Asa...
Sambata, 19 Februarie, orele 10.00 **Salinele Ocnele Mari** Mare Intalnire, Mare...!!!
La sugestia si la cererea expresa, a mai multor colegi si prieteni de forum, Sambata 19 Februarie 2011, am hotarat si am cazut de comun acord sa ne intalnim, atat noi cat si masinile... impreuna si cu, consoartele noastre..., sotii, neveste, prietene si cum mai vreti voi sa le numiti... sa ne intalnim, adunam si relaxam la Salinele Ocnele Mari...
Ora de intalnire v-a fi ora 10.00, pentru a avea timpul necesar sa ne destindem cu adevarat...
Vor fi 2 locuri de intalnire, unul dintre ele v-a fi la iesire din oras la statia Peco OMV din intersectia catre Horezu si Tg. Jiu, acolo o sa va astepte Doru (
wador29), iar cel de al doilea, pentru cei care nu stiu sa ajunga acolo, v-a fi tot binecunoscutul nostru loc de intalnire,Parcarea INTEREX... Acolo o sa va astept eu, incepand cu orele 09.30 pana la orele 09.50, ca sa avem timpul necesar sa jungem la orele 10.00, la cealalta iesire din oras, la primul loc de intalnire, de la Peco OMV, ca sa reunim "gasca" spre a ne pune in miscare spre destinatia finala, Salinele Ocnele Mari...
Inscrisi pe lista pana acum sunt urmatorii:
1. wador29
2. patuiag
3. Florin21
4. O'neill
5. crysti10
6. Sebyd3m3ntu7. oricine doreste sa ni se alature...