Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
11 Apr 2010, 10:42
primele poze au inceput sa apara pe club -
gallery/menu.php?gallery=public&album_id=599va rog,
sergiu si
granadaf sa nu uitati sa imi trimiteti pe e-mail pozele. multumesc!
11 Apr 2010, 14:21
sa vada si cei din tara cum se face o intalnire Club Ford ....
11 Apr 2010, 15:58
multumesc martini pt stergerea absentelor nemotivate

20 de masini am fost dupa numaratoarea mea..un record cred...

la noi ca la nimeni - un fordist a venit cu 2 masini de odata....am avut inviatul special focus RS...nu cred, adica sunt sigur ca nici o alta regiune din comunitatea club ford nu se poate lauda cu asa ceva

suntem smecheri
numai bine
11 Apr 2010, 16:04
bai din pacate pozele care le am facut eu au iesit cam intunecate dar imi cer scuze
11 Apr 2010, 17:11
eu 23 de masini am numarat in total insa nu toti au stat pana la urma.
11 Apr 2010, 17:16
confirm, 23 in total, doar ca nu toti simultan, in decurs de o ora jumatate cativa au plecat dar intre timp au venit altii.
11 Apr 2010, 18:26
si cu toate astea..din 20-23 de masini... o singura felina (Puma) a fost prezenta...
11 Apr 2010, 18:54
$1 scrie:$2ultumesc martini pt stergerea absentelor nemotivate

20 de masini am fost dupa numaratoarea mea..un record cred...

la noi ca la nimeni - un fordist a venit cu 2 masini de odata....am avut inviatul special focus RS...nu cred, adica sunt sigur ca nici o alta regiune din comunitatea club ford nu se poate lauda cu asa ceva

suntem smecheri
numai bine
A fost la o intalnire lunara din Bucuresti un RS tot asa verde, acum 2-3 luni parca. Oricum frumoasa intalnirea si la voi
11 Apr 2010, 19:14
multumim multumim.
care e cu un mondeo negru mk3 ct 85 JNR ? ca ne-am salutat azi in oras insa nu avea sticker. si imi era cunoscut numarul...
11 Apr 2010, 19:47
$1 scrie:$2ultumim multumim.
care e cu un mondeo negru mk3 ct 85 JNR ? ca ne-am salutat azi in oras insa nu avea sticker. si imi era cunoscut numarul...
99% ca e Junioru85
11 Apr 2010, 20:04
Da, el e, n'are sticker, are doar suport de numar cu ClubFord, insa, intr'adevar, sare mai greu in ochi decat un sticker
11 Apr 2010, 21:34
Imi pare rau ca nu am fost si eu, din pacate sunt in voiaj...

Vin in tara in august... atunci voi mai veni si eu la intalniri. Felicitari pentru prezenta numeroasa.
11 Apr 2010, 23:54
E timp

Vant la pupa pana atunci! Multi navigatori fordisti, din cate vad. La intalnire am fost 3
12 Apr 2010, 07:37
merci raj, asa banuiam si eu.
dragilor, urmatoarea intalnire 8 mai ... nu cred ca e nevoie de vot intre 1 si 8 mai... astept pareri azi-maine ca sa schimb titlul topicului.
12 Apr 2010, 08:40
Pai daca tot s-a votat ptr. data de 10 intilnire trebuia sa fie si de nota 10
Cred ca nu se astepta nimeni sa ne stringem asa de multi.
Ce inseamna "domne" soarele si vremea frumoasa.
Multumesc Granadaf pentru sfaturi, m-am mai linistit un pic.Am fost duminica la Braila si am mers OK(in medie cam cu 120 Km dar am avut si portiuni cu 140-150 Km).Ramine sa schimb toate bujiile si sa va tin la curent daca am mai avut probleme.Bafta la intilnirea off-road
Cristi mersi ptr. pont, cind m-am intors ieri de la Braila am reperat parcul in Valu, urmeaza sa ajung zilele astea(in functie de buget

)
Denis sper sa rezolvi problema cu martorul de bujie aprins.
Martini asta da intinire
Avem acum un nou record de batut, ramine sa vedem daca la urmatoarea intilnire reusim sa-l depasim
12 Apr 2010, 10:52
Pentru mine a fost o intilnire trista si neinspirata,deci,cred ca ar trebui luat o hotarire...pina nu imi iau si eu RS sau ST sa fie interzisa aparitia bolizilor mai sus mentionati,adica sa stea toti sa le ploua in gura dupa asa bombonici si noi astialalti...nimic,acrii mai sint unii struguri,felicitari baietilor care au venit la intilnire cit si posesorilor de RS si ST,mi-au placut frumusetile alea
12 Apr 2010, 15:11
Eu as zice ca 8 Mai e bine, sper si soarele sa tina cu noi!
12 Apr 2010, 16:16
cam asa ziceam si eu sau, daca se vrea si daca se poate, ne intalnim inainte, pe 24 aprilie, poate impartim si niste idei despre zone de gretar mai deosebite
12 Apr 2010, 21:07
salut cossmin ,
daca vezi ceva interesant pe la valu sau daca a mai adus ceva masini , da-mi un bip , succes cu spoilerul ,
bafta.
12 Apr 2010, 21:31
salut ms cossmin am rezolvat cu martorul merge impecabil zbor cu masina zilele astea plec in turcia si dupa italia aduc marfa haine noi firme si calitate 100% de vara cine vrea contact me

OOO da martini ramane pe 8 mai super:P
12 Apr 2010, 22:41
data viitoare o sa fim mai multi ...suparati colegii de la munca ca nu au fost anuntati si ei....aici vina mea...vreti data viitoare un Ford din '70 ?
12 Apr 2010, 23:00
^iusufedwin daca cei care au fost prezenti de data aceasta, vor putea sa ajunga si pe 8 mai, ar fi peeerfect. sper sa doboram recordul de 23-24

cat despre mashinutza din '70 ...cu cat mai multe exemplare mai rare cu atat mai bine... ne mai clatim ochii
13 Apr 2010, 07:21
am schimbat titlul pt 8 mai.
cred ca va fi ultima intalnire la aquamagic pana prin toamna ca incep sa vina turistii. asa ca o sa ne gandim la vechile locatii pentru vara, sau la unele noi neexplorate inca.
LE: am primit pozele de la denis, adi si sergiu. multumesc mult! cu alte cuvinte sunt toate la mine, zic eu ca in maxim 2 zile sunt aranjate si puse pe forum si revin cu link-ul.
fenomene, ti le incarc pe serverul tau cand le-am terminat. poate lasi acolo filmuletele sa le vada lumea, ca pe serverul clubford nu avem cum.
13 Apr 2010, 11:53
^le las..le las..

doar sa ajunga

eventual voi face si-o galerie foto alternativa celei de aici, daca e nevoie.
13 Apr 2010, 17:41
salutare
ma bag si eu , ramane 8 mai .
bafta.
14 Apr 2010, 18:05
am un deces in familie, o sa mai intarzii cu pozele 2-3 zile...
14 Apr 2010, 19:13
condoleante , daca te putem ajuta cu ceva ?
Ultima oară modificat de
martini pe 14 Apr 2010, 21:01, modificat 1 dată în total.
Motiv: multumesc mult, nu e nevoie de nimic.
14 Apr 2010, 21:15
alex, condoleante
cu a spus si bengu, te putem ajuta cu ceva?
Ultima oară modificat de
martini pe 15 Apr 2010, 07:35, modificat 1 dată în total.
Motiv: multumesc mult, nu e nevoie de nimic.
16 Apr 2010, 16:41
condoleante Alex
16 Apr 2010, 17:18
multumesc!
toate pozele le-am urcat in galerie,
click aicisper ca seara asta sa reusesc sa pun totul si pe serverul lui phenomenon, si acolo aveti si "extras" filmuletele cu RS-ul.
LE: am inceput sa le urc si la pheno, folderul se numeste "intalnire Club Ford Constanta 10 apr 2010", pentru ftp
click aici user= ford si fara parola, deci acolo lasati campul liber.