de Shade » 05 Feb 2009, 22:43
zic eu:
ma gandesc ca traditia e traditie, si cel putin pentru moment sa pastram a doua sambata din luna ora 11 ca data oficiala a intalniri.
totusi, putem incerca si alte zile/ore, deoarece vara trecuta eu personal la ora 11 pe teresa Auchan m-am bronzat ca tractoristii si nu a fost deloc 'teresant. vedem care e evolutia lucrurilor, si pe masura ce se mareste ziua, putem vedea daca mai pastram sau nu sambata pentru intalniri. oricum, seara e mai racoare si parca altfel stai la povesti decat atunci cand te bat 40 de grade in cap.
Propunere concreta nu pot face deoarece serviciul meu presupune multe deplasari si nu se stie niciodata prin ce oras/hotel innoptez. dar as fii mai mult decat bucuros sa aud parerile si sugestiile voastre.
Luni, 3 mai 2010, in jurul orei 08:42AM, pe Calea Turzii, sensul de coborare, a fost gasita o groapa in asfalt. Dimensiunile acesteia sunt de 25x30cm, cu o adancime medie de 5,5cm. Prezinta urme de cauciuc si uzura pe margini. Rugam proprietarul sa contacteze CNADNR, Politia Rutiera sau Primaria Cluj in vederea returnarii.