Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
09 Iun 2010, 19:44
sall
vreau si eu suporti de numere daca mai sunt si as vrea si un abtibil text...dar nu stiu cum arata...daca poate cineva sa imi arate o poza.....apropo...am terminat si eu masinuta
09 Iun 2010, 23:27
stickerul arata asta:
10 Iun 2010, 07:17
Ca in reclama aia cu mezeluri PH3N0M3N -da, da assta esste, assta esste. Ala vechi dp. luneta oval a inceput sa se dezlipeasca.
12 Iun 2010, 14:00
$1 scrie:$2all
vreau si eu suporti de numere daca mai sunt si as vrea si un abtibil text...dar nu stiu cum arata...daca poate cineva sa imi arate o poza.....apropo...am terminat si eu masinuta

Da, o vad zilnic ca suntem vecini

a iesit bine, bravo!
acum ramane sa ii iei si u set de jante si evacuare si e gata

edit: martini, cand preconizezi ca vine comanda de calendare?
13 Iun 2010, 07:37
astept si eu un raspuns, cred ca mai pe seara va pot spune sigur.
vad ca termenul de comanda ar fi 1 iulie

zic eu ca cel tarziu in noiembrie-decembrie o sa avem si calendarele pe 2010!
13 Iun 2010, 22:57
duminica seara pe 20 iunie ce faceti?
13 Iun 2010, 23:05
Ne intalnim cu tine sa ne dai calendarele
14 Iun 2010, 06:25
da, e un motiv bun
14 Iun 2010, 12:55
adispan, de cand ti-ai schimbat poza de profil, mereu ma uit de 2 ori cine e autorul mesajului...
eu zic sa ne vedem tot acolo, la palatul pionierilor, ca ultima data. si daca poti veni cu promotionalele pentru care facusem deja lista ar fi super. macar cu calendarele ca alea expira, restul mai pot astepta putin.
14 Iun 2010, 12:58
dupa proverbu` : graba strica streaba ! eu astept cana ... pana in decembrie ..numa sa nu fie sparta .. pe 20 vin si eu daca e pana in 19 ...dupa munca !:(
14 Iun 2010, 15:50
@ martini
sa imi dai pe miercuri/joi lista finala de calendare/cani/stickere/ce-o mai fi, ca sa pot "incarca" joi sau vineri, si sa vi le aduc
vedeti ca io nu stiu constanta, deci am nevoie de explicatii referitoare la cum ajung la locul de intilnire
15 Iun 2010, 10:43
LISTA PROMOTIONALE CLUB FORD:
daca mai vrea cineva ceva acum e sansa pentru a le primi rapid (duminica asta), urmatoarea comanda va dura mai mult.
daca vedeti vreo eroare il lista nu ezitati sa scrieti acum!
cana
martini - 1 bucata
junioru85 - 1 bucata
johnny25med - 2 bucati
odorizant
martini - 3 bucati
moroxp - 1 bucata
junioru85 - 3 bucati
johnny25med -3 bucati
S_L_24 - 1 bucata
calendar
martini - 1 bucata
djxme200- 2bucati
abtibild oval mic
martini - 15 bucati
abtibild oval mare
martini - 15 bucati
abtibild text
martini - 15 bucati
suporti numere
catalinboldeanu - 1 set
S_L_24 - 1 set
adispan: iti las mesaj privat.
15 Iun 2010, 12:57
si eu vreau abtipild oval dar acum nu shtiu care da mai bine ala micu sau un pic mai mare?

ce parere aveti ?:-?
15 Iun 2010, 15:03
adispan..... tu ne spui unde esti si te gasim noi
ptr o cana si 3 odorizante ... fac pe ghidu`
15 Iun 2010, 15:15
lamuriti-ma si pe mine va rog, nu am prins discutia de la inceput, cand si unde este intalnirea ??:-? multumeesc
15 Iun 2010, 18:00
chiar care e faza cu:
"Titlul mesajului: Re: CONSTANTA - FLASH MEETING 20 iun ora ? Parcul Copiilor" facem vreun flash mob pe undeva
15 Iun 2010, 18:55
$1 scrie:$2i eu vreau abtipild oval dar acum nu shtiu care da mai bine ala micu sau un pic mai mare?

ce parere aveti ?:-?
am comandat eu alea si ti le arat pe toate ca sa vezi care arata mai bine. in general alea mari sunt mai vizibile, cele mici sunt cam "mici"

$1 scrie:$2hiar care e faza cu:
"Titlul mesajului: Re: CONSTANTA - FLASH MEETING 20 iun ora ? Parcul Copiilor" facem vreun flash mob pe undeva

am pus
? pentru ca nu stiu inca ora la care vine adispan prin constanta. astept inca sa ma anunte. iar cu
flash meeting, asa se cheama cand facem intalniri din scurt
15 Iun 2010, 19:34
pai io as veni duminica pe la 7 jumate - 8 seara
si vin din directia costinesti

nu va faceti mari sperante la cani, ca nu cred ca se fac pana atunci, dar stickere / odorizante cred ca o sa am, o sa vad si care e situatia cu suportii de numere
15 Iun 2010, 21:35
Martini man ... imi pare rau ca ne-am putut intalnii cand am fost la Techirghiol dar duminica dormea pitica si am hotarat se ne oprim direct la Bucale . (ca sa fie liniste in masina ) . Cu prima ocazie vreau sa ne intalnim sa mai povestim , succes in ceea ce faci !
Ps : Salutari tuturor celor de la Constanta !
Cu respect
Ionut
15 Iun 2010, 23:29
$1 scrie:$2dispan, de cand ti-ai schimbat poza de profil, mereu ma uit de 2 ori cine e autorul mesajului...
eu zic sa ne vedem tot acolo, la palatul pionierilor, ca ultima data. si daca poti veni cu promotionalele pentru care facusem deja lista ar fi super. macar cu calendarele ca alea expira, restul mai pot astepta putin.
Bine zis ca alea expira, daca masina mea a fost in mai, sau e in iunie nu le mai platesc

))
15 Iun 2010, 23:34
@adispan: daca ai aduce si cardul meu de membru, m-ai face un om fericit (din punctul acesta de vedere:)
16 Iun 2010, 07:42
ionut, si mie imi pare rau insa am avut cateva zile nebune... in general duminica am lasate problemele de familie si e mai greu pentru mine sa "fug", dar in restul saptamanii e ok. poate mai treci pe aici, eventual ne intalnim direct in techirghiol cu fetitele sa le plimbam pe faleza la magarusul ala ciudat

djxme200: asta se stie, asociatia iti face cadou calendarul daca luna ta a trecut!
16 Iun 2010, 07:53
Martini mai pune la mine inca 2 odorizante ( deci 3 in total)

- sper ca ora sa fie una nici prea devreme dar nici prea tarzie ca eu voi fi cu fata dupa mine si nu vreau sa o chinui pe caldura asta prin masina.
16 Iun 2010, 08:01
ora a ramas 19:30, e ok ca si temperatura. eu imi las fetele acasa poate pana ma intorc cea mica sa doarma...
am modificat si in lista
16 Iun 2010, 08:34
ma inscriu si eu la suporti de numere si 1 buc odorizant, dc se mai poate.
mersi
16 Iun 2010, 10:33
$1 scrie:$2
djxme200: asta se stie, asociatia iti face cadou calendarul daca luna ta a trecut!

daca e sigura treaba inseamna ca nu a trecut

mi-l face cadou si daca e ziua mea?
16 Iun 2010, 20:18
sper sa nu fie prea tarziu dar mai vreau o cana - vrea si sotia una pt. la servici
17 Iun 2010, 10:24
am modificat, insa nu cred ca vine adi cu canile de data asta.
17 Iun 2010, 11:18
@ martini
m-ai adaugat si pe mine in lista? mersi
Ultima oară modificat de
martini pe 17 Iun 2010, 13:35, modificat 1 dată în total.
Motiv: acum da :)