, la cate forduri sunt. ;)

07 Noi 2009, 22:10

$1 scrie:$2u e deloc o idee rea, la cate forduri sunt. ;)

sunt....din ce in ce mai multe...si majoritatea nu au habar de acest forum...da poate reusim sa le facem cunostinta cu el ;)

08 Noi 2009, 10:44

Imi pare atat de rau ca nu am putut veni si eu la intalnire dar ce sa-i faci daca te cheama datoria :(

08 Noi 2009, 11:20

Mesterii noi de ce nu avem un topic de discutii libere la Cafenea?

08 Noi 2009, 11:36

Pozele nu le urca nimeni? promit ca data viitoare vin cu aparatul ;)

08 Noi 2009, 12:16

poi ieri ati facut si poze??? eo le-am ratat dak am ajuns mai tarziu...

08 Noi 2009, 12:56

La rugamintea colegului rad_deva, aveti aici linkul cu inregistrarea de la radio:
http://www.220.ro/6S7YzXFfk5/CF-Hunedoara

09 Noi 2009, 20:26

ieri am pus la stergatoare vreo 25 de fluturashi cu intalnirea din 5 decembrie, astazi am mai listat 30 pe care sper sa reusesc sa ii impart maine cat sunt la munci.;)

10 Noi 2009, 10:07

Bv ;)

10 Noi 2009, 11:18

Eu m-am saturat de stat in casa si de ploaie. Daca e vreme decenta in week-end, mergem la un grill?

10 Noi 2009, 19:26

$1 scrie:$2u m-am saturat de stat in casa si de ploaie. Daca e vreme decenta in week-end, mergem la un grill?

eu ash fii de acord:D

10 Noi 2009, 19:30

daca tot ati venit cu propunerea, hai alegeti si locul.

10 Noi 2009, 19:32

pai asta putem sa stabilim si cand ne intalnim...zone unde putem merge ar fii .... de ex: cincis, muresh, strei.. retezat...etc...vedem catzi ne strangem si stabilim impreuna o locatie sa fie bn pt toti..

10 Noi 2009, 21:21

$1 scrie:$2aca tot ati venit cu propunerea, hai alegeti si locul.

Trebuie loc nitel ferit de vant si cu ceva locuri de parcare. Also, trebuie si drum bun pana aproape de zona, pentru ca acum e pamantul moale de la atatea ploi. La Soimus, anyone?
Sambata sau duminica?

12 Noi 2009, 14:58

Grill, anyone? :)

12 Noi 2009, 15:25

Eu zic ca pe Silvas in Curba aia mare S e loc ferit de vant, drum excelent pana acolo putem iesi cu masinile afara plus nu pute ca la Soimus ca nu e nici un abator in zona ;)

13 Noi 2009, 10:18

$1 scrie:$2u zic ca pe Silvas in Curba aia mare S e loc ferit de vant, drum excelent pana acolo putem iesi cu masinile afara plus nu pute ca la Soimus ca nu e nici un abator in zona ;)

TIbi draga.....acolo este dealu fericirii tu nu shtii??? unde zici tu papam barbeque si sub talpi avem covor de prezervative folosite:))

13 Noi 2009, 10:26

sunteti fenomenali !!!!! =D>

25 Noi 2009, 22:17

Fac anuntul si-aici, pentru hunedorenii care nu s-au inscris inca in GRUPUL HUNEDOARA si n-au primit mesajul privat. Asadar:

SAMBATA, 5 DECEMBRIE 2009, ORA 11 am, PARCAREA DIN FATA STADIONULUI CETATE DEVA VA AVEA LOC INTALNIREA LOCALA A MEMBRILOR DIN JUD. HUNEDOARA.

Pentru detalii va stau la dispozitie.
Rog pe cei interesati sa-mi confirme participarea prin MP.

28 Noi 2009, 16:09

Bun, si gratarul il facem in parcare? :)

01 Dec 2009, 12:15

ai tu ce ai cu gratarul, ti-e foame? :))

01 Dec 2009, 14:20

@marius3k: sper sa fie de acord amorak sa-ti luam amandoi un gratar pentru intalnire... deci ce preferi: pui, porc, vita? :D
Răspunde