Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
16 Apr 2010, 20:34
salutare
maine cineva la o fisa la petrom V. ?
17 Apr 2010, 09:27
daca stiam te asteptam... am fost aseara singur
17 Apr 2010, 13:41
vine cineva cu vreun ford tunat pe 24 aprilie?
17 Apr 2010, 20:25
De cand ma chinui sa trec si eu pe la voi si nu reusesc. Poate data viitoare...
18 Apr 2010, 00:00
^cu placere te asteptam. daca te inscrii in grupul Club Ford Constanta (ai link in semnatura mea si a unor colegi forumisti din constanta) vei primi de la martini anunt cand e urmatoarea intalnire lunara. bineinteles, nu exclud varianta unor intalniri ad-hoc asa cum am mai facut

"unii" stiu!

...si apropo de intalnirea lunara... @martini: poate deschizi un poll sa votam pentru o noua locatie (daca e cazul!)...parca discutasem de asta la un moment dat sau era doar pt dupa deschiderea sezonului estival?
18 Apr 2010, 07:47
unde e clubul Crush? stiu, sunt batran daca intreb asa ceva

@superchips: vii cu vreo masinuta chipuita?

@PH3N0M3N: intalnirea de pe 8 mai probabil e ultima acolo pana sa inceapa sezonul; daca radur ne zice ca nu vor fi turisti la inceputul lui iunie si o sa fie mai liber mai prindem una acolo. stai linistit ca nu asta e problema, votam intr-o saptamana si raman inca 3 sa anuntam pe toata lumea.
18 Apr 2010, 12:49
^buun buun
Crush s-a facut la fosta cladire I.J.P.I.P.S. de pe Bratianu. Daca o iei de la ICIL spre pod, imediat pe dreapta dupa Spitalul CFR.
19 Apr 2010, 15:13
@superchips: vii cu vreo masinuta chipuita?

Da, voi fi si eu prezent de data asta, insa nu cu o masina care sa imi permita accesul in clubul vostru.
Insa, pregatim un Ford foarte interesant ca performante. Cu siguranta va veni si el pe 8 mai. E unul din ST-urile de la ultima intalnire.
19 Apr 2010, 19:33
nu e nicio problema daca vii cu alta marca de masina, o facem noi in photoshop ford

si eu asta iarna am venit cu un vw la intalnire (fiesta mea era sub zapezi), dar i-am printat o sigla de mustang si am lipit-o pe masca radiatorului.
focusul st portocaliu? ct 25 fst sau ceva asa avea nr...
19 Apr 2010, 19:40
$1 scrie:$2focusul st portocaliu? ct 25 fst sau ceva asa avea nr...
sau celalalt albastru CT XX LAN
19 Apr 2010, 20:01
eu pariez pe portocaliu. cristi nu stiu daca si-ar face tuning acum, stiu ca trebuia sa isi schimbe evacuarea si il costa vreo 900 lire
19 Apr 2010, 21:28
CT 19 FST era, ruda cu CT 19 FRS. Pe primul l'am vazut ieri prin oras
20 Apr 2010, 18:02
salutare
in primul rand scuze ca nu postez unde trebuie dar am o problema si nevoie de un sfat.
- de ceva vreme scoate fum negru nu mult dar scoate si parca cateodata se tureaza in suturi pt fractiune de secunda ,
azi cascand ochii pe la motor am vazut furtunul care coboara de sub valva EGR si are cam 40cm lingime , fisurat si murdar de ulei presupun, am inteles ca de acolo este buba cu fumul si pierderea puterii.
- intrebare : cam cat costa , daca stie cineva si de unde pot lua din C-ta mai ieftin ?
multumesc.
20 Apr 2010, 18:34
cand scoate fum negru inseamna ca-ti arde ulei, asta-i sigur, de restul... nush ce sa zic. nu sunt la curent cu preturile, dar presupun ca un furtun nu-i chiar asa de scump. eu as proceda asa: m-as duce la un service (ex: TransAtlantis) si i-ar ruga sa-mi dea un cod al piesei (daca pot si/sau daca vor) apoi as cauta acea piesa pe la magazine de piese auto si/sau dezmembrari.
Succes!
21 Apr 2010, 08:55
salut bengu,
stiu ca s-a mai discutat aceasta problema pe forum(poti sa cauti) si ai 2 variante:
1. cumperi furtunul nou pe cod original care ajunge destul de scump:
2. varianta mult mai ieftina gasesti acelas furtun la magazin de piese auto ptr. RABA(vestitele camioane romanesti)
varianta cu furtun SH nu e recomandata- e posibil sa-ti crape foarte repede(nu sti cit de imbatrinit e furtunul)
succes
21 Apr 2010, 09:21
$1 scrie:$2u e nicio problema daca vii cu alta marca de masina, o facem noi in photoshop ford

si eu asta iarna am venit cu un vw la intalnire (fiesta mea era sub zapezi), dar i-am printat o sigla de mustang si am lipit-o pe masca radiatorului.
focusul st portocaliu? ct 25 fst sau ceva asa avea nr...

:)
Nu e frumos sa spun eu ce si cum. Veti afla la momentul potrivit.
22 Apr 2010, 11:03
se pare ca avantul meu de a fi prezent la fiecare intrunire clubford constanta a primit o lovitura strasnica. momentan nu mai pot circula cu masina, pana nu-mi rezolv problema cu acele vibratii
viewtopic.php?f=43&t=48849&start=0&st=0&sk=t&sd=a
22 Apr 2010, 15:23
salutare
maestre PH3N0M3N succes-URI , poate pana pe 8 mai ii dai de cap.
bafta.
22 Apr 2010, 18:19
.. si sa nu fie ceva prea complicat
22 Apr 2010, 18:35
pheno - nu ne-am intalnit azi la TA insa revin si sapt urmatoare ca am o dauna pe casco... bem un ceai in sala de asteptare si ne uitam la ACASA TV
23 Apr 2010, 00:41
multumesc pentru urari baieti..cred ca luni ma duc sa ma programez la o desfacere a motorului sa vad ce are si daca merita salvata masinuta visurilor mele din copilarie... desi cei de la service mi-au zis ca aproape sigur e de la o biela, eu sunt mai optimist si tind sa cred ca e altceva si ca merita salvat motorul, pentru ca daca pretul ar fi prea mare... exista sansa sa iau alta masina (eu sper sa fie tot puma, ca sa am piese de schimb la nevoie), dar cum nu eu sunt finantatorul... traim si vedem.
asa ca, martini, o sa iau pe langa ceaiul ala si niste calmante si tranchilizante ..ca sa fie toata lumea in siguranta daca-mi pierd masina
daca totusi se poate salva, poate reusesc cumva s-o scot din service pana pe 8 mai... si sa vin cu ea, ca de obicei...
23 Apr 2010, 18:09
Luni, la ce ora la TA? Ca ar cam trebui sa ajung si eu pentru oglinda stanga, la care nu mai fct incalzirea

Bine, sper sa nu devina obisnuinta intalniri la service

@ph3n0m3n, nasol moment. Acu 2 zile iti vazusem masinuta pe podul de la IPMC(parca asa'i zice), insa era altcineva la volan
23 Apr 2010, 18:49
am fost azi iar la TA .... twice! pentru constatarea unei daune care o fac pe casco. a ramas sa fiu sunat cand au piesele, deci va pot anunta pe voi cand ma anunta ei pe mine, nu cred mai devreme de finalul saptamanii urmatoare.
poate pana atunci ajunge si bogdan la servici ca nici ieri si nici azi nu era la biroul lui

noroc cu edwin ca a mai spalat rusinea firmei

mai dragilor care va duceti sa va reparati masinile la TA? de ce nu ma sunati fratilor inainte ca sa aveti si voi reducere de 30% la tot ce va faceti acolo? sau nu aveti nevoie de bani?
23 Apr 2010, 19:44
salutare baieti nu am mai vb de mult...asa e cand munca te solicita la maxim.....eu cand am fost cu fordu au vazut abtipildu si mi au facut reducere....cel putin asa cred ca pe baza lui mi au facut reducerea

...
23 Apr 2010, 21:24
Cand am fost de mi'au schimbat releul de la bujii aveau inauntru niste afise A4 pe care scria ca in perioada respectiva erau reduceri. N'am retinut procentele, dar erau si la piese, si la manopera. Eu oricum am facut pe garantie, asa ca nu m'a interesat f mult.
@martini, la mine a durat 2 sapt ptr releul respectiv, sper sa n'ai si tu aceeasi "bafta"
24 Apr 2010, 08:17
@poseidon: reduceri au in permanenta, insa mai mici decat cele pe care vi le-am spus eu. astea sunt speciale pt clubford constanta & imprejurimi
@andrei0241: nu ma grabesc, masina merge doar fara AC ca e spart radiatorul de AC plus rupte o gramada de piese pe langa dar care nu sunt vitale. bine.... nu sunt vitale pana se rup de tot

vine cineva azi la show-ul ala de tuning?
24 Apr 2010, 12:22
@andrei0241 nu stiu exact..probabil pe la 10, dar nu stiu sigur, iar la volan e posibil sa fi fost tatal meu.
24 Apr 2010, 17:57
am fost eu la show-ul auto si o mare dezamagire

7-8 masini si cam tot atatea personaje prezente, probabil proprietarii
24 Apr 2010, 23:51
$1 scrie:$2poseidon: reduceri au in permanenta, insa mai mici decat cele pe care vi le-am spus eu. astea sunt speciale pt clubford constanta & imprejurimi
Nu stiam de reducerea aia. Cum am zis, deocamdata inca's acoperit de garantie, insa nu va mai dura mult nici asta
Ultima oară modificat de
martini pe 25 Apr 2010, 07:40, modificat 1 dată în total.
Motiv: da' reviziile nu se fac pe garantie ;)
02 Mai 2010, 15:28
Cata liniste avem aici