Am fost azi la varna, chiar daca se anuntase ploaie tot am fost, ca nu aveam ce face si am zis sa fac o mica plimbare

Pe drum ploaie in reprize,am fost pe la mall pana s-a mai oprit, si dupa aia am fost la kart-uri. Pista era semi uda si a fost super tare, n-am mai condus niciodata asa..prima tura parca trageam degeaba de volanul ala ca nu avea pic de aderenta cu cauciucurile uscate, dupa aceea le-am mai incalzit si era mult mai bine, intram in derapaj semi-controlat, ca o mai scapam si in cauciucuri

) mai putin de 1:20/tura n-am reusit sa scot din pacate. In conditiile in care recordul pistei este de 0:53, dar nu stiu daca cu kart-urile de 6,5cp sau cele de 9. Alea mari nu au vrut sa le dea ptr ca era prea ud, si ne invarteam oricum si cu astea mici.
$1 scrie:$2djxme acelasi preturi la karturi sunt de vreo 3 ani incoace

. have fun!

Preturile nu sunt acelea de pe site, au niste promotii momentan:
1,90/tura 6,5cp (2,50 pe site)
2,30/tura 9cp (2,90 pe site)
La competitii la fel sunt preturi mai mici, si au facut si seturi de cate 10ture si cu promotie, la 2 seturi de 10, inca 5 ture mocca. Din pacate nu am avut cu cine sa fac competitie, doar eu cu cumnatul meu care a avut treaba mai mult cu cauciucurile, cu aratura si baltocile