Re: Intalnire lunara CONSTANTA samb 6 mar ora 16 Aqua Magic

am tot analizat frecventa intalnirilor in ultimii ani, si o data pe luna a fost ok. uneori suntem 3-4 alteori 17-18. daca o facem mai des, probabil o sa fim 1 maxim 2

daca sunteti de alta parere ca vor fi mai multi, nu e nicio problema in a pune intalnirea mai frecvent, cum fac cei din bucuresti de exemplu. dar acolo sunt multe sute de membri activi, aici constanta are mai putini.
legat de suportii de numere: am doar 1 singur set si cel putin 3 cereri. va rog sa ma intelegeti ca nu am cum sa fac diferente intre voi si sa il dau unuia in detrimentul celorlalti. asa ca cel mai "curat" mi se pare sa il dau primului care mi-l cere la intalnire. Oricum, cei care raman fara vor primi si ei in curand, ca astept inca un transport

abtibilduri mai am doar formatul vechi mici si mari, ovale albe care se lipesc unde vreti voi si pe sticla si pe tabla. d-alea cu scris clubford.ro nu mai am, au fost foarte putine si cereri foarte multe, s-au dat ca painea calda. dar, sper sa mai primesc si din alea de la "centru"

Constanta - intalniri locale
Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
-
martini - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Focus 2 facelift 1,6 GPL