Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: Intruniri de noapte Bucuresti -17Jul 21:00 ACADEMIE

17 Iul 2009, 17:05

Eu am vrut sa mai vin,dar ma amenintat moderatorul BoogY ca imi rupe picioarele daca ma prinde si avand in vedere ca le.am mai avut rupte,l.am luat in seama. :-S ............................ =))

17 Iul 2009, 17:30

Domnu Gabi,chiar asa am zis? Nu-mi amintesc,si eu nu beau alcool domnule...

17 Iul 2009, 17:37

Da,da si ai mai spus ca imi umfli si ochii. :-S
Te astept maine sa vii la mine si sa.ti ceri "scuze" si sper sa fii conditional. :))
Referitor la bautura,exista destule poze care confirma spusele mele. =))

Bafta la intalnirea de seara,am vorbit cu tov.Asgard si zicea ca a inceput sa se inoreze la Bucale. :)

Re: Intruniri de noapte Bucuresti -

17 Iul 2009, 17:38

$1 scrie:$2rea departe :D

acelasi lucru pot sa-l zic si eu despre academie.

17 Iul 2009, 17:44

Bla bla,cine vrea sa vina vine...nu stiu de cate ori am venit la intalnire de la Ploiesti asa ca scuzele astea sunt nule in fata mea!

17 Iul 2009, 17:56

=D> =D> bravo domnu' boogye! ne vedem la 9

17 Iul 2009, 18:04

apar si eu pe la 9-9 si 30 maxim

17 Iul 2009, 18:10

si mai mult decat atat, nu va obliga nimeni sa veniti. daca vreti veniti, daca nu vreti, nu veniti...si iar asa...

e ca si cum as oferi o roata, si toti or sa imi sara in cap ca ei au nevoie de volan.
da` frate, te-am intrebat eu ce vrei?!?!

daca unii se intalnesc intr-un loc ca asa au convenit, nu va impiedica nimeni de exemplu sa va intalniti in alt loc... si daca sunteti mai multi, sigur or sa vina si ei dupa voi...

imi aduc aminte de isprava lu` boogy care a facut o intalnire peste una propusa de mine, el la Casa Poporului, eu la Academie. si dupa vreo 15 minute il vad pe boogy cu coada intre picioare ca isi face aparitia la Academie.

deci... hai la intalnire! undeva... acolo....

17 Iul 2009, 20:29

Astept ziua in care "bibanu" o sa vina la intalnire...si "asgard" cu bestia galbena....nu de alta ...dar sa ne clatim si noi ochii la masini din fier.

17 Iul 2009, 21:30

Multumesc de invitatie Bil,
Dupa cate se lasa sa se inteleaga,cand Granada va fi gata,trebuie sa vin cu ea sa v.o prezint si astfel rezolvam ambele probleme. :)
Acum trebuie sa transez cu tov. Asgard sa vad cat imi cere ca sa ma ia la Bucuresti,sper sa nu ma treaca la tarif de "urgente".

17 Iul 2009, 22:50

Cand am spus eu domnu Gabi ca va umflu ochii? Nu cred asa ceva!
A fost frumos in seara asta,n-au fost 30masini dar tot a fost bine

17 Iul 2009, 22:54

A fost doar o provocare cu ajutorul careia am aflat ca ai ajuns la Bucuresti si de aici rezulta ca ma vizitezi maine cu tov. si cu tov. :D
Scuze de presiunea psihica. ^:)^ ^:)^ ^:)^

17 Iul 2009, 22:57

Bibane,cred ca tu esti defapt psiholog...spune drept!:)) Hai la discutii libere ca dam in offtopic si trebuie sa ma amendez si nu e bine:))

Re: Intruniri de noapte Bucuresti la Academie -

18 Iul 2009, 11:58

OK .. deci acest topic va avea de acum titlul: Intruniri de noapte Bucuresti la Academie
Se va face altul care se va numi Intruniri de noapte Bucuresti .. in care locatia va fi stabilita cum era pe vremuri aici.
Cine stie .. poate reusim sa facem 2 intruniri in aceeasi noapte, in 2 locatii diferite si in fiecare locatie sa se adune cel putin 20 masini :P

18 Iul 2009, 12:26

Aloo domnu Alexandru iar facem exces de zel?:)) Parca eram singurul moderator pe aici:P Glumesc,e bine asa cum zici tu ai avut o idee buna!

18 Iul 2009, 12:37

$1 scrie:$2..

imi aduc aminte mai demult cand am fost acuzat ca destabilizez si fac bisericute cand mi-am permis sa sustin propunerea cuiva pt polivalenta...

19 Iul 2009, 10:19

Cornele...tu oricum esti turbulent de fel.....semeni cu mikiduta....ala care isi baga coada peste tot si strica lucrurile...nu se vor face 1000 de topicuri pt intalniri de noapte...ramane asta ca si asa are mii de posturi. se va face poll la fiecare antalnire care se va face

19 Iul 2009, 13:03

ma, nu sunt turbulent, ci mai spun lucrurlor pe nume :D cum ar fi ca unii din noi tipa ca locul ala e departe, dar nu-i deranjeaza deloc ca cineva din locul ala vine pana la ei ;) interesu personal primeaza, restu... da-i in puii mei frate ;)
de fapt ai dreptate, creez turbulente :) Oricum, cel mai mult ma mira ca nu v-ati plictisit de academie. mai variati si voi acolo, la un sexy club ceva :P

19 Iul 2009, 13:12

Daca ar fi dupa mine intalnirile ar treb sa fie facute fara masini ..la berarie

19 Iul 2009, 13:55

ai sunt de acord cu asgard! dar nici asa nu e bine, ca e destui care nu servesc alcohol..

19 Iul 2009, 16:50

Deci azi vine cineva la Academie?

19 Iul 2009, 17:00

la ce ora si cine se prezinta, vreau si eu sa va arat masina:P, vb serios

19 Iul 2009, 17:04

la berarie se gasesc si bauturi nealcoolice pt doritori din cate stiu. se procedeaza asa : berarii fac cinste la neberari cu suc, iar la sfarsit neberarii duc berarii cu masina acasa.

19 Iul 2009, 18:21

Deci pana la urma .. isi mai face careva aparitia? :)

19 Iul 2009, 18:21

eu as veni in seara asta la academie... pe la 21:30 22:00

19 Iul 2009, 18:22

Alti doritori? :D

EDIT: eu am niste treaba in oras asa ca ne vedem la intoarcere :D trec macar sa va salut

19 Iul 2009, 20:19

vad ca nimeni nu a zis nimic.... totusi eu o sa fiu acolo la 21 30

19 Iul 2009, 23:22

Am fost si la academie si la polivalenta ... nu a aparut nimeni inafara de mine, darkmic si alimond. ..... in schimb s-au deschis 10 topicuri ... [-X :D

20 Iul 2009, 11:35

am si eu o intrebare, akolo in fata Academiei mai vin si cei de la alfa club? am trecut pe akolo la orra 9 si erau baietii akolo!:|

20 Iul 2009, 11:37

Nu,am inchiriat pe veci tot platoul de la Academie,nu au voie altii sa calce pe acolo:))) Da,se aduna si de la alfa si de la reno si bwm si opel si audi si care mai vin....
Răspunde