$1 scrie:$2Eh...uite pentru acest motiv, eu nu mai vin maine!!!
Nu insistati, nu are rost.
Cu stima, (pentru cine MERITA!!)
Nu cred ca merita sa ma justific, (pt. ca astfel de replici precum cea de mai sus sunt la limita jignirii - in opinia mea), dar trebuie sa explic situatia macar din bun simt pentru colegii nostri...
Nu stiu ce-ai inteles tu, Ciprian, dar eu unul n-am inteles nimic, dupa cum le-am spus si baietilor. Am spus destul de devreme (inca din cursul zilei de ieri) ca plec singur, pt. ca nu mi se parea corect sa va chinui (pe cei din Bacau) purtandu-va prin magazinele din Roman. Eu aveam ceva cumparaturi de facut si de-aia am vrut sa plec mai devreme, pt. a ajunge la timp la Hanu Ancutei si a nu incurca pe nimeni. N-ar fi fost prima intalnire la care n-am venit in grup organizat si probabil ca nu va fi nici ultima. Ideea era sa ne intalnim acolo, nu ? Pt. asta veneam. Atata timp cat tu (si oricine altcineva) nu ti-ai exprimat dorinta de a pleca impreuna, am crezut ca sunt liber sa plec si singur si sa-mi rezolv treburile. Ai scris pe forum ca vrei sa mergem impreuna ? Mi-ai dat vreun telefon ? Nu. Si-atunci ? Sau asteptai sa te sun eu ?
Eu aseara si azi (pana acum) n-am mai intrat pe forum, am avut altceva de facut. Daca as fi intrat, as fi vazut postul tau si lamuream lucrurile pe loc. Puneam mana pe telefon si te sunam....Sa stii ca nu-mi cad "galoanele" daca dau un telefon. Tie iti cad ?
Ma rog, asa a fost sa fie. Asta se cheama lipsa de comunicare. Repet, nu ma consider vinovat cu absolut nimic, avand in vedere faptele. Imi pare rau de colegii nostri, care nici ei n-au inteles nimic din toata povestea asta, dupa cum ai observat. Probabil cred ca cine stie ce avem de impartit noi doi, iar eu spun cu mana pe inima ca n-am nimic de impartit cu nimeni, si mai ales cu tine.
Da-mi voie sa spun ca e o comportare demna de bebe de gradinita (''imi iau jucariile si plec") si nu de om matur.
In rest, baietii sunt ok, jos palaria, fete/neveste/stewardeze frumoase, atmosfera placuta.
Asteptam ceva prim-planuri de la Paul.