Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: Intalnire la Galati se ofera cineva?

09 Ian 2010, 11:08

Deci la gelaterie va gasesc da? eu oricum vin de la LPS si intai trec pe acolo pe la sala sporturilor daca nu sunteti acolo inseamna ca va gasesc la gelaterie

09 Ian 2010, 17:47

eu nu am mai putut ajunge azi.Poate alta data.

09 Ian 2010, 17:49

Si ne-am dasit si in 2010.
Sin pacate am fost doar 5(isotech_ro, Dragos12, dirty, Mitchelson si Danos) - mai putin ca anul trecut pe vremea asta.....atunci am fost 6. :D

Daca totusi ora 12 este prea devreme putem incerca sa ne intalnim putin mai tarziu, si poate asa reusim sa ne strangem mai multi. [-O<

Si daca unii dintre noi(TeddyGL) ar fi apasat mai putin pe o pedala cu siguranta astazi era cu noi. :-j :D :-j

Pana la urmatoare intalnire va dau un sfat.......feriti-va de gropi. Sunt MULTE. :-SS #:-S :-SS

Numai bine.

09 Ian 2010, 23:39

poate o sa facem intalnirile astea mai dese

09 Ian 2010, 23:44

ce sa faci mai des daca am fost 5 si vorbim de intalnirea asta de 2 luni :))))

10 Ian 2010, 12:16

ISo cumparaturile de duminica? te-am vazut in piata ... veneam de pe strada aia unde se merge cu 5 km/h ca e prea ingusta si sunt aia cu maxi taxi acolo ... si sa am grija la oglinzi pe acolo ca e belea ...... :D:D::D:D::X (erai parcat langa Papa mobil :P )
Ultima oară modificat de Mitchelson pe 10 Ian 2010, 12:24, modificat 1 dată în total.

10 Ian 2010, 12:22

@Mitchelson: daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8-} a tinut mortis nevasta'mea sa-i fac niste cumparaturi din piata, desi stie ca urasc debandada de acolo

10 Ian 2010, 15:12

salut baieti, imi pare rau k "abia acu" (o zi trecu :) )vazui si eu ca v-ati intalnit k treceam si eu pt k stau pe la Restaur. Cina, deci aproape, da sunt de vreo 2 luni p-aci si m-a interesat doar probl. tehnice...poate data viitoare o sa fiu mai atent....

11 Ian 2010, 09:55

salut,

scuze pt absenta la intalnire numa' ca aseara m-am decaonectat si eu de la sarbatori.

danos saru'mana pt sms d p 7

Re: am cam ratat

12 Ian 2010, 07:14

am cam ratat intalnirea... da stiu.. mi-am luat masina cam tarziu ptr intalnire .....poate data viitoare ... acuma nu shtiu.. cu focusele albe si tournier primiti ? :D

12 Ian 2010, 08:59

Salutare!

Acceptati si scuzele mele pentru neparticipare! :D Pe cand urmatoarea intalnire?

12 Ian 2010, 11:33

Salutare,

Ora 12 mi se pare prea devreme..."esact" in mijlocu' trebii...la unii :D ...Vin cu placere data viitoare daca alegeti orele 13-14.
Chiar as vrea sa ma re intalnesc cu voi...fusei in august...
Stima,
Stefan

12 Ian 2010, 20:32

Poate daca ne adunam mai multi o sa facem reuniune mai devreme,asa ca votati o data si vedem ce iese si cati suntem,bineinteles si o ora convenabila pt toti.

13 Ian 2010, 00:34

Abia iesit din spiritul lui Bachus (si ai verilor... Jack Daniels , Alexandrion si Murfatlar), "je" adica "me" adica Max s-a minunat de superbele transheie de pe strazile noastre si parc-ar vrea inapoi..... adica la Bachus ..."hac" :D

Sper ca la urmatoarea intalnire sa ne adunam mai multi (adica inclusiv eu :D)

"MAXim am zis !!!!" :-))

14 Ian 2010, 11:15

@madymax: sa bei incet ... ca'i rece afara :D :D :D =)) =)) =)) si dupa aia te doare gitu' :D =)) :))

14 Ian 2010, 16:17

Incet si sigur :D

14 Ian 2010, 20:15

Buna seara .... gata l-am si inmatriculat...deci cred ca pot sa vin la intalnire ... cand stabiliti ? De un sticker de unde pot lua si eu aveti idee? Am vazut ca de la reprezentantul regional ... dar ptr galati nu am vazut pe niciunul ... :-S

15 Ian 2010, 14:58

Eu pot sa zic ca am lipsit motivat: a trebuit sa ajung la constanta la Transatlantis, era masina bolnava (mi se terminase aditivul din rezervor ptr filtru de particule). Si pentru a ma putea folosi de ea(masina),..trebuia urgent sa o duc la doctor. Problema s-a rezolvat, deci la urmatoarea intalnirea voi fi prezent.

Ne vedem cu bine...

16 Ian 2010, 12:21

Avand in vedere ca sunt nou in bransa ... va rog sa imi indicati cam ce serviceuri frecventati .. mai rar sau mai des...in functie de nenumaratele variante ... si ma refer aici la Galati sau maxim Braila . 10Q

16 Ian 2010, 13:49

Luna asta credeti ca se mai face o reuniune la Galati?

18 Ian 2010, 07:25

'Neata...

Service-uri : Zetec langa Romtrans si Ena pe Cosbuc.

Stefan

18 Ian 2010, 18:35

Multumesc mult

20 Ian 2010, 10:30

Cand ne intalnim?

20 Ian 2010, 17:25

$1 scrie:$2a rog sa imi indicati cam ce serviceuri frecventati .. mai rar sau mai des...in functie de nenumaratele variante ... si ma refer aici la Galati sau maxim Braila . 10Q

$1 scrie:$2na pe Cosbuc

Nu iti recomand Ena. Sunt numai figuranti care te ia la misto cand te vad ca esti incepator sau neinitiat. Eu am facut 2 revizii la Ada Motors in Braila (ii gasesti langa Carrefour) lucreaza bine si sunt foarte amabili.
De asemenea, am auzit la radio ca s-a deschis noul service al celor de la Roadhill dar nu stiu ce calificare au mecanicii de acolo (am auzit ca majoritatea au plecat la Braila sau Focsani cat timp service-ul din Galati a fost inchis).

21 Ian 2010, 10:28

Saluraeee

Se apropie sf de luna si trebuie sa ne hotaram la ce ora ne vom intalni. Eu propun sa incercam sa ne intalnim luna aceasta la ora 13, sa vedem daca ora e o problema si daka asa ne strangem mai multi.
Cine mai doreste stikere mai am eu cateva.

Tinand cont ca sambata 30 ianuarie sunt Sfintii Trei Ierarhi, e posibil ca Madymax sa nu poata ajunge, dar il vom ierta.

Numai bine.

21 Ian 2010, 10:47

salutare dragi tovarasi

de ce nu vine MAX? e sfant?

oricum nici eu nu cred ca pot sa ajung, este posibil sa plec la bucuresti

hai noroc si sanatate

21 Ian 2010, 12:43

Probabil din cauza Unchiului Jack......

21 Ian 2010, 16:59

salutare!!! sunt nou pe aici si de ceva timp am devenit fericitul posesor al unui mondeo din 2002, motor 2.0, 90 cp si as vrea sa vin si eu la intalnirile voastre, eu sunt din barlad, dar vin la examene des la galati. Stima

21 Ian 2010, 17:14

In primul rand sa te bucuri de masina multi km fara probleme, cat tine de intalnire urmareste topicul asta si daca poti, esti binevenit sa participi (de regula se fac intalniri in ultima sambata din luna)

Ora 13 este ok ptr mine deci vin ;)

21 Ian 2010, 18:34

$1 scrie:$2Tinand cont ca sambata 30 ianuarie sunt Sfintii Trei Ierarhi, e posibil ca Madymax sa nu poata ajunge, dar il vom ierta.

=)) =)) =))

Promit ca vin de data asta danos :D .... Am iesit din febra sarbatorilor. :D
Unchiul Jack e la pastrare ... pana data viitoare :))

Cu stima,
Max
Răspunde