Mi-a luat mie ceva ore sa citesc pe aicisa,in topicul asta aicisa,ca ati scris mult aicisa,si e prima data cand vin aicisa..

,dar sunteti senzatie

si ma faceti sa ma simt mandru ca sunt oltean

,faceti niste intalniri ce concureaza direct cu ZCF,sunteti cei mai tari vere,sunt impresionat placut,si pe aceasta cale cu respect va salut.
Nea
Florine nu mai este nici un secret cu ce se afla in hidrocentrale,crede-ma ca stiu ce vorbesc.Am vizitat cu facultatea o mare hidrocentrala,si ne-au bagat si in locuri unde publicul nu are acces,si colegii au vrut sa faca poze,iar seful de an a zis ca sa cerem voie intai...si stii ce ne-a raspuns delegatul oficial de acolo care raspundea de noi:
- Puteti sa faceti poze,nu mai avem nici un secret,americanii stiu tot,fiecare mm patrat al hidrocentralei...si atunci noi am intrebat:
- Cum asa?...iar el ne-a spus un caz real petrecut acolo.
- Noi cautam hartile sa facem ceva modificari si inbunatatiri,si nu le-am gasit pe toate,si atunci au intervenit americanii si ne-au spus sa nu ne mai obosim,ca ne trimit ei toate hartile hidrocentralei cu cel mai mic detaliu in parte..

...asa ca nu are rost sa ne mai ferim.
Am ramas toti masca,fara cuvinte
Mi-ar fi placut sa vin si eu sa vad si hidrocentrala aia (dar acum o sa ii propun profului sa ne duca si acolo

),dar din cauza bugetului restrans nu se poate,deocamdata.
Tinetio tot asa ca faceti o treaba extraordinara

...sunteti de individiat