Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
21 Sep 2009, 08:14
UP!
Nu uitati ca vineri, 25 septembrie 2009 la ora 19 ne intalnim in parcarea de la Ford. Peste drum de PlusAuto.
23 Sep 2009, 20:18
99,9% sunt prezent!!:)
23 Sep 2009, 20:31
cred ca vine si masinuta mea cu mine cu tot....cat mai am carnet

(sau ma rog, o foaie pe care scrie ca o data am avut si eu permis

) ...sper sa mi-l dea inapoi si sa scap de pedeapsa de 30 de zile......asa ca....vin.....
23 Sep 2009, 20:38
Cred ca ar trebui sa ne gindim sa negociem o vizita in uzina din Craiova....pentru inceput!
Ce ziceti ar fi interesant ?
23 Sep 2009, 22:02
Din pacate eu nu pot sa vin, dar data viitoare sper sa fiu prezent si sa fim mai multe masini decat are toata uzina FORD
23 Sep 2009, 23:53
Sunt prezent!

cu amandoua
23 Sep 2009, 23:58
o sa vin si eu vineri...sunt nou in gasca Ford:)...deci tre sa vin cu tot cu masutza si scaunele:)...si bineinteles cu gandacelul bolnavicios
si referitor la vizita in fabrica...sper sa va pot ajuta eu...n-am mai vizitat-o de ceva ani...de pe vremea "batranului" daewoo..sa fie 2-3 ani...dar din cate am inteles..acum nu prea e de vazut multe...inca se construieste mult...dar o sa fie cu siguranta ziua portilor deschise anul viitor...
ne vedem acolo!!!
24 Sep 2009, 12:19
vin si eu. nush sigur daca ajung la 19 fix dar daca e sa schimbati locul ma anuntati prin telepatie.
24 Sep 2009, 12:33
Din pacate o problema neprevazuta ma impiedica sa vin miine la intilnire.
Distractie placuta celor ce vor fi prezenti!
26 Sep 2009, 16:05
Treaba a stat cam in halul urmator: Ne-am strans. Multi. Vreo 12 masini de la tata' Ford plus un invitat de onoare cu un frumos Lancer. Adica Mitsubishi. Pe scurt, un Mitsubishi Lancer 2008 2.0 DI-D 160 CP.
De data asta eu am intarziat. In nesimtire. Adica mi-am luat revansa pentru celelalte intalniri Club
Ford ... si am pus cate un minut-doua pentru fiecare intalnire la care am venit mai devreme. Asa ca acum am venit cu o ora si ceva mai tarziu

(sorry baieti, chiar nu a depins numai de mine!)
Cum mai nou intalnirile au loc in parcarea de langa sediul Ford, adica sa stam in picioare si sa n'avem nimic de baut/mancat a trebuit sa facem niste mici improvizatii ... asa ca baietii au adus o masuta cu cateva scaunele, suc si niste ceva de rontaiala. Adica ne-am simtit ca acas'. Dar ulterior am ajuns la concluzia ca nu e bine asa, cu statul in picioare deci data viitoare facem intalnirea in format vechi ... mergem sa stam intr-un local. Si s-a mai ajuns la o concluzie: nu ne intalnim lunar ci de 2 ori pe saptamana.
Buun ... sa nu-l uitam pe Sorinaccio ... ca trebuia sa se intample ceva si de data asta: a facut poza de grup la masini dar la poza cu proprietarii jucariilor nu a mai putut sa stea ... deci nu apare in poza.
In speranta ca data viitoare doboram si recordul de 15 masini, va invit sa ne intalnim pe data de 9 octombire la ora 19 in parcarea din Mercur. Daca nu avem loc acolo, mergem in cealalta parcare de la Mercur (cea cu Asirom). Apoi in unul din barurile de acolo.
26 Sep 2009, 21:27
va multumesc mult ca m-ati primit si sper sa mai ajung si la alte intalniri si eventual sa fie si un "double-date" Mitsu - Ford in Craiova. pozele au iesit super ...
27 Sep 2009, 02:58
POZE
a trebuit sa o duc acasa pe prietena mea, pe care n-am apucat s-o prezint asa cum trebuie si nu pt ca nu am maniere ci pt ca dupa ce am salutat pe toata lumea fiecare si-a reluat discutia si m-am simtit jenat sa mai intervin inca odata.
ne vedem data viitoare sper si poate reusesc sa raman "pana cadem su' masa". ieri eram rupt de oboseala.
asteptam pozele

later edit:D vazui pozele:D
28 Sep 2009, 01:35
sicknes daca mai vrei sa vii la intalnirile club ford trebuie sa ne dai si noua masina pt o tura:D

nu-ti face griji, suntem cei mai pasnici si prudenti soferi din regnul auto din romania
28 Sep 2009, 05:05

poza in care apare mitza mea e ceva de genul :
"Listen up kids, i will teach you now how to go really fast ! "
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

28 Sep 2009, 14:27
daca-ti amintesti, urmatoarea poza era aia cu cutitul intr-o roata de mitsu

si niste ketschup langa roata.
08 Oct 2009, 09:33
Maine, 9 octombrie, ORA 19 in parcarea de la Mercur. Poze, intalnire in bar, ceva activitati de bar si ... om mai vedea.
08 Oct 2009, 15:26
nu stiu sigur daca pot sa ajung la intalnirea asta...dar fac tot posibilul

......
19 Oct 2009, 07:55
La ultima intalnire s-au strans 9 masini, am mers in bar (Pirates) nu am facut poze. Am stabilit ca dupa ce ne-am plimbat prin tot orasul, e cazul sa ne intoarcem la locul initial de intalnire: BlueMoon. La aceeasi ora cu care eram obisnuiti: 20:01. Am mai hotarat si ca ar fi bine sa ne intalnim o data la 2 saptamani. Deci vineri, 23 octombrie la 20:01 ne vedem in parcarea de la BlueMoon. In Brazda peste drum de fostul Rafo, langa barul Temple.
19 Oct 2009, 10:33
imi pare rau ca nu am putut sa raman mai mult si nu m-am organizat mai bine la pirates!!:( dar am avut problema aceea cu decesul si...nu prea am avut cum!!sper ca la urmatoarea sa nu mai fie nici o problema sia sa petrecem ceva timp mai mult!!!:*
20 Oct 2009, 09:59
NU e problem ca nu ai ramas mai mult! Date fiind conditiile, este de apreciat ca ai venit! Singura problema a fost cu barul ca a fost muzica data tare. Atat de tare incat nu ne puteam intelege intre noi!
20 Oct 2009, 13:18
Vineri BluMun... OK ! Notat !
21 Oct 2009, 09:08
eu de data asta nu o sa pot sa ajung....sunt plecat la munte..deci nici o sansa sa fiu prezent....oricum..have fun!!....
21 Oct 2009, 13:25
vineri la blue moon ora 20.00,sa notat!
02 Noi 2009, 10:18
99,9% o sa vin vineri 6!:D
02 Noi 2009, 22:11
si eu 99,(9) o sa ajung vinerea asta:D see ya'
02 Noi 2009, 22:20
Nu pot spune cu certitudine daca vin pentru ca am inceput scoala si vineri pana la 20.00 am cursuri si nu ne da drumul nici cu o secunda mai devreme profu.Desi imi surade ideea dupa 4 ore plictisi,adica obositoare de cursuri sa vin la o bere cu voi,dar sansele sunt 50%.,(mai ales ca astept niste bani ca mortul colacul)
02 Noi 2009, 23:26
vineri 6 nov voi fi acolo 100%.sper as vina cat mai multi!.
05 Noi 2009, 10:48
Si eu sper sa vina cat mai multi dar dupa cum se anunta treaba pe aici se pare ca o cam lasam balta! Mai asteptam pana maine sa vedem ce si cum ...
06 Noi 2009, 12:22
Din pacate eu nu pot sa vin, ocupat cu munca.Sper ca data viitoare sa pot veni.