$1 scrie:$2u unul le-as cere o explicatie pentru faptul ca nu imi dau harta, ce cred..ca le furi merseria?

am cerut si intr-adevar asta e raspunsul, pot compara harta de pe masina (cu softul nou) fata de harta de pe cd (cu soft vechi). m-a linistit faptul ca o resoftare la reprezentanta e 70 ron, in caz de Doamne' Fereste nu sunt multumit am 2 variante: merg la ei si imi pun la loc softul vechi sau merg la ford.
apropos: bogdan, te rog pune si tu o intrebare daca intr-adevar asta e pretul, de pus softul original pe masina.
$1 scrie:$2unt foarte multumit de zgomot, in masina nu se aude tare (asta si vroiam), urla putin in ture mici.
va pot confirma si eu asta, e un sunet frumos, dar cred ca merge totusi inca putin amplificat cumva. multumesc si ca ai fost azi cu mine, am mai stat si noi la o barfa.
$1 scrie:$2referitor al excursia in bulgaria la karturi..vreau si eu mai multe detalii..sunt interesat..de un an de zile incerc sa ajung dar nu am avut cu cine..

mda, bine ca te-ai gasit acum cand da inghetul

si inca ceva: astept raspunsul despre incalzirea aia... sa nu ma uiti te rog pentru ca acum am nevoie.
-----
ca noutate azi mi-am facut resoftarea insa detalii gasiti pe topicul masinii mele, nu mai stiu alta fiesta 1,4 tdci cu 92 CP