Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: Bucuresti - Intruniri de noapte - Academie - Ora 21:00

13 Aug 2011, 20:51

Salut ,,ceva pt maine seara ?(duminica)..As vrea sa imi fac si eu aparitia dupa o lunga perioada de absenta.

14 Aug 2011, 00:07

măi băieţi, pentru nou veniţi, veniţi la ora 21 că găsiţi pe cineva acolo.
foarte multă lume nu se anunţă aici, dar vine la academie.

eu sunt unul din exemple, în ultimul timp am spus de maxim 2 ori că vin, dar am fost de vreo 4-5 ori pe săptămână ;)

14 Aug 2011, 00:25

$1 scrie:$2ubu_ruza - daca nu stii despre ce e vorba nu te bagi in discutii/ironii/glume...

sm3ny- cam ce ti-a lasat o impresie asa proasta??

mai exact...pentru asta exista forum...si in alta ordine de idei nu imi arde de glume..cel putin cu tine in nici un caz...ma abtin de la comentarii :-t

14 Aug 2011, 00:30

reply la mesajul de mai devreme... nu dădusem refresh...

păi eu propun ca fiecare să vorbim în funcţie de beţişorul pe care îl trage... Conţiule, organizează beţele să vedem cine le ia, Dark, tu să nu uiţi pliciurile :-SS

Bucuresti - Intruniri de noapte - Academie - Ora 21:00

14 Aug 2011, 08:50

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ubu_ruza - daca nu stii despre ce e vorba nu te bagi in discutii/ironii/glume...

sm3ny- cam ce ti-a lasat o impresie asa proasta??

mai exact...pentru asta exista forum...si in alta ordine de idei nu imi arde de glume..cel putin cu tine in nici un caz...ma abtin de la comentarii :-t

Nu iti arde de glume cu mine = nu te bagi in seama cu mine, adica nu-mi dai reply la mesaje adica te abtii de la comentarii legate de ce scriu/glumesc/ironizez cu anumiti membrii ai forumului...adica mai bine te abtii si punct.

Daca ai ceva cu mine personal scrie un MP si spune ce ai de zis nu polua forumul cu aberatii de genul de mai sus.

14 Aug 2011, 09:44

Sa .....or daca m-ai inteleg ceva :D!!

Pana la urma nu vine nimeni asta seara ?

14 Aug 2011, 09:50

vine vine, dar crezi că s-a trezit cineva să răspundă?

aseară s-a stat până pe la 12 şi ceva... mai ai puţină răbdare... oricum, vezi ce am scris mai sus, nu se anunţă pe forum toată lumea care vine. vino acolo că sigur găseşti pe cineva.

14 Aug 2011, 10:00

DEci sa inteleg ca te gasesc macar pe tine ? la 21 la cat ?

14 Aug 2011, 10:11

pe mine nu garantez, pentru că eu mă hotărăsc cu maxim o oră înainte să vin, dar începând cu ora 21 este cineva acolo, sigur

14 Aug 2011, 10:22

In seara asta nu va bazati ca vine altcineva decat cei care posteaza ca vin.

Eu nu.

14 Aug 2011, 11:10

Bubu-ruza......ti-ai furat-o singura fara sens si l-ai facut pe madalin miez cand tu erai de fapt miezu care se baga in reply-ul care eventual trebuia sa il primeasca de la mine (asta asa ca o mica paranteza)

e bine totusi ca avem ce posta ca era cam pustiu aici!!!!

propun ca cei care vin la intalniri chiar sa si posteze pe forum, asa se vede si o activitate pe forum, mai vad si persoanele noi ce si cum si nu vin degeaba la academie data viitoare ca voi fugiti ca tziganii din oras :))
eu va mai vad undeva pe la mijlocu saptamanii viitoare ;)

14 Aug 2011, 11:43

Ma prezint astazi la Academie. nu v-am mai vazut demult. Nu ca mi-e dor de voi,da' n-am cu cine sa mananc seminte...

14 Aug 2011, 15:02

Ca sa nu mai avem parte de arogante din partea unora ca lipsim nemotivat , incep eu lista cu cei care nu vin sigur in seara asta, datorita unui eveniment fericit din viata unuia dintre noi : Eu, Avitar, Drakmic, Dragomir, Madalinutzu, Sufletzel, MStoica.
Distractie placuta celor de la Academie.

14 Aug 2011, 20:12

Io 's acilea.

14 Aug 2011, 20:43

Ce o fi atata discutie, cine vine la academie vine, cine nu, nu. Daca mai are si intentie sa se anunte cu atat mai bine. Pana acum nimeni nu a reclamat vreo problema referitoare la "organizare".

14 Aug 2011, 20:53

Oameni buni ce faceti la Academie ? Intreb si eu ! As vrea sa vin dar .... ce se face la intalnirile astea ? Fara suparare !

14 Aug 2011, 20:56

Se mananca seminte si se bea suc/apa , fumeaza cine are de fumat :)) si cam atat.

14 Aug 2011, 21:09

si se discuta despre... orice ;))

14 Aug 2011, 21:37

s-au alti se duc si se uita de jur imprejur poate mai apare cineva , astaseara am stat de la 9 pana la 10 si na venit nimeni

14 Aug 2011, 23:20

las că recuperăm, ne strângem mai mulţi în altă zi, unii venim şi de 2 ori dacă e nevoie

luminiţa, în general nu se vorbeşte despre maşini, decât dacă ai vreo întrebare anume de pus...

15 Aug 2011, 03:53

Sumar, intalnirea de seara reprezinta o evadare din monotonia serilor cotidiene, cu un puternic accent pe socializare, dezbatere si umor, acompaniat de consumul in exces al semintelor de Helianthus annuus impreuna cu o bautura racoritoare carbogazoasa. Printre subiectele discutiilor se afla si teme automobilistice, dar nu exclusiv.

15 Aug 2011, 07:59

$1 scrie:$2ameni buni ce faceti la Academie ? Intreb si eu ! As vrea sa vin dar .... ce se face la intalnirile astea ? Fara suparare !

Ce facem la Academie? :-O In nici un caz cursuri! Se aduc seminte la greu in scopul hranirii sobolanilor ce ies din treptele ce urca catre statuie. Sa treaca timpul pana termina masa rozatoarele, mai schimbam si noi impresii despre masini...

PS
Daca ai sti cat de grasi sunt acei sobolani... :)) Nu te teme pentru ca sunt blanzi! Se plimba printre picioarele noastre... Mai vii? :-"

15 Aug 2011, 10:39

Frumos prezentat draga Cristi . Sincer , urasc sobolanii oricat de blanzi ar fi . Alt loc fara sobolani nu ati gasit ? Poate imi fac curaj si vin si eu . Salutare tuturor !

15 Aug 2011, 11:16

lasand alte discutii la o parte , astaseara vine cineva , eventual vreo marie sau marin ?

15 Aug 2011, 12:04

Cum zice si Sorin Tiganu' : "Semnite, cola si caterinca. Asta imi place mie"

15 Aug 2011, 14:49

Tita, aka sobolanul este cuminte, sociabil si foarte bine crescut :) asa ca nu ai motive sa te ingrijorezi :)

In alta ordine de idei, cred ca apar si eu diseara la 21 :D

15 Aug 2011, 15:39

1) Care mai comenteaza offline si nu se incadreaza in celelalte discutii offline are warn/ban, in functie de dispozitia pe care o voi avea in momentul in care observ.
2) Nu va mai luati de Titza. Este mai inofensiv decat dragomir si nici nu te deranjeaza asa des.
3) contiule ... ce dreq a fost in vinu' ala ?!?
4) ... evident, diseara la ora 9 .....

15 Aug 2011, 16:42

@luminitastama chiar ar fi ok daca ai trece sunt chiar curios de motorul de 1.6 care il ai pe masina poate imi spui cate ceva despre el
la ora 9 academie ... am dat si pe feisbuc sa se vada :))
Si cred ca Titza nu mai exista ca au aparut cateva Pisici prin zona si cred ca Titza s-a dus

15 Aug 2011, 16:58

Prea multa vorbarie, prea putina practica. Ia hai la 9 la Academie toata lumea :D

15 Aug 2011, 18:28

prezent si eu la 21
Răspunde