Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: Intruniri de noapte Bucuresti-

19 Ian 2009, 17:33

Eu acum plec de acasa,si nu o sa mai citesc forumul,daca termin treaba in timp util o sa trec si eu sa vad daca gasesc pe cineva,ca este in drum. :)

19 Ian 2009, 17:34

sincer, eu nu prea am chef azi. i oricum la 8.30 e prea devreme
pe la 6 juma intru eu in casa asa ca... poate zilele urmatoare.
daca va intalniti, atunci HAVE FUN
:D

19 Ian 2009, 18:33

@cartoon: 8.30-9 tot la carol?

19 Ian 2009, 18:48

8:30 la parcul Carol.

19 Ian 2009, 20:25

acum 5 minute am ajuns acasa si sunt rupt de oboseala,asa ca ne vedem data viitoare,distractie placuta!!

19 Ian 2009, 22:29

A fost misto - mai ales dominatia fiestelor :))

19 Ian 2009, 23:08

Chiar misto intalnirea :D

19 Ian 2009, 23:15

Foarte faina seara! 5 Fiesta, 1 Focus, 1 Mondeo si pe final, si un Ka :) chiar fain!

Poate ne vedem si joi seara, iar ca locatie propun "Cafeneaua actorilor" in spate la Intercontinental si masinile le putem parca in parcarea de la Teatrul National ( intrarea se face prin str Bastistei) si e 1 sau 1.5 RON pe ora. Iar pt noi sunt mese mai mari jos, in Cafeneaua Actorilor.

Astept pareri sau sugestii de locatii.

P.S. Am spus joi fiindca vineri plec din buc pt weekend.

19 Ian 2009, 23:18

De ce nu in fond si la urma urmei :) Poate chiar si alta "bomba" mai stilata de prin centru, dati si voi cu ideile! Hai, ca suna interesant! Eu sunt pentru!

19 Ian 2009, 23:19

fiesta in superioritate numerica in seara asta
eu ma bag pt joi seara...ca locatie mi-e indiferent, cafea buna sa faca si sa am unde sa las masinuta, asta e tot ce vreau :D

19 Ian 2009, 23:28

Sunt deschis si la alte propuneri pentru locatii, ma gandisem la Cafeneaua Actorilor fiindca jos au mese mai mari si fiindca avem si unde sa lasam masinile. Daca voi stiti alte locuri ok, de ce nu?

Sa vedem ce iese si cum va fi.

19 Ian 2009, 23:59

Si eu sunt pentru. Dar cred ca ar fi bine sa sunam si sa rezervam o masa.

20 Ian 2009, 03:13

Ohoho! Pentru, pentru, ca prea ne-au degerat prin zapada degetelele obosite :)

20 Ian 2009, 07:10

Gata baieti, ramane cafeneaua actorilor! :) Schimbati titlul, rezervati o masa, si sa vedem care cum vine!

20 Ian 2009, 08:38

Eu va propun Cafeneaua actorilor din Tineretului, e mul mai mare, asta inseamna ca gasiti loc. Inainte chiar puteti face intalnire de noapte la Polivalenta :). Eu nu am cum sa ajung, dar va doresc sa va distrati, no incidents!

20 Ian 2009, 11:25

la actori in tineretului chiar e loc garla, si intilnirea o facem sus la polivalenta

20 Ian 2009, 12:00

In puii mei!! Asta pe unde mai e? :-t Plus ca am o mica reticenta fata de zona tineretului, pur si simplu nu-mi place!! Dar, majoritatea decide...uff

20 Ian 2009, 12:07

deci in tineretului sta lume buna, da? io, ionutz, wlaad, irsido ... iar la polivalenta tot fac opelistii si altii intilniri de ani buni de zile

20 Ian 2009, 12:10

Eu stiam ca cea din tineretului e mai mult terasa si ca e deschisa preponderent vara. ma duc azi pana la cea de la universitate sa vad cat costa sa rezervam o masa mare si poate chiar sa tin una. O sa revin diseara cu mai multe detalii.

P.S. Ca data ar fi 22.01.2009.

adispan edit: are si terasa, dar are si niste spatii inchise in care putem sta bine mersi

20 Ian 2009, 12:50

Ok adi, eu ma duc sa vad care e situatia la universitate, afla si tu care e cea din tineretului, le postam pe forum si vedem ce vor si ceilalti.
Eu in tineretului nu am fost decat o sg data vara, pe terasa si nu stiu cum e inauntru.
Daca e ok acolo si majoritatea vor vrea acolo, de ce nu?
Important e sa ne gasim, sa avem unde sa ne lasam masinile, si mai ales sa ne simtim bine, locatia nu e chiar asa importanta.

20 Ian 2009, 12:59

have a look: http://www.cafeneauaactorilor.ro/ numa k linkurile catre locatii nu functioneaza

20 Ian 2009, 13:15

la ce ora ramane sa ne vedem? ca poate ajung si eu :)

20 Ian 2009, 14:07

cred ca ajung si eu,si este mai bine decat sa stam sa inghetam afara langa masini.

20 Ian 2009, 16:12

Este deschisa Cafeneaua Actorilor din Tineretului, am fost eu saptamana trecuta acolo. Finally a worm place :D

20 Ian 2009, 16:16

Stimabililor, ora si ziua va rog!

20 Ian 2009, 16:19

pai joi ora 21 sus la polivalenta, si apoi la cafenea? sau direct la cafenea? cafeneaua fiind in parc, nu putem parca masinile in fata ei :D

20 Ian 2009, 16:28

Adi, sper ca nu te-ai suparat, n-am nimic cu voi, doar ca am amintiri neplacute din trecut legate de persoanele la care am fost prin cartierul ala, atata tot...
Cat despre intalnire, e ok ora, se poate insa sa purceem direct la cafenea? Eu personal de exemplu, is cam rupt dupa o zi de scarba la servici, si as prefera o bautura calduta si buna, sa ma linisteasca la neuronul psihpatic :)
Parerea mea!

20 Ian 2009, 16:30

este perfect,locuri de parcare gramada pentru masinutele noastre,iar pentru noi o locatie calduroasa!
eu zic sa ne intalnim in parcare,iar dupa ce ne-am strans toti cei care ne anuntam mergem spre cafenea...zic eu :)

20 Ian 2009, 17:11

Da, e ok. Ramane tineretului? Si anume unde sus la Polivalenta? N-am fost niciodata cu masina...doar pe jos..si prin alta parte...pisicii masii, e o poveste lunga...ma pescuieste cineva de la intersectia de jos cu liceul ala? ca de acolo nu mai stiu!

20 Ian 2009, 17:18

daca nu intervine nimic, si ajung la intalnire te ''pescuiesc'' eu,ca intersectia aia este la 5 minute de mine.
Răspunde