buna ziua rally drivers

din varii motive nu am mai putut posta info pe topic dar asta nu ineamna ca nu m-am ocupat de eveniment.
suntem pe ultima 100 metri si suntem aproape gata cu totul.premiile se vor anunta cu cateva zile inainte de 9 aprilie

am discutat cu martini si e totul in regula, mai trebuie ultimele detalii de finete....
Ma bucur ca pe lista au aparut si nume noi. Plecarea se va face IN COLOANA ORGANIZATA SI CIVILIZATA IN FUNCTIE DE NUMERELE DE CONCURS, din parcarea Aqua Magic pana in statiunea Eforie Nord, unde cu sprijinul PRIMARIEI si a Domnului Primar Brailoiu, vom da startul celui de-al doilea eveniment RALIU TEHNICO-APLICATIV.
Sper ca toata lumea a inteles regulile de aur ale acestui eveniment, daca nu, o sa fac eu un rezumat punctual:
1) SE RESPECTA TOATE REGULILE DE CIRCULATIE(INDICATOARE, LIMITE DE VITEZA, ETC)
2) NU ESTE UN RALIU DE VITEZA(ESTE DE INDEMANARE SI ORIENTARE)
3) ORICE EVENIMENT NEDORIT SE RASFRANGE NUMAI SI NUMAI ASUPRA CELUI IMPLICAT(ORGANZATORII NU SUNT TRASI LA RASPUNDERE PENTRU NICIO CONTRAVENTIE SAU EVENIMENT RUTIER) - VREAU SA FIE TOTUL FRUMOS SI DISTRACTIV CA LA PRIMUL RALIU DE PE 5 MARTIE
Multumesc lui dmmoisi pentru ca ne ajuta cu un nou sponsor
MARSO.
Vesti noi veti avea imediat dupa inceputul saptamanii.
Mai este o singura zi si se inchide lista de participanti
Va salut
[color=#0000FF]Locul I la proba de indemanare - Ford Fiesta 1,3i 70 C - 03.10.2009(CLub Ford Constanta)[/color]
[color=#0000FF]Organizator Raliu Tehnico-Aplicativ Club Ford Constanta - 05.03.2011[/color]
[color=#0000FF]Organizator Raliu Tehnico-Aplicativ Club Ford Constanta - 09.04.2011[/color]
[color=#0000FF]Organizator Intalnire regionala ClubFord "Cu Ford prin Constanta"- 12.04.2012[/color]