Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
10 Apr 2011, 20:22
Pai da, dati vina pe mine acum! Dumnezeul fordistilor va mustrat ca primiti "intrusi" la intalniri!

Nu stiu de nici un Ford denumit Bora!

Ma bucur ca v-am revazut, chiar daca numai in poze! Ma bucur c-au revenit Bobby si sotia lui! Numai bine tuturor, inclusiv colegilor din Sibiu! La revedere, pe sambata (sper!)!!!
10 Apr 2011, 21:32
Sambata, 16 Aprilie, v-a fi intalnirea pentru aceasta luna, iar ea se v-a desfasura la Salinele Ocnele Mari, la propunerea si sugestia colegilor si prietenilor de forum din Craiova.
Deci, pana la urma, cine vine pe 16 Aprilie...?! Facem o lista cu prezentii...?!
10 Apr 2011, 22:32
Si noi, si noi!!! wador29 - 2 persoane!
11 Apr 2011, 08:17
Asa deci...,
Sambata 16 Aprilie, 2011, orele 11.00, in Parcarea Supermarket INTEREX sau la Peco OMV (fost PetromV), ne vom aduna cu totii la fel ca si la intalnirea din 19 Februarie si se v-a pleca spre Salinele Ocnele Mari.
Va rog, pe cei care ati votat pentru aceasta data, sau pe posibilii doritori, sa va treceti pe lista de mai jos...
1. wador29 - 2 persoane
2. Florin21 - 2 persoane
3. ...
11 Apr 2011, 10:11
No ... sa vezi ce frumos ... pe 16, colegii din Craiova (adica eu, Micutul si cei care au mai fost data trecuta) nu pot sa vina ...

Toti cei 6 care au fost data trecuta si care ar fi vrut sa vina si de data asta, au zis ca nu pot veni decat pe 30 pentru ca pe 16 suntem inainte de Florii si Paste. Partea proasta este ca ei, neavand cont pe forum, nu au putut vota data de 30 ...
Acu' ce facem?!
11 Apr 2011, 19:40
@Kugarth Salut! Florin nu e disponibil pana marti seara sau miercuri. Asa ca un raspuns il puteti primi atunci. Daca sunteti mai multi, probabil se vor gasi si dintre valceni care sa vina pe 30 la o intalnire.
toate cele bune!
12 Apr 2011, 12:55

Problema este ca intalnirea asta a fost facuta la cererea noastra ... iar noi nu putem veni! Nu pe 16.
12 Apr 2011, 20:03
Offf... mare dilema... de ce nu ati spus fratilor si voi nimic inainte sa se incheie procesul de vot pe 10 Aprilie sau chiar in aceea seara...?!
Gaseam o solutie, ne dadeam cumva dupa voi si amanam pentru 30 Aprilie...
Acum, nu stiu ce sa zic... cam toti dintre cei de aici si-au facut niste planuri...
Daca cei 6 useri care au votat pentru 16 Aprilie se arata dispusi sa renunte si sa fie de acord cu data de 30 Aprilie o facem atunci..., daca nu, o sa mergem noi pe 16 Aprilie la Ocnele Mari iar pe 1 MAI (ca sa-i multumim si pe cei care au iesit pe locul II la vot), vom merge la un gratar la iarba verde asa cum am stabilit la mini-intalnirea de duminica 10 Aprilie cand au fost prezenti si colegii de la Sibiu.
Va rog sa dezbateti aici, pe public, si sa va hotarati asa cum este mai bine si cum v-ar fi voua mai bine...
Alegerea va apartine...
Cu respect...
13 Apr 2011, 18:15
Vad ca nu se mai pronunta nimeni in legatura cu subiectul dezbatut. Daca nu se modifica data, pe 16 suntem acolo. Ne inscriem ca si la ultima intalnire:
wonder: 3 persoane
Daca se renunta la acest week-end, facem tot posibilul sa putem participa pe 30.04 sau pe 01.05, cum se va "aproba" de majoritate.
Va salut !
13 Apr 2011, 19:08
Pana acum observ ca nu s-a pronuntat nimeni aici, iar pe PM eu nu am primit nici un mesaj, fapt pentru care inclin sa cred ca nu se v-a schimba nimic si ne vom intalni sambata 16 Aprilie, la orele 11.00.
Ma bucura nespus faptul ca va avem din nou alaturi de noi...
Cu respect...
13 Apr 2011, 21:18
Din ce vad in prognoza meteo de pe internet, o sa fie vreme prielnica vizitei in salina: ploaie!
In concluzie, in afara de wador29, Florin21 si wonder, cine se mai raliaza...?! Eu incerc sa mai aduc pe cineva cu mine.
Apropo de organizare: eu, pentru ca tot vin de la Slatina, o sa va astept la OMV, ca data trecuta...
la revedere!
13 Apr 2011, 21:39
Am tot sperat ca poate o sa ajung si eu pentru ca arata fain din filmari.
Din pacate nu o sa reusesc sa fiu prezent.
Va urez distractie maxima si sa ne vedem curand!
13 Apr 2011, 21:52
'nici eu nu o sa fiu prea prezen

, pe data viitoare , distractie palcuta
13 Apr 2011, 22:04
Sibiul, voi cand puteti sa veniti? Care data va e mai "comoda"??
Sincer ... nici eu nu cred ca pot 16...
13 Apr 2011, 22:13
sa treaca pastele si ne auzim apropo in lunea de dupa pasti (in 25) trec prin valcea poate ne putem revedea
14 Apr 2011, 17:51
1. wador29 - 2 persoane
2. Florin21 - 2 persoane
3. wonder - 3 persoane
Decat noi suntem cei care participam pe 16 Aprilie...?!
15 Apr 2011, 08:21
Deh, Florine, daca ai dat saptamana trecuta C-Max-uri la toata lumea, acum oamenii se plimba, sa se obisnuiasca... Stiu ca saptamana asta dai S-Max-uri; cam mare pentru familia mea, dar poate ma obisnuiesc...

Sa vedem totusi culoarea si optiunile...
15 Apr 2011, 16:30
Deci, prin urmare, unde ne vom intalni maine la ora 11.00 ?
In parcarea Supermarket INTEREX sau la Peco OMV ?
15 Apr 2011, 16:43
Cum am mai zis, venind de la Slatina, nu prea as mai traversa Valcea ca sa ma intorc la Ocne. Acum, cum vrei si tu, oricum cred ca e bine. Daca vrei sa ramai la OMV, masina mea e cea din semnatura, doar ca are numere rosii, provizorii, B - 041998. Poate ne intalnim acolo. In caz de nevoie poti sa-l suni pe Florin sau pe mine, la 0723354342.
sa ai drum bun!
Doru
15 Apr 2011, 16:48
OK. Ne intalnim la OMV la ora 11.00 ca sa nu mai intram in oras.
Cu bine.
15 Apr 2011, 18:51
Eu o sa merg in jur de 10.00 pana la INTEREX ca sa iau o sticla de suc, o apa minerala si ceva de rontait dupa care o sa vin si eu la OMV.
Ne vedem acolo...
17 Apr 2011, 01:57
Si obisnuitul filmulet... cam lung..., aproape 11 minute, dar era si mai lung daca nu taiam din greu, la montaj...
17 Apr 2011, 15:04
Fiind o zi de sarbatoare am datoria si bucuria sa urez din inima La Multi Ani pentru toti cei ce astazi isi serbeaza ziua de nume si Dumnezeu sa va calauzeasca pasii spre telurile propuse in acest an.
Cu siguranta printre toti ce citesc aceste randuri il includem si pe ... Mare-le nostru sef "
La Multi Ani Florin si sa te ajute Domnul in tot ce ti-ai propus in viitorul apropiat inclusiv C Max-ul

.
Acum sa revenim la ale noastre si sa spunem ca a fost o intalnire reusita in care ne-am simtit bine (zic eu).
Si daca-mi permite-ti o sa vin si eu cu un clip facut in graba .
17 Apr 2011, 15:52
Ma scuzati ca postez abia duminica dupa-amiaza, dar acum cateva minute am ajuns acasa. Aseara am ramas la niste prieteni, in apropiere de Horezu.
Ne-am dorit sa revenim inca din momentul in care am iesit, din salina, acum doua luni. Desi stiam locul, am avut posibilitatea sa privim locul cu mai multa atentie. Deosebit, ca de altfel si compania in care am fost. Timpul a zburat destul de repede. Multumim tuturor companionilor de ieri! Inca o data "La multi Ani" lui Florin, cu ocazia Floriilor! Sanatate si multe bucurii, si cat mai multe sa le petrecem impreuna! Sper ca si echipajul craiovean sa se fi bucurat in aceeasi masura ca si noi si sper sa ne mai intalnim si cu alte ocazii!
Calitatea fotografiilor, super!!! Multumim, Florin si Nicu, pentru frumoasele amintiri!
La revedere, tuturor!!!
Doru & Carmen
17 Apr 2011, 18:29
"La Multi Ani !" pentru Florin si tuturor colegilor cu nume de floare.
Si pentru noi ziua de ieri a fost o zi minunata, nu numai prin prisma locatiei vizitate cat si a celor cu care am petrecut-o. De fapt, o zi superba din toate punctele de vedere, asa cum a fost si intalnirea de la Ciunget. Ne bucuram ca ne-ati fost alaturi si speram sa "bifam" impreuna viitoarele intaniri.
Numai bine !
21 Apr 2011, 14:18
ce ati patit

nu mai da nimeni nici un semn de viata? prea liniste
21 Apr 2011, 16:01
Aiureala d-inaintea sarbatorilor, probabil...
Si apropo de sarbatori, va doresc tuturor membrilor grupului valcean, precum si celor din Sibiu si Craiova, cu care m-am intalnit la ultimele doua intalniri lunare, sa aveti un Paste frumos si linistit, multa sanatate si pace in famiile voastre. Sa va bucurati de aceste cateva zile de vacanta, pe care sunt convins ca toata lumea le asteapta!
toate cele bune!
21 Apr 2011, 18:39
Si din partea mea urez tuturor posesoriilor de Ford din Romania un Paste FERICIT